18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tereza Smitkova - Xinyu Wang: 1

25. juni 2021 kl. 12:00 - Wimbledon kval finale kvinder
25. jun. 2021 kl. 01:10 (Opdateret 25. jun. 2021 kl. 13:58) 25/06
114
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)

Skal Wang i sin første Wimbledon som senior?

Chance (1-X-2): 46-0-54%
Betvalue: 109,48%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert: 0-2
Betfair Spil nu hos Betfair

Ikke hvis nogen spørger mig.

Jeg skal ikke lyde som en hakkende plade, når jeg 2 dage i træk går med den samme person, og så endda en tjekke, som indtil videre har vist sig at være det sikre valg.

Jeg kastede lys på Smitkova i går, og stats mæssigt lå hun hvor jeg forventede. Det lykkedes hende i 2 sæt, kun at tabe 2 bolde i egne 4 servepartier, og bankede 3 gange så mange vindere af sted end modstanderen, og alt dette uden at afgive en eneste breakbold i hele kampen.

Xinyu Wang, et navn hvor man skal holde tungen lige i munden, da uden at diskrimenere let kan forveksles med andre aktive tennisspillere. 19 år, 1,82 høj med planer om at komme i top 100 i år efter egen udtalelse. Hun kom igennem dagens lette kamp, med kun at tabe 1 bold i egen serv i 2 sæt, hvilket er imponerende. Hun har allerede spillet et par kampe på græsset inden da, efter ikke at have spillet på græs i over 1000 dage, imod Iga i Wimbledon junior semifinale.

Hun er en kraftfuld spiller med stor anlagt serv, og en hammer til at følge den op med. Jeg har ikke set hende på græs, men fra tidligere turneringer i Rusland på indoor hardcourt og i USA på grus i år, ser jeg hende også som en spiller der fortrækker højt bounce og tid, så hun med en masse små skridt kan skabe den rigtige placering til kamikaze slaget. Jeg syntes dog stadigvæk ikke hun får nok ud af sin serv, og rammer også i perioder ind i masser af breakbolde imod sig.

I dette matchup kan jeg gå med til at Wang er svag favorit, men heller ikke mere end det. Jeg forventer at det kan blive en smule forkrampet for Wang, som træder ind som favorit og kun er 1 kamp fra at få et personligt mål opfyldt. Med fare for efter kampen at se dum ud, mener jeg at Smitkova bør og kan udnytte dette, qua at have spillet Wimbledon før og egne kvaliteter på dette underlag.

God kamp til alle.

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website
Feedback