18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tilwith Di Girolami - Lisa-Marie Rioux: 1

12. november 2021 kl. 09:30
11. nov. 2021 kl. 23:32 (Opdateret 12. nov. 2021 kl. 12:01) 11/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Kvartfinale i Tunesien

Chance (1-2): 45-55%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 0-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Monastir er ved at gå ind i sin afgørende fase, hvor unge belgiske Giralami skal op imod 24 årig Rioux, som trods navnet spiller under det japanske flag.

Rioux træder ind som favorit, og har sin opdragelse fra College tennis. Hun har aldrig vundet en titel på touren, men har før ramt finale. Hun er en lav spiller med lavt tyngdepunkt der møder bolden tidligt. Serven er ikke hendes force, men skolingen fra college har helt sikkert givet hende en god belast.

Dette er hendes første uge på hardcourt efter at have spillet grus de sidste par måneder, og hun fik en god sejr over Ramirez i 3 sæt. Hun er 7-4 på hardcourt, og har meget mere erfaring fra senior tennis end dagens modstander.

Girolami er først startet op med senior tennis i år, hun har indtil videre 7-2 på hardcourt. Jeg syntes at pilen peger den rigtige vej, og slog Stevens i 2 tætte sæt, som ikke har sin force på hardcourt. Når hun har tabt på det seneste har det været i 3 sæt, og man må formode at hun gradvist finder sig bedre til rette.

Hun har masser stærke resultater fra grus på disse breddegrader på junior siden, men har tidligere også berørt hardcourt kraftigt som også har kastet en titel af sig. Det er altid spændende om de nye unge kan stå distancen, men syntes hun har resultaterne til at bakke sig op. Rioux har fine resultater fra Østen og USA, så tvivlen ligger også i hvor stærk hun er her i Tunesien.

Marathonbet stikker ud her, da alle andre er blevet slashet til omkring odds 2.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback