18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Togo - Tunesien: Under 2,5 Mål

Match center
30. januar 2013 kl. 18:00 - Fodbold, Afrika - Africa Cup of Nations
Opdateret
0
Jeg vil komme med analyser til League Two og Conference League samt pokalkampe. Landskampe, Champions League og Europa League vil jeg også berøre. Jeg er vild med engelsk fodbold og den ånd og passion, der ligger i engelsk fodbold - især i de lavere rækker.

Hvis der skulle være spørgsmål, så send gerne en email.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (Over-Under): 37-63%
Betvalue: 102,69%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Togo har en mission for denne kamp: Man må ikke tabe. Får man point er man videre fra gruppen. Og selvom Togo ikke er det mest taktisk stærke og defensivt dygtige hold, så tror jeg, at man kommer til at lægge meget defensivt ud.

Tunesien skal vinde – uafgjort er ikke nok på grund af dårligere målscore, så man skal frem. Men selv om Tunesien ikke kan tåle at vente for længe, så ligner det en meget nervøs affære, hvor man ikke vil risikere at åbne for meget op og blive for sårbare bagude. Togo har Adebayor, der kan blive giftig, hvis Tunesien kommer for langt frem.

Et scenarie, hvor det ene hold kommer foran for så at lukke totalt ned er ikke utænkeligt. Fører et af holdene, så skal man forsøge at forsvare kampen hjem.

Det er også en faktor, at kampen spilles på det elendige underlag i Nelspriut, der ikke lægger op til præcise pasninger. Det kan give en kamp, der præges af kontrastød og høje bolde, som må være en fordel for det ellers mindre gode togolesiske forsvar.

Det kan dog ende i en kamp, hvor begge hold får scoret og så satser Tunesien helle butikken til sidst, så der er ingen garantier for en målfattig affære.

Det skal også med at Togo kun spillet to ud af de seneste fem kampe under 2,5 mål – Tunesien har spillet tre ud af fem kampe under.

1X2 CV: 29-31-40

Togo

Adebayor og Togo står højst overraskende med trumfkortet i hånden inden sidste runde i Gruppe D. Får man blot uafgjort er man videre – det er et langt stærkere kort at besidde end modstanderne fra Tunesien, der skal vinde denne kamp for at komme videre.

Man skal ikke skæve til kampen imellem Elfenbenskysten og Algeriet, der henholdsvis er videre og ude af CAN.

Togo har på papiret ikke et specielt imponerende forsvar, men man har vist fine tendenser i de to første kampe ved først spille næsten lige op med Elfenbenskysten, der først fik scoret til 2-1 i 88. minut og så i sidste kamp at slå Algeriet 0-2 på mål af Adebayor og Womé.

Men nu gælder det denne kamp, hvor Togo for alvor skal vise klassen rent taktisk, fysisk og defensivt. Det giver ingen mening for Togo at forsøge andet end kontrastød i denne kamp. Man skal stå dybt i banen og bruge Adebayor til at true Tunesien på kontrastød.

Det trækker op i chancerne for at få en uskøn, taktisk og chancefattig kamp, når man spiller på det elendige underlag i Nelspruit, der er knoldet, tørt og fyldt med grus. Banen er elendig og det er svært for hold, der gerne vil spille pasninger at skabe det glidende spil. Det passer Togo fint, når man helst skal være destruktive i denne kamp.

Togo har chancen for mål, hvis Tunesien lukker for meget op og bliver for ivrige. Man er et hold, der spiller ganske mange målrige kampe, så det ligger ikke til holdet at forsvare sig til succes. Det kan derfor godt ende i indianerfodbold, hvor der kommer mange chancer og dermed risiko for mål, der dræber dette spil.

Jeg tror dog på, at chancen for at komme videre trækker Togo langt ned i banen, der er elendig og ikke indbyder til godt spil. Kun to ud af de sidste fem kampe er gået under 2,5 og man er statistisk ikke et ”under-hold”. Med disse forbehold finder jeg dog stadig værdi i under-spillet på baggrund af motivationen i at spille en kedelig kamp.

Trupnyt:

Ingen fravær ifølge Goal.com.

Forventet startopstilling:

4-4-2 eller 5-4-1

Agassa

Djene, Mamah, Nibombe, Akakpo

Gakpe, Amewou, Salifu, Romao

Ayite, Adebayor

Tunesien

Det nordafrikanske lands totale nedtur mod Elfenbenskysten i sidste kamp, hvor man tabte med 3-0, kan vise sig at være en ekstremt dyr affære. Man står nu med tre point og en negativ målscore på 1-3. Det efterlader Tunesien med en eneste mulighed i denne kamp: Man skal slå Togo for at gå videre. Uafgjort kan man ikke bruge til noget som helst, da man har en dårligere målscore.

Bedømt på Tunesiens to første kampe, så er det en mareridtsituation at stå i, at man er holdet, der skal frem, skabe chancer og score. Man har nemlig vist sig særdeles lidt farlige i offensiven, hvor det kun er blevet til det ene mål, som Mksani scorede inde i overtiden mod Algeriet.

Man fungerer ikke specielt godt offensivt, hvor man kun i en ud af de sidste fem kampe har scoret over et mål. Et mål kan dog også være nok i denne kamp, hvis man skal videre.

Det er Tunesien, der er tvunget til at satse og komme fremad. Det må næsten uden tvivl give åbninger bagude, hvor man heller ikke er for imponerende med kun et clean sheet i fem kampe – det var mod Algeriet, der har været rigtig dårlige ved denne slutrunde.

Et scenarie kan være, at Tunesien kommer foran og så forsøger at forsvare sig hjem. Det trækker op i procenter for en målfattig kamp. Alt efter hvordan kampen udvikler sig vil det ene hold hele tiden spille defensivt. Togo fra starten og hvis man kommer foran – Tunesien, hvis de kommer foran.

Adebayor kan dog blive gift for både Tunesien og for dette spil. Han er en evig trussel og scorer på chancer, som en del andre spillere ikke formår at score på.

Begge hold kan på hver sin måde pludselig se en kæmpe fordel i at spille ultra defensivt, men første halvleg kan blive enten make or break for dette spil. Et mål til hvert af holdene i første halvleg og det ligner mindst tre mål – 1-0, 0-0 eller 0-1 og der kommer nye taktikker og scenarier på bordet og chance for under 2,5 mål.

Trupnyt:

Man forventes at kunne stille i stærkeste opstilling.

Forventet startopstilling:

4-4-2

Chrifia

Bousaidi, Ifa, Abdennour, Chemmam

Traoui, Mouelhi, Msakni, Hammami

Jemaa, Khelifa

Indbyrdes:

Seneste møde 08/10/11 endte 2-0 til Tunesien.

  • God velkomstbonus på sport
  • Stort spiludvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
  • Rigtig god mobilapp
  • Meget brugervenligt og flot site
  • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback