18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Tjekkiet - Polen

Infokamp
Match center
16. juni 2012 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - EM
Stadion Miejski, Wroclaw
13. jun. 2012 kl. 18:25 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 13/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Det har været underholdende og overraskende målrigt i Gruppe A, men nu bliver det for alvor uhyggeligt, når Polen og Tjekkiet i 3. grupperunde skal kæmpe om en plads i kvartfinalen.

Polen har både imponeret og skuffet; endda i samme kamp. De startede stærkt i 1-1 kampen mod Grækenland for at gå i opløsning i anden halvleg. Det blev også 1-1 mod de stærke russere, hvor defensiven viste bedre takter.

Polen er favoritter i dette opgør; værterne skal vinde for at gå videre til slutspillet, og de virker til at være bedre kørende end tjekkerne. Meget afhænger dog af anfører Blaszczykowski og topangriberen Lewandowski, der helst begge skal ramme dagen for at besejre Tjekkiet.

Det tog blot 6 minutter og 2 hurtige mål mod Grækenland, så var Tjekkiet tilbage i EM-varmen. De efterfølgende 85 minutter overbeviste dog ikke om, at tjekkerne har kurs mod kvartfinalerne, og specielt de defensive svagheder må bekymre. Selv rutinerede Cech begår fejl i målet.

Offensivt er den unge Pilar eneste lyspunkt, da både Rosicky og Baros virkede hæmmede af skader.

Tjekkiet vil holde et vågent øje med scoringer i Rusland-Grækenland, da uafgjort mod Polen muligvis er nok til at sikre kvartfinalen.

Det ligner umiddelbart en tæt og målfattig kamp med Polen i en dominerende rolle. Polen bæres frem af hjemmepublikum, men det kan blive svært for Lewandowski alene i front, mens Tjekkiet ikke har meget at byde ind med offensivt; specielt hvis Rosicky må se på fra sidelinjen.

ODDS

Chancevurdering for 1X2: 28-30-42


Bedste odds på denne kamp henter vi hos Pinnacle (ikke dansk licens), der tilbyder odds 1,87 for "Under 2,5 Scoringer".


Bemærk dog at BetXpert som udgangspunkt ikke kan hjælpe hvis der opstår problemer med en bookmaker uden dansk licens.


CV for Over/Under 2,5 Scoringer: 45/55


Se også dette tip: http://www.betxpert.com/ekspert/tips/tjekkiet-polen-1-under-1


Polen er favoritter i opgøret og den erfarne træner Smuda er presset til at satse offensivt. Værterne har det ikke godt med at skulle frem og skabe kampene; de har det klart bedst med at stå solidt i defensiven og sende Robert Lewandowski afsted i kontra-angreb.


Defensiven så dog alt andet end solid ud i en frygtelig anden halvleg mod de 10 grækere, men der var bedre organisation i de bagerste geled mod den russiske offensiv.


Lewandowski arbejdede hårdt, men lykkedes ikke med mange aktioner alene i front mod det russiske forsvar.

Det krævede et pragtmål af Błaszczykowski for at udligne russernes føringsmål.


Samtidig med dette opgør afvikles også kampen mellem Rusland og Grækenland. Det betyder ikke så meget for Polen, som kun vil gå videre med en sejr uanset resultatet i den anden kamp. Men Tjekkiet vil være opmærksomme på udviklingen. Tjekkerne vil være tilfredse med uafgjort, medmindre Grækenland skulle bringe sig foran mod Rusland. Både en russisk sejr eller uafgjort vil sende Tjekkiet videre til kvartfinalerne.

Derfor forventes det, at Tjekkiet vil være meget resultatorienterede og i første omgang fokusere på defensiven.


Her er der også meget at arbejde med for landstræner Michal Bílek, da det slet ikke lykkes at følge med de hurtige russiske kombinationer, og selv grækernes mere beskedne offensive kvaliteter var nok til at skabe panik i det tjekkiske forsvar. Usikkerheden bredte sig også til Petr Cech, der skabte spænding om resultatet med en føring til Gekas, der reducerede let til 2-1 på et usædvanligt drop fra den erfarne Chelsea keeper.

Bilek skal selvfølgelig have kredit for at starte opgøret mod Grækenland med speederen i bund, men det må bekymre at Tjekkiet ikke uden problemer kunne køre den hurtige 2-0 føringen hjem.


SENESTE EM RESULTATER

Polen 1-1 Rusland

Polen 1-1 Grækenland


Tjekkiet 2-1 Grækenland

Tjekkiet 1-4 Rusland


TRUPNYT

Både Milan Baros og Tomas Rosicky døjede med skader op til første kamp mod Rusland, og begge offensive profielr skuffede med anonyme præstationer. Det samme skete mod Grækenland, og specielt Rosicky risikere at måtte melde afbud, da han måtte udgå i pausen. Både Rosicky og Baros virker langt fra topformen.


Polen har målmand Wojciech Szczesny tilbage fra karantæne efter udvisningen mod Grækenland.


FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER

TJEKKIET

Cech; Gebre Selassie, Kadlec, Hubnik, Sivok; Hubschman, Plasil, Pilar, Jiracek; Rosicky (Rezek); Baros.


POLEN

Szczesny; Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch; Murawski, Polanski, Blaszczykowski, Obraniak, Rybus; Lewandowski.

  • Høj tilbagebetaling

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback