Tottenham - Crystal Palace: Tottenham vinder til nul

Match center
5. november 2017 kl. 13:00 - Fodbold, England - Premier League
Wembley    Kevin Friend
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 47%
Betvalue: 107,16%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Londonopgør på Wembley Stadium, hvor bundholdet Crystal Palace gæster en af titelkandidaterne.

Der er klasseforskel på de to hold og jeg forventer at se Tottenham med et stort spilovertag og lade Crystal Palace true på kontraer. Tottenhams tremandsforsvar burde dog ikke få de store problemer mod enlige W. Zaha på toppen og burde derved hele tiden være i overtal i bagkæden. Derudover har man en af ligaens bedste målmænd (dog med en tendens til at lave nogle mærkelige fejl til tider) til at lukke af for det, der måtte slippe igennem alligevel.

Dette burde altså være en pligtsejr for Tottenham, hvis de vil følge med i toppen og jeg tror, at de vil sætte en vis ære i at gøre dette til nul. Derudover har andre hold haft succes med at stille sig lavt mod Tottenham og derved holde kampen tæt i store perioder og Tottenham vil derfor stadig skulle have fokus på forsvaret ved 0-0 eller en 1-0 føring. Sagt med andre ord, kan jeg ikke se dem gøre lige som Manchester City har gjort og komme foran med 2-3 mål og lave fejl i forsvaret.

Tottenham spiller som de fleste har opdaget deres hjemmebanekampe i denne sæson på Wembley Stadium, hvor målscoringen ikke har været prangende. Krydret med et Crystal Palace-mandskab med styrker i det defensive og en træner med sans for det gammeldags engelske fodbold kunne den kamp godt gå hen og blive målfattig. Et spil på under 2,5 mål kan fås til 2,65 hos Unibet.

Tottenham har holdt nullet i fem af deres ti kampe, hvor man spillede 0-0 mod Swansea og vandt 1-0 over Bournemouth på Wembley. Crystal Palace derimod har ikke scoret i otte af deres ti kampe og slet ikke på udebane endnu. Deres første udebanemål kan jeg ikke se komme mod defensivt stabile Tottenham.

Tidligere møder mellem de to hold på Tottenhams hjemmebane byder på tre sejre til hjemmeholdet (1-0, 1-0 og 2-0) samt et målløst remis i december 2014. Sidste sæsons to møder endte med 1-0 sejre til Tottenham (hjemme og ude), så hvis man sværger til statistik kunne et spil på 1-0 være interessant, hvilket fås til 8,50 hos Bet365, Betfair og Unibet.

Trupnyt:

Tottenham har ingen nævneværdige skader, hvor kun E. Lamela (mid) er tvivlsom pga. manglende kampform efter en længere skadesperiode. H. Kane (ang) og M. Dembele (mid) er begge tilbage og forventes klar. I skrivende stund mangler Tottenham dog en kamp mod Real Madrid, som kunne ændre på dette billede.

Crystal Palace derimod må undvære C. Benteke (ang) og C. Wickham (ang). Flere andre spillere er tvivlsomme, som P. van Aanholt (for), J. McArthur (mid) og M. Sakho (for). Det er altså et stykke fra den stærkeste start-11'er gæsterne kommer med på søndag.

Forventede startopstillinger:

Tottenham: Lloris - Trippier/Aurier, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Rose/Davies - Winks, Dier, Eriksen, Alli - Kane

Crystal Palace: Speroni - Ward, Dann, Sakho, van Aanholt - Loftus-Cheek, Cabaye, Milivojevic, Schlupp - Townsend - Zaha

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback