Annonce

TDS Sprint fri: Alexander Bolshunov top 3

30. december 2017 kl. 10:00
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 20%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 5,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Russland har fått frem nok en stærk løber og løberen som kun fylder 21 år søndag har imponeret denne sesongen med flere podiumplaceringer.

Han mestrer alle stilarter og er en meget spennende utfordrer denne touren. Det gjenstår at se om han kan klare syv løb og hvordan han takler monsterbakken på den sidste dagen.

Tourens første løb passer han særdeles godt og i en evt. finale vil han næppe evt. modsat et par andre erfarne løbere, holde igen. Han har gode resultater i alle sprintene denne sesongen.

Bolshunov har været top3 i hele åtte løb denne sesongen, inkl. rulleski VM, hvor han tog guld og sølv i sine to løb.

Han har været top 3 i tre af fire sprint denne sesongen. Han blev nummer tre i det sidste sprinten før jul - bag Klæbo og Pellegrino (Klæbo er ikke med, mens Pellegrino og Ustiugov er favoritter her)

Dagen efter sprinten blev han nummer på 15km fri.

Han har lang erfaring i at gå sprint løb, men det er først denne sesongen han for alvorlig har vist sig frem i toppen. Formen har været forrykende - nesten som mistænker at han har toppet eller bruger alle 

Klæbo mangler, mens ellers får vi et stærkt start felt her.

Pellegrino og Ustiugov naturlige favoritter, så det kan blive trangt om den podium plassen.

De norske løberne kæmper en heftig kamp om OL plads. Sprint aktuelle, Skar, Iversen og Krogh har noget at bevise. Iversen sikter først og fremst mod klassiske sprinten under OL, mens Kroghs OL deltagelse hænger i en tynd tråd om han ikke hurtig viser sig fra en bedre side efter en svag sesong.

Røthe, Dyrhaug og Tønseth skal og bruge touren fornuftig, men de er ikke sprintere.

Skar, Halfvarsson og Hakola er i følge bookmakerne de fremste utfordrerne om top 3 i morgen. Hakola hopper fx af touren efter Oberstdorf - mens Halfvarsson er sikker på OL deltagelse, om han holder sig frisk.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback