18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Torino - Empoli: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
29. oktober 2011 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie B
Stadio Olimpico Grande Torino
28. okt. 2011 kl. 13:52 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 28/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2): 59-26-15%
Betvalue: 102,66%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
I 12. spillerunde tager topholdet Torino hjemme på Stadio Olimpico imod kriseramte Empoli som er placeret som nummer tyve med otte point.

Torino er startet rigtig godt i dette års Serie B. Holdet løb dog ind i sæsonens første nederlag i mandagens udekamp mod oprykkerne fra Gubbio der (lidt heldigt) vandt 1-0. Hjemmeholdet har i de første fem hjemmekampe vundet tre kampe, og spillet to uafgjort. Til lørdagens kamp skulle man have alle mand klar til opgøret.

Gæsterne fra Empoli har fået en skidt start på sæsonen hvor det kun er blevet til otte point i de første elleve spillerunder. Man spillede uafgjort i den seneste hjemmekamp mod Sassuolo, men det er kun blevet til to point i de seneste fem kampe, og man har kun hentet et point i de første fem udekampe indtil videre i sæsonen. Empoli må undvære Vinci og Busce til kampen.

Torino er favoritter i lørdagens opgør efter at have set meget stærke ud indtil videre i sæsonen, og bør kunne vinde denne kamp mod en modstander som er i krise, og som indtil videre har været en af de store skuffelser i dette års Serie B.

TORINO:

Hjemmeholdet ligner et hold der spiller i Serie A i næste sæson, man har fået en god start på sæsonen hvor man efter de første elleve spillerunder er placeret som nummer et med 26 point, og i de første ti spillerunder der blev det til otte sejre og to uafgjorte kampe hvor man blandt andet har vundet ude mod hold som Sampdoria, og Verona som er kendt for at være stærke hjemmehold.

Torino løb dog overraskende ind i sæsonens første nederlag i mandagens udekamp mod oprykkerne fra Gubbio hvor det blev til et 1-0 nederlag, og hvor man spillede sæsonens hidtil dårligste kamp. Hjemmeholdet spillede slet ikke med den samme gnist som man havde spillet med i de foregående kampe, og man var også ramt af uheld da man både ramte træværket, og yderligere blev bolden reddet på målstregen sidst i kampen så set over hele kampen så havde Torino bestemt fortjent at få et point med hjem fra mandagens udekamp.

Torinos mål i denne sæson er at vende tilbage til Serie A efter at man rykkede ned i Serie B i 2009, og på papiret har hjemmeholdet også et hold som burde kunne spille i Serie A med profiler som Rolando Bianchi i angrebet, Ogbonna i forsvaret som meldes på vej til Milan, og schweiziske Basha på midtbanen samt i træner Giampiero Ventura som er kommet til klubben i denne sæson fra Bari hvor han for to sæsoner siden gjorde et flot stykke arbejde da Bari var rykket op i Serie A, og han formåede at holde dem oppe selvom alle eksperter havde dømt dem som sikre nedrykkere.

Hjemme på Stadio Olimpico i Torino der er det blevet til tre sejre og to uafgjorte kampe hvor man blandt andet mod Vicenza 1-0 og mod Juve Stabia 1-0 scorede i de sidste 10 minutter af kampene, og selvom man ligger nummer et i tabellen så er det ikke fordi man har væltet sig i mål på hjemmebane det er nemlig kun blevet til fem mål i de første fem hjemmekampe.

Jeg forventer at Torino vil sætte sig på kampen fra start af i lørdagens opgør da spillerne var meget skuffede over mandagens nederlag mod Gubbio, og da presset fra tilhængerne hurtigt kan komme efter to sæsoner i Serie B så skal der helst tre point på kontoen i dette opgør mod et Empoli hold som er i krise, og som bestemt har været til at tale med på udebane indtil videre i sæsonen, og yderlige så venter der hjemmeholdet umiddelbart to hårde kampe i de to kommende kampe hvor man skal spille ude mod Reggina på tirsdag inden man næste weekend skal spille mod Sassuolo i Modena.

Hjemmebanestatistik: 3-2-0, målscorer 5-1.

Trupnyt: Giampiero Ventura skulle have alle mand klar til kampen hvis man lige ser bort fra Guberti på midtbane som er langtidsskadet.

Torinos forventede startopstilling: Coppola, Darmian, Di Cesare, Ogbonna, Parisi, Surraco,  Iori, Basha, Stevanovic, Antenucci, Bianchi.

EMPOLI:

Inden sæsonen startede der lignede gæsterne fra Empoli et hold der burde kunne kæmpe med om playoff billetterne, men en elendig start på sæsonen ser nu ud til at betyde at holdet i denne sæson godt kan komme til at kæmpe om overlevelse i Serie B. Otte point i de første elleve spillerunder er langtfra optimalt, og kun et point på udebane i de første fem udekampe (0-0 mod Livorno) Efter nederlaget mod Padova 2-4 i starten af oktober valgte Empolis ledelse at fyrer træner Alfredo Aglietti, og ind kom Giuseppe Pillon som i sidste sæson trænede Livorno hvor han dog blev fyret i februar måned i år.

Efter at Pillon er kommet til er det blevet til to point i fire kampe, man spillede uafgjort i den seneste hjemmekamp sidste lørdag mod Sassuolo 1-1, mens det er blevet til et point i de seneste to udekampe. Der er dog forsat en del arbejde der skal gøres i Empoli truppen inden at holdet kan komme væk fra bunden det er både mentalt hos spillerne, og det spillemæssig på banen som slet ikke har fungeret indtil videre.

Med de profiler gæsterne har på holdet så vil jeg blive meget overrasket hvis de skulle rykke ned i Prima Divisione, man har blandt andet Lorenzo Stovini i forsvaret som har spillet en del år i Lecce, og som har spillet i Catania de seneste tre sæsoner i Serie A inden han skiftede til Empoli i sommers, og på midtbanen har man 35 årig Antonio Busce som efter seks sæsoner i Empoli har spillet i Reggina og Bologna i de seneste to sæsoner inden han vendte tilbage til Empoli i sommers. Holdets største profil skal man dog finde i angrebet i 32 årig Francesco Tavano som har scoret syv mål indtil videre i sæsonen, han har tidligere spillet i Empoli i fire sæsoner inden han skiftede til Valencia, og derefter Roma uden at få den store succes i disse klubber, han har i de seneste fire sæsoner spillet i Livorno hvor det er blevet til 48 mål.

Til lørdagens kamp forventer jeg at træner Giuseppe Pillon vil have fokus på det defensive spil mod et hjemmehold som vil prøve at sætte gæsterne under pres fra kampens start, og som man har spillet indtil videre i sæsonen specielt på udebane så tror jeg at Empoli holdet vil være meget tilfredse hvis de kan få et point med hjemme fra dette opgør mod en modstander som har virket meget stærke efter de første elleve spillerunder, og på en bane hvor man har tabt de seneste tre ud af fire kampe.

Udebanestatistik: 0-1-4 målscorer 4-8.

Trupnyt: Empoli må undvære Vinci(fast) i forsvaret samt Busce (fast) på midtbanen, og det er en svækkelse på Empoli holdet.

Empolis forventede startopstilling: Pelagotti, Tonelli, Mori, Stovini, Regini, Saponara, Moro, Valdifiori, Lazzari, Tavano, Dumitru.

 

Tidligere opgør:

2010-11 Torino-Empoli 2-1

2009-10 Torino-Empoli 3-0

2007-08 Torino-Empoli 0-1 (Serie A)

2006-07 Torino-Empoli 1-0 (Serie A)

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback