18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SSC Napoli - Inter: Begge hold scorer: Ja

Match center
18. april 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Diego Armando Maradona    Daniele Doveri
12. apr. 2021 kl. 10:54 (Opdateret 18. apr. 2021 kl. 22:39) 12/04
183
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)
Chance: 63%
Betvalue: 104,58%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert: 1-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det ligner et åbent opgør mellem to offensive stærke mandskaber, og det bør betyde mål. Inter er kendt for deres stærke defensiv og kan lukke ned, men der er vigtige point på spil, og det bør betyde et opgør med masser af mål og chancer.
Det taler for
 • Det er to offensivt stærke mandskaber, og især hjemme i Napoli er hjemmeholdet kendt for deres offensive og underholdne spillestil.
 • De to mandskaber er de mest scorende i Serie A i denne sæson, og kun overgået af Atalanta som har scoret flere mål.
 • Napoli jagter Top 4 og Champions League pladserne, og det betyder at man ikke må fejle i dette opgør da Atalanta er foran i tabellen med to point, og i weekenden møder Juventus, det betyder at Napoli skal frem og minimum få et point.
 • I de seneste tre indbyrdes opgør mellem de to mandskaber i det syditalienske har begge hold scoret.
 • Inter har scoret i de seneste elleve opgør man har spillet, og har scoret i fjorten ud af femten udekampe i denne sæson.
 • Napoli har scoret i de seneste atten opgør man har spillet, og i de seneste tre opgør man har spillet har begge mandskaber scoret i to af opgørene.
 • Inter har en stærkt offensiv og ikke mindst midtbane, og defensivt er hjemmeholdet til at tale med når de er oppe mod de bedste i Serie A.
Hold øje med
 • Defensivt har Inter set utrolig stærke ud på det seneste, og har fået kritik for at være for defensive især når de kommer foran.
 • Inter har elleve point ned til bysbørnene fra Milan i tabellen, og med kun otte spillerunder tilbage er man meget tæt på at vinde det italienske mesterskab, og man kan sagtens leve med en pointdeling.
 • Gæsterne fra Milano kommer ikke ud og angriber fra start da det ikke er træner Antonio Contes spillestil, og har man et point jo længere man kommer ind i opgøret så er det sandsynligvis først at man lukker af for at få det point med hjem.
 • Defensivt har Napoli set stærkere ud på det seneste, og har holdt nullet tre gange i de seneste fem spillerunder.
 • Inter har kun lukket mål ind i tre opgør i de seneste otte spillerunder, og har blandt andet holdt både Milan og Atalanta fra at scorer imod sig.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1.66 og var tidligere i odds 1.68, Bet365 er ligeledes i odds 1.66, mens Cashpoint og Danske Spil begge er i odds 1.65.

NAPOLI: Syditalienerne har otte opgør til at indfri årets mål at slutte i Top 4 og komme med i Champions League, men man er i øjeblikket to point efter Atalanta på fjerdepladsen og skal man slutte i Top 4 kræver det at man ikke taber mere i denne sæson, og søndagens opgør hjemme mod Inter bliver utrolig vigtigt, og at man kommer fra opgøret med point, og især fordi Atalanta tager mod Juventus i Bergamo i weekenden.

Skal Napoli have fuldt gevinst kræver det at man lukker ned for især Lukaku og at man kommer til at stå stærkere defensivt end det var tilfældet i sidste uge i udekampen i Torino mod Den Gamle Dame, og hvor man tabte med 2-1, og slaget på midtbanen kan blive udfaldet på dette opgør da milaneserne er utrolig stærke på midtbanen, og igen har Barella tilbage efter at han sad ude med karantæne, og set over hele sæsonen har Inter bare været et niveau over napolitanerne.

Napoli kommer med en vigtig 2-0 sejr i bagagen fra søndagens udekamp i Genova mod Sampdoria, og træner Gennaro Gattuso ændre med stor sandsynlighed ikke det store i forhold til det opgør i startopstillingen, man er undertippet i opgøret, men kan man få gang i det gode offensive spil man har på hjemmebane, og kommer man ud at løbe med det til tider lidt tunge Inter forsvar så har man gode muligheder for både at skabe chancer og scorer, og vil gøre mulighederne for at få point er ganske fin.

Napolis hjemmebanestatistik:10-1-3, målscore 37-14.

Trupnyt: Napoli kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Napolis forventede startopstilling: 4-2-3-1: Ospina- Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Hysaj- Fabian Ruiz, Demme- Politano, Zielinski, Insigne- Osimhen.

INTER: Elleve point ned til bysbørnene fra Milan med kun otte spillerunder tilbage gør at duften af scudetto kommer nærmere og nærmere i Milano, og selvom kritikken de seneste uger er havlet ned over Inter og træner Antonio Conte fordi man er alt for defensiv i spillestilen, og man har det med at parkere bussen når man ført kommer foran.

Jeg er ikke enig med den kritik Inter har fået, og især da de sammen med Napoli er de to mandskaber som har scoret flest mål i denne sæson, og er kun overgået af Atalanta som har scoret flest mål, ergo helt defensivt har det ikke været, men de fleste ved at Antonio Conte altid har været kendt for at til tider at blive lidt for defensiv, men hvis det betyder at man vinder, og det samtidigt giver et mesterskab efter kun to sæsoner i klubben så er målet nået.

Inter er favoritter i Napoli, men med elleve point ned til Milan og kun otte spillerunder tilbage af sæsonen kan man sagtens leve med en pointdeling, og man kommer med stor sandsynlighed ikke til at se gæsterne komme angribene fra start i dette opgør da det ikke er det man har set efter tredive spillerunder, men da Napoli skal frem og jagte point har milaneserne gode muligheder for at straffe dem både på omstillingerne, og ikke mindst i åbent spil.

Antonio Conte ændre med stor sandsynlighed ikke det store i forhold til søndagens hjemmekamp i Milano og hvor man besejrede Cagliari med 1-0, dog er Barella tilbage på midtbanen efter at have siddet ude senest med karantæne, og han bør glide ind i startopstillingen fra start, og så må man forvente at Lautaro Martinez starter inde fra start efter at være blevet sparet senest mod øboerne fra Sardinien.

Inters udebanestatistik: 10-4-1, målscore 30-12.

Trupnyt: Inter kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Handanovic- Skriniar, De Vrij, Bastoni- Hakimi, Eriksen, Brozovic, Barella, Darmian- Lukaku, Lautaro Martinez.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sscnapoli.it, inter.it, sportmediaset.mediaset.it, tuttomercatoweb.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback