18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

TB Tvoeroyri - Fuglafjoerdur: 2

Match center
13. juni 2020 kl. 15:00 - Fodbold, Færøerne - Meistaradeildin
12. jun. 2020 kl. 04:00 (Opdateret 13. jun. 2020 kl. 16:53) 12/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

Betrideildin, Færøerne - 7. spillerunde

Chance (1-X-2): 30-28-42%
Betvalue: 109,20%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 0-0
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Sejrsløse TB har lavet tre mål i seks kampe og ligger næstsidst med et point. ÍF har ni points, og med to sejre på stribe møder de op til denne ellers typisk svære udekamp med selvtillid. ÍF har også en markant profil, der kan afgøre kampen.
Det taler for
 • ÍF er nummer seks med ni points, og sejrsløse TB er næstsidst med et point. TB har været en af ligaens store skuffelser efter de første seks spillerunder, hvor de blot har fornået at lave tre mål (delt værst i ligaen).
 • ÍF har en habil start 11'er, der på pappiret sagtens kan spille op mod de bedre hold i ligaen, og de har allerede vist styrke imod ligaens øvrige bund-fem-hold, hvor de har vundet tre ud af tre mulige.
 • Med to sejre på stribe er ÍF tanket godt op med selvtillid og fik også vist ganske fine offensive takter i sidste weekends 4-2-sejr over AB Argir, der er på TBs niveau.
 • TB har mange nye spillere, og der har været store udfordringer. De mangler en kampafgørende profil. Den spiller har ÍF i den fysisk stærke serbiske angriber, Uros Stojanov (5 mål i 6 kampe).
 • ÍF har ikke spillet nogen uafgjort endnu. De er villige til at satse, og på trods af at en uafgjort ikke ville være nogen katastrofe på denne bane, så ser de - som tingene ser ud lige nu - kampen som en god chance for at få yderligere tre points.
Hold øje med
 • Historisk set har TB Tvøroyri klaret sig godt på hjemmebane, og det er lidt et frygtet sted at spille. TB-spillerne går til stålet, og med en konsekvent omgang fodbold gør de det typisk svært for modstanderne at spille god fodbold.
 • Tidligere i denne sæson har tophold som KÍ Klaksvík og B36 Tórshavn haft udfordringer på denne bane og vandt forholdsvis spinkle sejre på hhv. 2-1 og 3-1.
 • ÍF kan være ekstremt svingende i deres præstationer. Hvis de ikke rammer dagen, så kan de gå helt ned. Det har man set tidligere i denne sæson, hvor man bl.a. tabte 0-5 til NSÍ og 1-4 til KÍ (dog meget stærke hold).
 • Det så ikke helt kontrolleret ud, når ÍF sidste weekend pressede AB højt oppe på banen og gav en række målchancer (og to mål) væk til ellers svage AB. Det skal de passe på med her mod TB.
Oddsmarked

Odds på 2-tallet har været opadgående, og det befinder sig nu på et niveau hvor der er fornuftig værdi at hente. Hvis odds-udviklingen fortsætter på samme vis, så kan der til de modige være endnu bedre værdi at hente senere - men hold dog øje med at odds-odviklingen sandsynligvis ændrer sig til en nedadgående retning.

Også værdi:

X2: 1,53 @ Betfair Sportsbook

X: 3,70 @ Betfair Sportsbook, Cashpoint

Trupnyt

TB

Hjemmeholdet har Jens Erik Bruhn (højreback; fast) i karantæne, og Eirikur M. Ellendersen (fløj; fast), Frederik Mehder (målmand; fast) og Bartal Gram (midtbane; reserve) er ude med skader. De har lejet en dygtig målmand i KÍ-reserve, Meinhardt Joensen, men er generelt rimelig svækkede - især med deres energiske højreback ude, og hvor en oplagt afløser, Eirikur M. Ellendersen, også er ude.

Derudover er Rógvi Joensen (midtbane; fast) meldt tvivlsom.

ÍF

Gæsterne er uden Pól Jákup Lundsbjerg (midtbane; reserve), og kan stille i stærkeste opstilling.

Forventede startopstillinger

TB

Meinhardt Joensen - Musah Armah, Ndende Adama Guéye, Rasmus Møller, Sebastian Kroner - Samudeen Musah - Dánjal Godtfred, Rógvi Joensen, Einar Thorsteinsson, John Villi Leo - Poul Ingason

ÍF

Milos Budakovic - Sjúrður Pauli Nielsen, Jens Joensen, Jan Ellingsgaard, Andy Olsen - Karl Løkin, Hákun Edmundsson - Dánjal á Lakjuni, Ari Ellingsgaard, Filip Djordjevic - Uros Stojanov

Kilder

in.fo, Faroesoccer

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback