18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sprout - Hard Legion: (AH: -1,5 Maps) 1

5. juli 2020 kl. 14:00 - Hellcase Cup 8
5. jul. 2020 kl. 03:38 (Opdateret 5. jul. 2020 kl. 15:07) 05/07
105
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)

Hellcase Cup 8

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 40-0-60%
Betvalue: 105,20%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Betfair Spil nu hos Betfair
En spændende finale kamp om, hvem der skal deltage i Grand Final i Hellcase cup.
Det taler for
 • De to mandskaber har lige mødt hinanden. Det endte med en 2-0 til Sprout. Trods resultatet viser en tæt kamp. Så var Sprout faktisk rimelig overbevisende, men tabte en del runder, man som hold ikke må tabe. Resultatet burde havde haft set mere overbevisende ud.
 • Sprout Juni måned har været flot. De har vundet en masse kampe. Samt når de taber, er det tætte kampe. De viser igen flot spil.
 • Vetoen ligger godt til Sprout. De vil ramme maps de enten er favorit eller mindst har 50/50 chance for, at vinde. #1
 • Sprout har som de altid har været kendt for, et super komplet hold. Selv deres IGL viser, at være en vigtig fragger for holdet. Han gør det godt med resten af holdet. #2
 • Sprout spillestil ligger godt til HL i min verden. De står som en stabil tysk mur. Ikke fordi de gør så meget overraskende. Men de sikre. Deres spil viser overskud og selvtillid. Fordelen ved Sprout er, at de som regel leverer flotte T sider på de forskellige maps. Giver som regel en god fordel.
Hold øje med
 • Sprout laver, trods erfaringen stadigvæk en masse amatørfejl. Forsætter dette kunne det godt give et map til HL
 • HL stiller med stærk lineup. Forrester, Krad & Rage viser godt spil. Det er spillere der sagtens kan matche niveauet fra Sprout. Krad har vist han er en spiller man kan regne med. Han snitter 1.12 i ratio og hele 1.27 i impact. Han skal have noget, at sige i alle runderne for, at HL skal have en chance.
 • HL viste de sagtens kan udnytte fejl fra Sprout side. To tætte maps blev det til i sidste kamp. Er Sprout ikke til stede fra start. Kan et map hurtigt ryge til HL fordel.
 • Selv med standins har HL vist flot CS! Mod Sprout endte man med, at måtte skifte 2 spillere ud. Kampene mod Forze og Havu stillede man også med en standin. Så super imponerende.
Oddsmarked

Betfair ligger højest lige nu. Ikke alle har åbnet odds på denne kamp

Jeg ville egentlig bruge det som argument, men da jeg ikke er 100% vælger jeg, at notere det her i stedet: Forrester regner jeg ikke med er med i dagens kamp. Han har ikke deltaget i nogle kampe nu. Men som sagt ikke en info jeg kan få 100% bekræftet. Men er Forrester ikke med i dagens kamp, forstærker det kun chancerne for Sprout, at komme sejrsrigt ud af denne kamp. Forrester er klart en af holdets bedste kort.

#1 - HL elsker, at spille Inferno til trods for, det et map jeg ikke synes de spiller super godt. Om ikke andet, så ser vi dem tit vælge det. Sprout har altid set godt ud på mappet og mener også de vil være favorit på mappet. Skulle HL være frække, så skulle de måske prøve en Train(Der har de slået super gode hold) - Rent spillestil mener jeg også den ligger godt til Sprout. Dog vil dette map være helt lige i procenterne. 

#2 - Sprout har 5 mand som kan vælte modstanderen. Vil dog fremhæve de 2 polakker, som bare spiller bedre og bedre. De ligger på 1.12 og 1.07 i ratio. Men deres impact på serveren er bare genial. De har super meget, at sige i runderne. Dette gør det nemmere for de 3 tyskere, at samle "nemme" kills op. Alt i alt har Sprout  et klasse mandskab hvor alle leverer til resultaterne.

Kigger vi spiller for spiller, så mener jeg Sprout er et niveau højere end HL. HL er humør spillere. Det synes jeg også resultaterne viser. Det er lidt op og ned. Spiller HL tæt på deres bedste spil. Så får et hold som Sprout også problemer i dagen kamp uden tvivl. Dette spil ser vi bare ikke så tit.(vi så RIGTIG flot spil mod Forze, der var jeg super imponeret) Men mod Havu, der var Krad en enmandshær. Samt Havu spillede en omgang tosse cs.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Bredt udvalg
 • Høje odds
 • Høj likviditet
 • Brugervenligt website
Feedback