Annonce

Tottenham - Bournemouth: Under 3,5 mål

Match center
14. oktober 2017 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Wembley    Robert Madley
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 45-55%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Et tidligt bet på under 3,5 mål i kampen mellem Tottenham og Bournemouth, da jeg forventer at oddset falder i den næste uges tid hen mod kampstart.

Tottenham har i de sidste to udekampe fået gang i målscoringen, hvor det er blevet til tre ude mod West Ham og fire ude mod Huddersfield, men på "hjemmebanen" på Wembley er det kun blevet til to i tre kampe (hvor det ene var et hovedstød af Michy Batshuayi i eget net). Chancerne har været til mere mod Burnley og Swansea, men modstandernes forsvar har haft nogle gode dage på Wembley. 

Bournemouth har ligeledes kun et enkelt mål i tre udebanekampe i denne sæson, hvor man har mødt West Bromwich, Arsenal og Everton - tre hold med forsvar, der ikke er burde være bedre end Tottenhams.

Statistikken mellem, samt holdenes taktik, taler imod spillet, hvor Bournemouth gerne vil spille bolden ud bagfra og langs jorden, som Tottenhams høje pres kan udnytte. Det er også blevet til en 4-0 og en 3-0 sejr til Tottenham i deres sidste to kampe mod Bournemouth på White Hart Lane.

Dog er det også værd at bemærke at Tottenham skal til Madrid og besøge de forsvarende Champions League mestre tre dage efter kampen på lørdag og en komfortabel føring til Tottenham kunne derfor betyde, at der blev sparet lidt kræfter hen mod midtugekampen og vigtige spiller som H. Kane kunne blive udskiftet i løbet af anden halvleg.

Trupnyt:

Tottenham mangler stadig V. Wanyama og M. Dembele centralt på midten, hvilket før har hæmmet Tottenhams opspil (især til Kane). S. Aurier har udstået sin karantæne efter to gule kort mod West Ham og kan nu indgå i startopstillingen. Jeg ser dette som en positiv for spillet, da K. Trippier laver nogle uhyggeligt præcise indlæg til H. Kane, som S. Aurier ikke har formået at reproducere.

Bournemouth mangler H. Arter og T. Mings, hvor førstnævnte har været vigtig for Bournemouths opspil. Dette kan betyde, at Tottenhams høje pres kan resultere i flere chancer til hjemmeholdet, men samtidig mindskes mulighederne for Bournemouth den anden vej.

Jeg ser værdi i dette spil med det nuværende odds og eventuelle skader til offensive spillere (H. Kane, C. Eriksen, D. Alli) i landsholdspausen kunne betyde, at det ikke er et hjemmehold på fuld kraft, der alligevel tager en pligtsejr mod gæsterne og vender fokus videre mod stærkere modstandere.

Derudover fås 'under 2,5 mål' til 3,35 hos Unibet, hvilket jeg med min chancevurdering også ser en værdi i (70-30 for o/u).

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback