18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tottenham Hotspur - Chelsea: 2

Match center
12. januar 2022 kl. 20:45 - Fodbold, England - League Cup
Tottenham Hotspur Stadium
11. jan. 2022 kl. 12:57 (Opdateret 12. jan. 2022 kl. 22:43) 11/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)

Chelsea og Tottenham mødes i denne anden runde af EFL cup semifinalerne, hvor jeg tror det bliver Chelsea der afgør tingene, og går videre.

Chance (1-X-2): 33-27-40%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 0-1
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • Kigger vi på de to holds bredder, så er jeg bare imponeret over den trup Chelsea kan bryste sig af, og det kan gå hen og blive vigtigt i dette opgør, hvor man måske vil rotere lidt, og her mener jeg Chelsea har en fordel, hvis der både skal roteres, men også hvis de skifter ud i løbet af kampen.
 • Son er ude af dette opgør, og han er en kæmpe faktor for Tottenham offensiven, han har scoret 8 mål og lavet 3 assists i 17 PL kampe for Tottenham, og ham kommer de til at savne.
 • Tottenham skal op og jagte en scoring, da de mangler to for at kunne komme videre til finalen, og det forventer jeg kan åbne kampen lidt op, og give gæsterne fra Chelsea nogle gode muligheder for at afgøre tingene, især i slutfasen, hvor jeg forventer at Tottenham må satse.
 • Chelsea har igennem sæson vist et rigtig stærkt defensivt fundament, og det synes jeg faktisk også de viste i deres første opgør mod Tottenham, hvor de fik lukket rigtig godt af for Spurs, og hvor Tottenham, i min optik, aldrig blive rigtig farlige i det etablerede.
 • Chelsea har mange strenge at spille på, og jeg tænker Lukaku oppe foran har noget han gerne vil bevise efter hans halvdumme udtalelse. Derudover synes jeg det kunne se spændende ud, hvis de kører med Mount, Havertz bagved Lukaku, som både kan søge med i felte men også er trusler bagfra, hvis Tottenham stiller sig langt tilbage.
 • Chelsea har det ganske okay mod Tottenham, som de har vundet over i de seneste 3 indbyrdes opgør.
 • Tottenham har et monster program over de næste uger. Måske har de fokus på det, og ikke så meget på denne meget svære opgave. De møder Arsenal d.16/01 og Leicester d.19/01 og så Chelsea igen d.23/01, måske Conte har lidt fokus på de kampe i PL, hvilket kan få ham til at skifte lidt tidligere med profilerne, hvis de er bagud eller ikke kan nå at hente Chelsea.
Hold øje med
 • Chelsea har et forspring på to mål, og derfor har de måske ikke det store incitament for at jagte en sejr. Jeg kan frygte at gæsterne jo længere kampen skrider frem, jo mere har de øje på hvad de allerede har opnået, og ikke hvad de kan skabe og opnå i denne kamp, hvilket kan få dem til at klappe hesten lidt, og spille på det resultat de allerede har.
 • Chelsea mangler folk i bagkæden (se holdinfo) og det kan være med til at gøre en defensiv der har slået sprækker på det sidste, til at slå endnu flere, og give Tottenham gode muligheder for at skabe chancer.
 • Chelsea spiller d.12 her mod Tottenham og så har de Man. City d.15/01 som meget vel kan sætte Chelsea af ift. Man. City hvis de taber den. Måske den kamp også rumstere i hovedet på Chelsea folkene.
Oddsmarked

Chelsea sejr startede i de 2,65 hos unibet, og har ikke rykket sig synderligt meget. Jeg er nervøs for hvordan kampen udvikler sig, og derfor kunne man godt spille DNB til odds 1,88 hos NordicBet, hvis man er nervøs for det bliver taktisk med få chancer.

Holdene:

Tottenham Hotspur:
Hjemmeholdet må se bort fra Son (fast mand) og Romero (fast mand) og derudover er Bergwijn (reserve) tvivlsom, og derfor tror jeg de stiller i en 3-5-2 nu hvor Son ikke er med, hvilket betyder mindre appel i deres offensiv, i min optik.

Lloris; Dier, Sanchez, Davies; Emerson, Hojbjerg, Skipp, Winks, Reguilon; Lucas, Kane

Chelsea:
Her er Chalobah (fast mand/reserve) James (fast mand) Chilwell (fast mand) og Mendy (fast mand) alle ude af opgøret, og derudover er der tvivl om Kante (fast mand) og Silva (fast mand).
Det giver en start 11'er med følgedne folk

Kepa; Azpilicueta, Rudiger, Sarr; Ziyech, Jorginho, Kovacic, Alonso; Mount, Havertz; Lukaku

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback