18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
15. maj 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Alberto Picco    Daniele Orsato
13. maj. 2021 kl. 11:07 (Opdateret 15. maj. 2021 kl. 16:58) 13/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (11)
Chance (1-X-2): 28-35-37%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert: 4-1
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
Begge mandskaber kæmper om overlevelse, men en pointdeling kan være mere end fint. En sejr til et af mandskaberne vil betyde automatisk overlevelse, men det dufter at en meget taktisk affære og hvor frygten for at tabe ikke kan undgå at spille ind.
Det taler for
 • Begge mandskaber har med to spillerunder tilbage fire point ned til Benevento som er tredjesidst i tabellen, Torino har dog den udsatte kamp mod Lazio stadigvæk som de mangler at spille, og tager hjemme imod netop Benevento i sidste spillerunde, og derfor vil et point være fint i dette opgør.
 • Det dufter af en meget taktisk affære og sandsynligvis et låst opgør som det var tilfældet senest i Cagliari-Fiorentina, og hvor de store chancer udeblev, og det kan blive samme billede her på Stadio Alberto Picco.
 • Oddset er ved at falde hos de fleste bookmakere, og det giver et lille billede af at bookmakerne er ved at finde ud af at dette opgør dufter af uafgjort.
 • Spezia kan overleve med et point, selvom Benevento vinder hjemme mod Crotone, og især fordi Benevento skal spille ude mod Torino i det sidste opgør, og hvor Torino kan være tvunget til at skal have minimum et point.
 • Gæsterne fra norditalienske mangler Spezia, Lazio og Benevento i de sidste tre opgør, og efter 0-7 nederlaget hjemme mod formstærke Milan skal man ud og minimum have et point i dette opgør.
 • Det første opgør mellem de to mandskaber tilbage i januar sluttede 0-0, og var et meget låst opgør og det kan blive tilfældet igen i dette opgør.
 • Spezia er kendt for at stå kompakt, og det blive sandsynligvis det samme i dette opgør, og hvor man for alt i verden ikke må tabe, og man kan yderligere stille i noget som næsten ligner stærkeste opstilling.
Hold øje med
 • En sejr til et af mandskaber vil betyde overlevelse i Serie A i denne sæson.
 • Hvor hårdt er Torino ramt efter 0-7 blamagen hjemme mod Milan onsdag aften, og hvor man defensivt så meget skidt og opgivende ud.
 • Torino træner Davide Nicola valgte at spare en del faste startere mod Milan, og det kan kun have være med henblik på dette opgør som kan gælder liv eller død for den norditalienske traditionsklub.
 • Gæsterne var inde i en god stime inden nederlaget onsdag mod milaneserne, og da Belotti ikke var i aktion må han være sulten for at gå ud og vaske tavlen ren, og han gøre ondt på hjemmeholdet.
 • Spezia har vist tidligere i sæsonen at de godt kan bide fra sig, og kan gøre ondt på en Torino defensiv som er såret i øjeblikket.
Oddsmarked

Cashpoint er i odds 3,00 på uafgjort, og oddset er generelt faldende hos alle bookmakere på markedet, og hvilket giver et billede af at dette godt kan gå hen og blive et biscotto opgør.

SPEZIA: To spillerunder tilbage og to hjemmekampe for at kunne overleve i denne sæson, og med fire point ned til Benevento som er tredjesidst i tabellen har man bestemt gode muligheder i det norditalienske havneby for at kunne overleve, selvom de fleste havde dømt Spezia nede efter denne sæson, og ikke mindst fordi Serie B sluttede sent i sidste sæson, og klubben havde et hurtigt spring fra at spille i Serie B til Serie A på lidt over en måned.

Torino og Roma venter i de sidste to hjemmekampe i denne sæson, og det at man skal spille hjemme gør at man har en lille fordel, men det kræver at man for alt i verden ikke tabe hjemme mod Torino fordi så kan man komme i problemer, Benevento tager imod nedrykket Crotone i weekenden, og her har de sidste matchbold de skal vinde, og med en sejr vil de være et point efter Spezia, og især i tilfældet af Spezia taber hjemmekampen mod Torino. 

Vinder Torino i La Spezia, vil de mere eller mindre være reddet og har yderligere to opgør mod Lazio ude og Benevento hjemme, og er de reddet vil de ikke give sig 100% i den sidste hjemmekamp mod syditalienerne det ved de fleste som kender italiensk fodbold.

Det vil betyde at Spezia pludselig skal vinde hjemme mod Roma, og det er der ingen garanti for at de gør, og derfor må man forvente at Spezia kommer ud til lørdagens opgør med et udgangspunkt ikke at tabe, og hvor et point umiddelbart vil være ganske fint, og som vil betyde Torino ikke kan tillade sig at tag en slapper i sidste spillerunde.

Spezias hjemmebanestatistik: 4-6-7, målscore 22-30.

Trupnyt: Spezia kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Spezias forventede startopstilling: 4-3-3: Provedel- Vignali, Erlic, Ismajli, Bastoni- Estevez, Leo Sena, Maggiore- Gyasi, Piccoli, Verde.

TORINO: Efter en ganske solid stime og med kun et nederlag i de sidste syv spillerunder løb Torino ind i en kæmpe lussing onsdag aften på 0-7 mod Milan, og i et opgør hvor defensiven faldt fuldstændigt fra hinanden, og med fejl man ser på Serie 6 plan en søndag formiddag, og at man kunne spille så dårligt samtidigt med at træner Davide Nicola valgte at spare en del profiler kom bag på de fleste.

Tre opgør til at overleve i og ellers bliver det en tur ned i Serie B efter en skuffende sæson, man har to head to head opgør mod Spezia og Benevento, og det udsatte opgør i Rom mod Lazio, og opgøret i Rom bliver der sandsynligvis ikke point i og da romerne forsat er med i kampen om Champions League pladserne, ergo man skal minimum have tre-fire point i de to andre opgør.

Det ligner et opgør som dufter af et biscotto opgør, og hvor begge kan leve og være godt tilfreds med en pointdeling, og hvis Benevento ikke besejre Crotone hjemme er tingene så godt som afgjorte, og med 0-7 nederlaget i bagagen kan frygten for endnu et nederlag ikke undgå at spille ind, og det må betyde at man skal ud i et låst og taktisk opgør lørdag eftermiddag, man har dog et par vigtige profiler som blev sparet senest og de må og skal være klar til at gå ud og sørger for at man kommer ud af dette opgør med minimum et point.

Torinos udebanestatistik: 4-6-7, målscore 24-29.

Trupnyt: Izzo(fast) i midterforsvaret er sandsynligvis forsat ude til dette opgør, og polske Linetty(fast) på den centrale midtbane er i karantæne til lørdagens opgør i La Spezia. Nkoulou er tilbage i midterforsvaret og var i karantæne seneste, Belotti er tilbage i angrebet og blev sparet senest, og det samme gjorde Vojvoda på midtbanen, og det betyder at man ændre på seks pladser i forhold til onsdagens 0-7 nederlag mod Milan.

Torinos forventede startopstilling: 3-4-1-2: Sirigu- Bremer, Nkoulou, Buongiorno- Vojvoda, Mandragora, Rincon, Ansaldi- Verdi- Belotti, Zaza.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, acspezia.com, cittadellaspezia.com, torinofc.it, Tuttosport.com, sportface.it

 • Stabile odds
 • God kundeservice
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback