18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SSC Napoli - Juventus: Under 2,5 Mål

Match center
11. september 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Diego Armando Maradona    Massimiliano Irrati
4. sep. 2021 kl. 10:48 (Opdateret 11. sep. 2021 kl. 19:58) 04/09
118
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 106,08%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 2-1
Unibet Spil nu hos Unibet
Det dufter af et taktisk opgør, og især efter Den Gamle Dames dårlige start på sæsonen. Napoli er kendt for deres offensive spil, og opgøret imod Juventus kan ikke komme på et bedre tidspunkt, men et opgør hvor begge kan være tilfreds med et point.
Det taler for
 • Napoli er uden Osimhen og Mertens i det offensive, og yderligere er polske Zielinski tvivlsom på midtbanen, og det betyder at man kommer til at mangle noget fart især i det offensive.
 • Den Gamle Dame fra Torino har fået en rigtig dårlig start på sæsonen, et point efter de to første spillerunder, og Ronaldo er væk i det offensive, og hvilket man så senest i det pinlige nederlag på hjemmebane imod oprykkerne fra Empoli, og hvor man intet skabte.
 • Massimiliano Allegri er under pres allerede i Torino, og alt andet end et nederlag er godkendt på en svær udebane som i Napoli, og det kan betyde at man kommer til at se et noget defensivt Juventus mandskab fredag aften i det syditalienske.
 • Savnet af Cristiano Ronaldo kunne man se senest i hjemmekampen imod Empoli, og hvor Dybala, Morata, og Chiesa aldrig blev rigtig farlige, og defensivt kan napolitanerne lukke ned for den trio.
 • Napoli har set ganske stærke ud i det defensive i de to første opgør imod Venezia og Genoa, og træner Luciano Spaletti ved at går man ud og angriber og bliver alt for offensive, så har gæsterne bestemt offensive folk som kan straffe hjemmeholdet.
 • Hjemmeholdet er ubesejret i Napoli i de seneste 18 opgør.
 • Når Juventus er under pres har man tit set af den erfaring mandskabet har gør at de er utrolig dygtige til at lukke af defensivt, og defensivt stiller man i stærkeste.
 • Vi er kun i tredjespillerunde, og Napoli er allerede fem point foran Juventus i tabellen, og med de skader man har til opgøret kan man leve med en pointdeling, og i de seneste fem indbyrdes opgør i Napoli er tre af opgørene gået Under 2,5 mål.
Hold øje med
 • De seneste seks indbyrdes opgør er fem af opgørene alle gået Over 2,5 mål.
 • Juventus har lukket tre mål ind i de to første spillerunder, og kommer man først bagud i Napoli, så vil man være tvunget frem på banen, og her kan napolitanerne blive farlige på omstillingerne især med spillere som Insigne og mexicanske Lozano.
 • Den Gamle Dame er såret i øjeblikket, og skal Napoli besejre gæsterne så kommer opgøret på et rigtig godt tidspunkt, og hvor Juventus er i knæ.
 • Napoli har tvivl omkring Meret i målet som har stået i de to første opgør, og det betyder at colombianske Ospina glider ind i startopstillingen hvis Meret er ude til opgøret, og det kan måske give lidt usikkerhed.
 • Polske Szczesny i målet hos Juventus har set usikker ud i de to første opgør, og her ved napolitanerne at Juventus har et svag led, og som de helt bestemt skal prøve at udnytte.
Oddsmarked

Unibet er i odds 2,04 på Under 2,5 mål i fredagens opgør, og samme odds kan man få hos 888sport, mens Onsidebetting er i odds 2,00.

NAPOLI: Seks point efter de to første spillerunder, og allerede fem point foran gæsterne fra Juventus i tabellen, og med en sejr i fredagens opgør vil man allerede være otte point foran, men så nemt bliver det sandsynligvis ikke helt, Juventus er presset og det har man set så tit at når de er det så kommer erfaringen frem hos flere af profilerne.

Napoli må undvære hurtige Osimhen i angrebet efter det rødekort i premieren imod Venezia, og det kostede to dags karantæne, yderligere er Mertens ude i det offensive, og polske Zielinski og målmand Meret er begge tvivlsom til fredagens opgør, og træner Luciano Spalletti sender med stor sandsynlighed ikke spillerne på banen, og for at angribe med 100km i timen fra start. 

Det dufter af et tæt og taktisk opgør i det syditalienske, og hvor især gæsternes dårlige start på sæsonen vil gøre at de har stort fokus på det defensive, og for alt i verden ikke må tabe dette opgør, og det kan betyde at både Insigne og Lozano vil få problemer med komme frem til de helt store chancer.

Træner Luciano Spalletti ser ikke ud til at ændre noget som helst i forhold til det senest opgør i Genova, og hvor man besejrede Genoa med 2-1, det eneste ændring vil være på målmandsposten, og hvis unge Meret ikke bliver klar.

Napolis forventede startopstilling: 4-3-3: Ospina- Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Ruí- Fabian Ruiz, Lobotka, Elmas- Insigne, Politano, Lozano.

Trupnyt: Osimhen(fast) i angrebet er i karantæne, Mertens(fast) i det offensive er skadet, Meret(fast) i målet er tvivlsom til opgøret, og det samme er Zielinski(fast) på midtbanen.

JUVENTUS: Kiggede man på Den Gamle Dames kalender inden sæsonen startede havde man forventet at efter de to første spillerunder imod Udinese ude, og oprykkerne fra Empoli hjemme i Torino havde betydet seks point på kontoen, men det er ikke tilfældet en 2-0 føring i Udine blev smidt væk til et 2-2 resultat, og herefter skiftede Cristiano Ronaldo til Manchester United, og Juventus løb ind i et pinligt, og fortjent 0-1 nederlag til Empoli.

Den start på sæsonen er langtfra godkendt, og man er efter to spillerunder allerede fem point efter Inter, Milan, Napoli, Roma, og Lazio i tabellen, og et nederlag i Napoli vil sende Den Gamle længere efter de andre storehold i Serie A, og træner Massimiliano Allegri er allerede presset, og to dårlige sæsoner i træk har Juventus ganske enkelt ikke råd til.

Cristiano Ronaldo er væk og det kunne man se senest imod Empoli, og hvor man mere eller mindre intet skabte i opgøret, man har fået hentet Kean ind til angrebet, men det er umiddelbart ikke nok til en hel sæson, og hvis man skal vinde scudettoet tilbage fra Inter. Jeg synes at man mangler noget mere kvalitet både offensivt og på midtbanen, og Chiesa, Dybala, Kean, og Morata er efter min mening ikke nok til at vinde scudettoet i denne sæson.

Juventus er presset og det kommer man med stor sandsynlighed også til at se i Napoli, og hvor man for alt i verden ikke må tabe dette opgør, det må betyde forsigtigt spil og fokus på det defensive, og hvor man vil være ganske fint tilfreds med at komme fra det syditalienske med et point.

Juventus forventede startopstilling: 4-3-1-2: Szczesny- Cudrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro- Bentancur, Danilo, Rabiot- Dybala- Morata, Chiesa.

Trupnyt: Juventus må forsat undvære Ramsey og Arthur, samt nyindkøbet Kaio Jorge.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sscnapoli.it, calcionapoli24.it, tuttosport.com, juventus.com, Tuttomercatoweb.com

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback