Tom Farrell - Ohara Davies: Davies w/ KO, TKO el. disq

30. september 2017 kl. 22:00
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 60%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Undercard i Liverpool. WBA International-titelkamp i letweltervægt. Davies har bokset på et langt højere niveau de sidste år. Farrell er en solid bokser, som kan drille med sine evner, men pga. nogle uheldige tendenser i hans defensiv samt forskellen i power og speed bør Davies stoppe ham.

Derfor skal du spille den: 

 • Davies besidder mest erfaring på højt niveau. Han har mødt langt stærkere boksere end Farrell.
 • Davies har med sin store speed, power og eksplosivitet en række fysiske fordele i denne kamp.
 • Davies er altid enormt aggressiv. Han bør kunne dominere kampen, når han kommer fremad.
 • Davies behøver ikke at frygte at gå fremad, da Farrell besidder relativt svag power i hænderne.
 • Davies har meget at bevise i øjeblikket. Han har brug for et statement for at forblive relevant.
 • Farrell har ofte sine hænder langs siden undervejs i kampe, og dette bør Davies kunne straffe.
 • Farrell har en tendens til at bakke lige, når han bliver presset, så han er ikke umulig at ramme.

Det skal du holde øje med: 

 • Farrell besidder solide bokseevner. Det er ikke umuligt, at han kan frustrere Davies undervejs.
 • Farrell bevæger sit hoved og overkrop fint, så han forstår at passe på sig selv, selvom han har nogle uheldige tendenser.
 • Farrell kommer altid til kamp i glimrende form, så han bør ikke få problemer på denne front.
 • Davies har lige lidt karrierens første nederlag. Det er muligt, at han ikke helt er tilbage endnu.
 • Davies har tidligere vist dårlig attitude i ringen, hvis tingene først er begyndt at gå imod ham.
 • Davies slipper afsted med visse fejl pga. sine fysiske evner, men dette skal han få rettet op på.

Argumenter i kursiv: De punkter, som jeg mener bookmakerne især overser/fejlvurderer.

Odds

OBS: Foruden Nordicbet finder jeg værdi på dette spil hos Betsafe, som tilbyder det identiske odds. Til sammenligning med dette spil giver Bet365 og Betfair Sportsbook blot 1,67, hvilket stemmer helt overens med min chancevurdering.

Ohara Davies er stor favorit overalt på markedet. Betfair Sportsbook og Bwin giver 1,14 på en sejr, Bet365 giver 1,16, Danske Spil giver 1,17, Betsafe og Nordicbet giver 1,19, mens 888Sport og Unibet giver 1,20. En toneangivende bookmaker uden dansk licens giver 1,17 på Davies. Jeg giver en lidt forsigtig chancevurdering omkring 20-80, da begge mænd stadig er relativt uprøvede, hvilket ikke giver nogen værdi på et vinderspil.

Der er et par spørgsmål omkring Davies ovenpå hans seneste kamp, hvor han led sit første nederlag. Han var oppe mod den tidligere olympiske amatør, Taylor, som udboksede ham fuldstændig, før han stoppede ham. Mange mener, at Davies quittede, da tingene ikke gik hans vej. Jeg ved ikke, om dette er en helt retfærdig dom, men uanset hvad var det tydeligt, at Davies blev fortvivlet og frustreret over at møde en modstander, som kunne håndtere hans aggression. Jeg tror, at Taylor, som nærmer sig et title shot, er en mand, som er værd at holde øje med i fremtiden, så dette resultat er ikke nødvendigvis nogen skam. Hvis Davies er af den rette støbning, så bør han lære af dette.

Davies brød for alvor igennem i kampen inden Taylor, hvor han sendte den garvede kriger Mathews på pension efter tre ensidige runder. Mathews har mødt alle, som er noget værd i britisk boksning, og jeg ved ikke, om han nogensinde er blevet domineret i samme grad, som da han mødte Davies. Måske var han simpelthen færdig efter mange krige i ringen, så man ikke bør lægge så meget i denne kamp, men det kan også være, at Davies virkelig er god, og han efterfølgende bare var uheldig at rende ind i Taylor, så alt hype omkring ham forsvandt igen. Uanset hvad har Davies opereret på et helt andet niveau end Farrell de sidste par år, så dette er en kamp, som han skal vinde på overlegen vis, hvis han fortsat vil betragtes som en fremtidig contender.

Jeg tror, at det er en rigtig god ting for dette spil, at Davies har virkelig meget at bevise i denne kamp. Han er en meget stolt fighter, som ikke er bange for at gøre sig upopulær, lidt ligesom Chris Eubank Jr., men hvis man vil trashtalke, så skal man også kunne bakke det op. Således bør Davies komme ud aggressivt, for at få et stoppage, hvis han er, hvor han skal være rent mentalt.

Farrell er en solid bokser, som har en typisk engelsk stil. Han har ikke nogle deciderede svagheder, men jeg har samtidig svært ved at pege på, hvad han gør exceptionelt godt i ringen. Han er effektiv, når han forvirrer sin modstander ved at skifte stance, mens han går fremad, men han besidder ikke nogen power, så han bør få svært ved at sætte sig i respekt på højeste niveau. Han er meget oprejst og lader oftest sine hænder være langs siden, mens han leder efter muligheder for at slå kontra, men dette er en fare, hvis modstanderen ikke behøver at frygte, om han lander. Dette vil indhente ham før eller siden. Spørgsmålet er, om det bliver allerede i denne kamp.

Farrell kan opbygge en føring på point, hvis han kan tæmme Davies med sin teknik, ligesom Taylor. Opskriften er der, men jeg tror, at den manglende power bliver synlig tidligt, så han ikke får lov til at kopiere skottens gameplan. Hvis Davies ikke behøver at respektere, hvad der kommer tilbage mod ham, så bør han for alvor kunne åbne op. Han er enormt aggressiv og har et glimrende angreb til kroppen. Derudover har han klare fordele med sin eksplosivitet, power og hand speed, så jeg har svært ved at forestille mig, hvordan denne kamp går fuld tid, hvis han først får etableret et overtag. Farrell bevæger hoved og overkrop fint, og han er altid i god form, så han knækker nok ikke let. I kampen mod Carus havde han dog en tendens til at bakke lige, når han blev presset. Hvis dette ikke er blevet rettet, så bør Davies kunne lande, når han kommer fremad. Jeg forventer et statement omkring midtvejs i kampen.

Tom Farrell

England

27 år (23. november 1989)

13-0, 3 KO

Ortodoks

Højde: 173 cm.

Rækkevidde: -

Vægt: 63 kg.

Tom ”Fazza” Farrell er WBA International-mester i letweltervægt. Han har bl.a. besejret Kofi Yates, Farid Hakimi og Tommy Carus.

Ohara Davies

England

25 år (9. februar 1992)

15-1, 12 KO

Ortodoks

Højde: 170 cm.

Rækkevidde: -

Vægt: 63 kg.

Ohara ”Two Tanks” Davies er tidligere WBC Silver-mester i letweltervægt. Han er desuden tidligere BBBofC-mester i letvægt. Han har bl.a. besejret Prince Ofotsu, Andy Keates, Andrea Scarpa og Derry Mathews, mens han har tabt til Josh Taylor.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app
Feedback