18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Spirit - Fiend: 2

15. juli 2021 kl. 19:00 - Pinnacle Cup II
15. jul. 2021 kl. 11:09 (Opdateret 19. jul. 2021 kl. 11:54) 15/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)

Pinnacle Cup II

Chance (1-2): 60-40%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Spirit møder konstant god modstand. De møder de bedste i verden. Fiend møder ikke mange tier1/top15 hold. Så om Fiend kan omstille sig, må tiden vise. Spiller for spiller, kan jeg godt se os få en god kamp. Kommer Spirit til kamp med motivation?
Det taler for
 • Spirit kommer direkte fra en storturnering til, at skulle spille en, i mange øjnes ligegyldig turnering. Hvor stor en motivation Spirit har, kan jeg godt tvivle på.
 • Spirit har før vist, at disse tier2-tier3 kampe, kan give problemer. Spirit har kæmpet mod Sprout, MIBR, K23, 100PG og Forze. Alle foruden Forze kampen, gik ud i alle tre maps. Godt nok med Spirit som vinder, men vidner meget godt om, hvor tændt Spirit er i disse kampe. Nu vi efter Cologne, så forventer ikke, at se Spirit på 100%.
 • Fiend hunger efter revanche. Sidst de mødtes var Fiend, oppe med et map og havde flere muligheder for, at vinde kampen på andet map. Senest opgør vidnede om en kampe, som var 50/50.
 • Flere af spillerne hos Spirit underpræsterer. Her i blandt SDY, Chopper og Magixx. Tingene afhænger af Degster og Mir, som er holdets store stjerner. Udebliver deres impact på de forskellige maps, så det ofte de taber.
 • Fiend seneste tre kampe, har været tæt på fejlfrie. Det har især været holdets T-side, som har givet holdet, en lille fordel på tværs af de forskellige maps. Modstanderen er af anden kaliber, bevares. Men niveauet er til stede hos Fiend.
 • Fiend kan matche Spirit på fire-power. Redstar, H4rn og Dream3r snitter mellem 1.16-1.22 i rating. Vi skal dog huske, det er tal baseret på kampe mod tier2-tier3 hold. Når det så er sagt, så har de kvaliteterne til, at kunne præstere i kampen her. De langt fra chanceløse spiller for spiller. Samtidigt er der flere hos FIend, som har erfaring fra de store turneringer.
 • Kampens veto bliver super interessant. Mirage, Inferno og Nuke er tre maps, hvor Spirit er enten dårlige på, eller for svingende på. Der er flere maps i poolen, hvor jeg ser FIend give kamp til stregen. Fiend spiller samtidigt mange kampe, på de forskellige maps. Så det bare om de kan omstille sig til, at modstanderen er Spirit.
Hold øje med
 • Fiend har før kunne følge med, mod de bedre hold. I hvert fald i kampens første halvdel. De skal nu vise, at de kan følge med, i det meste af kampen. Rammer Spirit først 5'gear, så kan jeg godt være nervøs for, om de kan følge med. Fiend konstante topniveau, er igen ikke så konstant.
 • Spirit fundament fejler absolut ingenting. Bundniveauet er højt og topniveauet endnu højere. Fiend begår fejl, som de bedre/bedste hold ikke begår. Fiend skal opstille sig for, at kunne følge med.
 • Spirit er vant til hele tiden, at møde de bedste hold. Fiend kampe mod top15 hold, kan tælles på en hånd. Samtidigt har Fiend haft problemer mod tier3-tier4 hold. Det siger lidt om de svingende præstationer.
 • Mir og Degster er kampens bedste spillere. De snitter hhv 1.18 og 1.14 i rating samt 1.24 og 1.11 i impact. De to er langt fra topniveauet, men Fiend vil få deres, at se til. Det er en duo, som gav Fiend problemer sidst de mødtes.
 • Spirit er det bedste taktiske hold af de to. De er vant til, at møde de bedste hold, på de forskellige maps.
Oddsmarked

Bet365 2.62
Nordicbet 2.57
Danskespil 2.50
Comeon 2.65

Licensløse bookies med værdi

Det sprægende punkt for mig er, om Fiend kan omstille sig. Nu så jeg både deres kamp mod MIBR og Young Ninjas. De laver ting og sager på serveren, som vil blive straffet mod Spirit. De små finurlige tacs, som virker mod tier2 hold, de vil blive straffet af Spirit. Hvis bare Fiend spiller nogenlunde op med Spirit, som sidst de mødtes. Så har vi en god kamp i vente. 

Momentum kan også blive en faktor her. To af spillerne hos Spirit sidder endnu i Cologne, mens resten af holdet skulle være rejst hjem. Det kræver noget, at skulle gå fra en Cologne turnering, hvor spillet var fint, men resultaterne udeblev. Til nu at skulle spille en "ligegyldig" turnering. Det vil ikke overraske mig, hvis Spirit kun kommer på 80%. Om Fiend så kan udnytte det, må tiden vise. 

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud
Feedback