18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Spirit - Havu: 2

16. juni 2020 kl. 14:00 - ESL Pro League Season 12 Europe Qualifier
16. jun. 2020 kl. 04:13 (Opdateret 16. jun. 2020 kl. 15:37) 16/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

ESL Pro League Season 12 Europe Qualifier

Chance (1-2): 57-43%
Betvalue: 105,35%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert:
Bethard Spil nu hos Bethard
Et sindssyg godt Spirit hold, skal tilbage efter deres skandaløse kamp mod BIG hvor de kun fik 8 runder ud på 2 maps. Derimod er Havu kommet lidt igang igen. Viser fint spil. Dog har det aldrig været mod denne slags kvalitet som Spirit har.
Det taler for
 • Spirit sidste kamp mod Big, blev de kørt over! Jeg går som udgangpunkt bare udfra, de havde en dårlig dag. Dog kan de endnu godt spille som vinden blæser.
 • Havu 2 store stjerner Slowi & Zoree har de seneste 4 kampe vist deres klassespil. Derudover er Doto begyndt, at vågne op. Alle 3 spiller flot cs nu
 • Hvis Havu spiller deres Veto kort ordenligt, mener jeg faktisk godt denne Bo3 kan ramme deres vej.
 • Kan Havu køre en "Furia" spillestil, som de lidt prøver på. Så kan jeg godt se det virke godt mod Spirit. Men kræver de 2 awp mænd fra Havu vågner op og ikke misser de sindsyg mange skud, som de var begyndt på. De har dog set gode ud de seneste 4 kampe.
Hold øje med
 • Havu spiller rigtig mange kampe mod tier2/tier3 hold. Nu møder de Spirit med kvalitet på hele linjen
 • Spirit er hold, der tit møder hold som ligger højt på ranglisten og som har kvalitet.
 • Havu har nu ligget omkring denne plads på verdensranglisten rigtig længe efterhånden. Tvivler på om de overhovedet har klassen til, at komme højere op/spille bedre?
 • Spirit's store stjerne Mir spiller godt 95/100 kampe, faktisk rigtig godt. Har han en eller to medspillere med på det høje niveau. Så Spirit klart bedre end Havu.
Oddsmarked

Samme kamp kan findes til 2.6 på en bookie uden licens

Mange bookies har ikke åbnet deres odds på kampen endnu, så måske man kan finde oddset lidt højere når de åbner. Satser dog på det vil falde lidt

Map vetoen:

Som skrevet højere oppe, så tror jeg faktisk godt denne veto kunne falde ud, til Havu's fordel. 

Forventer lidt Havu tager Train. Det et map de vinder 75% på og et map de spiller super tit. Spirit er dog ikke uden chancer på mappet. Det nemlig også et map de har spillet meget, og med pæne resultater. De vinder 70% på 10 forsøg de seneste 3mdr. Dog det ikke et map de har spillet meget senest.

Havu en spillestil der bare passer skarpt til Train, deres 2 awp kan de få gang i. Samt de bare kender hinanden ind og ud. Ikke nok med det, plejer de, at ramme en god T side også. De vinder 53% af deres t runder. - Dog er det også en side Spirit plejer, at finde sig tilpas på. Et helt åbent map som kan gå begge veje. Jeg tror nu med alle de kampe Havu har haft på Train, så napper de den, taget alt i betragtning.

Når det kommer til Spirit's pick, så tænker jeg vi rammer Overpass. De vinder 88% og ser bund solide ud på det map. Havu halter en del og vinder kun 57%. Spirit solide spillestil ligger godt til mappet. CT side står de godt plantet på de 2 bombsites og de er lukket i. På T siden, sender de deres gode aimers ud - eller afventer et altid offensivt spillende Havu hold.

Et decider map kunne blive Nuke / Dust2 - Det 2 maps begge hold spiller og den ligger sådan set fint til dem begge. Igen et map der er helt åbent. jeg vil dog endnu en gang gå Havu's vej. Deres spillestil igen ligger bare godt på mappet. Og kan de få gang i 2 awper på Dust2 så kan man få et godt round flow i gang. 

De 2 hold: 

Spirit har et hold hvor jeg sådan set kunne nævne alle 5 mand. De ligger over ratio 1.0. Men jeg vil fremhæve Mir og Chopper deres IGL. Mir er en klasse for sig selv, og kunne spille på alle top teams i verdenen. Han fremviser en ratio 1.24. Hans impact er 1.29. Det helt fantastisk og helt i toppen i hele verdenen. Chopper han kan fremvise et top solidt Spirit mandskab, som han som regel får sat godt op til kamp. Derudover fragger han også super fint selv. Han rammer 1.09 i ratio. En super vigtig mand for Spirit. 

Havu er afhængig af, at Slowi eller Zoree er på toppen og gerne lidt over. Derudover skal enten Doto eller Hoody følge med. Sker dette ikke, så kører Spirit dem over. 

Slowi & Zoree er 1.14 & 1.15 i rating. De rammer bare også en impact på 1.23 & 1.13 - Det er 2 mand der kan ødelægge et hvert team hvis de er på serveren og klar fra start. Man har bare set fra andre kampe, at hvis man lukker ned for dem. Så Havu ikke meget værd.

Havu er ikke favorit til kampen, og skal de sådan set heller ikke være.

Spirit har mere klasse på deres hold og rammer de niveau så napper de også denne. Nu har de bare spillet lidt som postdanmark leverer post. Det gode spil kan komme tirsdag, men kan også rykkes til onsdag ugen efter. Havu er som regel bundsolide, de kender hinanden godt som hold(Samme som Spirit) og har 2-3 klasse spillere der sagtens kan vinde denne kamp hvis Spirit ikke er on point! 

Kilder

www.hltv.org

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider.

 • MobilePay indbetalinger
 • Overskuelig hjemmeside
 • Hurtig support
Feedback