18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings (2019-12-30 02:00) - Alex Killorn: Over 0,5 Point

30. december 2019 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
29. dec. 2019 kl. 14:06 (Opdateret 30. dec. 2019 kl. 07:04) 29/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)
Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Alex Killorn og resten af Tampa Bay Lightning (19-13-4) møder natten til søndag Detroit Red Wings (9-27-3) i NHL. Killorn har produceret flot med point i denne sæson, spiller i en god kæde med masser af istid og modstanderen fra Detroit er blandt ligaens dårligste. Det tyder på nye point fra canadieren.

Det taler for:
- Killorn har 31 point i 34 kampe i denne sæson. 20 af de 34 kampe har udløst mindst 1 point. På hjemmebane er dette tal endnu bedre i form af 13 ud af 19.

- Canadieren havde blot point i 5 af sæsonens første 13 kampe. Siden da er det altså blevet til point i 15 af de seneste 21, heraf en 3 pointspræstation i gårsdagens kamp mod Montreal.

- Killorn har tidligere i sæsonen været placeret i tredje- og fjerdekæden, men spiller nu i holdets andenkæde med stjernen, Steven Stamkos, og den talentfulde center Anthony Cirelli.

- Killorns placering i Tampas opstilling giver ham ikke blot muligheden for at spille med nogle af holdets bedste spillere. Det giver ham også mange minutters istid (21:10 pr kamp i de seneste 7 vs. 18:19 for hele sæsonen) og flere fordelagtige offensive situationer (oftere start i offensiv zone).

- Killorn er også blevet en del af Tampas første powerplaykæde, som er uhyggelig stærk med Stamkos, Kucherov, Point, Hedman og altså Killorn.

- Killorns potentiale viser sig ikke kun i pointstatistikken. Canadieren er blandt ligaens 35 bedste spillere i expected goals, målchancer og store målchancer i de seneste to uger.

- Modstanderne fra Detroit har haft en forfærdelig sæson, har blot vundet 2 af de seneste 19 kampe og har konsekvent lukket flest mål ind af alle hold i ligaen. 

- Detroit er hårdt ramt af skader, og senest har holdet fået den stærke center, Valtteri Filppula, skadet.
 

Det taler imod:
- Killorn er trods alt ikke en del af det stjernespækkede Tampa-mandskabs 4-5 bedste offensive forwards. Førstekæden med Palat-Point-Kucherov får de fleste offensive situationer.

- Tampa er gigantiske favoritter. Måske tager de for let på opgaven.

- Tamap har trods deres stærke trup ikke haft den forventede fremragende sæsonstart. En dårlig præstation kan sprede sig til alle kæder.

- Ikke desto mindre er der en vis risiko for, at Tampas største stjerner hurtigt gør forskellen. Kommer Tampa hurtigt foran med et par mål, kan holdet meget vel tage en mere defensiv tilgang derfra.

- Killorn har lavet en del af sine point i powerplay. Tager Detroit færre udvisninger end gennemsnitligt, falder spillets værdi.


Skader:
Tampa: D Braydon Coburn
Detroit: F Anthony Mantha, Valtteri Filppula, Adam Erne. D Jonathan Ericsson, Trevor Daley, Danny DeKeyser. G Jonathan Bernier.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback