18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : FCSB - Liverpool: X

Match center
2. december 2010 kl. 19:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Stadionul Steaua
Opdateret
9
0
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (9)
Chance (1-X-2): 28-31-41%
Betvalue: 105,40%
Spilbar ned til odds: 3,23
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Steaua Bukarest har en solid chance for at gå videre fra gruppen, men det kræver højst sandsynligt point mod førerholdet Liverpool, der næsten er sikker på at gå videre, hvis man får point med hjem fra Rumænien.

Hjemmeholdets eventyr i Europa har sat sine spor i den hjemlige liga, hvor mesterskab og europæisk adgang synes langt væk. Steaua kan derfor tillade sig fuld fokus på EL, hvor videre avancement på bekostning af Napoli og Utrecht vil være en succes.

Liverpools håb om succes denne sæson står og falder sandsynligvis også med præstationerne i Europa League. I ligaen er der stadig et stykke op til CL-pladserne, og i FA Cuppen skal man møde Man Utd på Old Trafford.

Man har dog haft store problemer på udebane under Roy Hodgson, hvor det således kun er blevet til én sejr. En halvleg af weekendens kamp mod Tottenham var opløftende, men det var resultatet ikke.

De har brug for en sejr i den røde del af Merseyside, men omvendt vil uafgjort ikke være den største katastrofe, da man sandsynligvis går videre alligevel. Steaua kan også se sig tilfredse med X'et, og da Liverpool både mangler Carragher og Gerrard er en pointdeling nok ikke helt urealistisk.

Roy Hodgson vil fortsætte med sit princip om at bruge bredde- og ungdomsspillerne i EL, og har ladet mange af de prominente navne blive hjemme. Steaua er dog heller ikke helt forskånet for skader og karantæner på centrale spillere.

STEAUA BUKAREST

Steaua indtager en andenplads i EL-gruppespillet, med fem point efter fire runder. Man tabte første kamp 4-1 på Anfield, men har siden hentet 3-3 hjemme mod Napoli, 1-1 i Utrecht og 3-1 over Utrecht i returkampen i Rumænien. Videre avancement er dog langt fra sikret, i sidste runde skal man på besøg i Napoli, og får man ikke noget med fra hjemmekampen mod Liverpool, kan det meget vel blive en den afgørende kamp om andenpladsen.

I den hjemlige liga går det knap så godt for Steaua. Man ligger nummer syv, ti point efter førerholdet, og har blot vundet én ligakamp den seneste måned.

Hjemmebanen har været holdets store styrke denne sæson, og man har kun tabt én gang på eget græs.

LIVERPOOL FC

Det er ingen hemmelighed at tingene ikke kører i Liverpool i øjeblikket. Man skal være mere end tilfredse hvis man når det erklærede mål om, at nå de adgangsgivende pladser til Champions League næste år, og Carling Cuppen er man ekspederet ud af. Det efterlader FA Cuppen og Europa League, til at give oprejsning i en kedelig sæson. I førstnævnte er man netop blevet parret med rivalerne fra Manchester United, endda på Old Trafford, og set med selv de mest optimistiske Liverpool-briller, bliver det en meget svær opgave. Skal man gøre sig nogle forhåbninger om succes, skal der derfor nok fokuseres på Europa League.

Liverpool har været en skygge af sig selv (specielt) på udebane under Roy Hodgson, 1-0 sejren over Bolton er managerens eneste udesejr denne sæson (udover et par i EL-kvalifikationen). I seneste PL-kamp mod Tottenham, så det dog ud til at Roy skulle doble denne rekord, da man ved pausen førte 1-0 på White Hart Lane og Maxi af én og Torres ad to omgange var tæt på at lukke kampen. Et selvmål af Martin Skrtel i anden halvleg og en overtidsscoring af Aaron Lennon sendte dog de tre point ind på Tottenhams konto.

Tilbage til Europa League. Liverpool fører gruppen med otte point, efter en overbevisende 4-1 sejr over Steau på Anfield, 0-0 i Utrecht og Napoli og senest en enkeltmandspræstation af karat, da Captain Fantastic brugte 12 minutter på at vende Napolis 0-1 føring til 3-1 hjemme på Anfield.

En sejr kan sikre videre avancement, hvilket uden tvivl står højt på ønskelisten hos alle i og omkring klubben, og give et boost til Hodgsons tropper. Uafgjort er sandsynligvis også nok, da man har en væsentlig bedre målscore end resten af gruppen og da Steaua og Napoli mødes i sidste runde.

TRUPNYT

Af vigtige spillere tæller Steauas skadesliste Nicolita (m) og Anghelov (m), mens Kapetanos (a) er karantæneramt. Specielt fraværet af Nicolita og Kapetanos kan mærkes, da de normalt gør det godt.

Tatarusanu - Bonfim, Gardos;, Geraldo, Latovlevici - Ricardo, Bicfalvi - Szekely, B. Stancu, Tanase - Surdu

Liverpool må undvære Jamie Carragher, der udgik af Tottenham-kampen med en skulder af led, Steven Gerrard og Daniel Agger. Joe Cole er i spil til torsdagens kamp efter sin skade. Som det har været tilfældet i de andre EL-kampe, vil Liverpool stille op uden en række førsteholdsspillere, og i stedet give chancen til ungdommen og breddespillerne.

Reina - Kelly, Wilson, Kyrgiakos, Aurelio - Poulsen, Shelvey - Jovanovic, Cole, Babel - Ngog

  • God velkomstbonus på sport
  • Stort spiludvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
  • Rigtig god mobilapp
  • Meget brugervenligt og flot site
  • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:45 Lille - Aston Villa: Flest hjørnespark Lille
1,90
Placer Bet
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
21:00 West Ham - Bayer Leverkusen: Over 0,5 Mohammed Kudus skud på mål
1,90
Placer Bet
Lørdag 20. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
16:00 Sheffield U. - Burnley: 2
2,40
Placer Bet
Søndag 21. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
14:00 Viborg - Lyngby: 1
1,82
Placer Bet
17:00 Sandefjord - Lillestrøm: 2
2,40
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback