18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Spezia - LFA Reggio Calabria: 1

Match center
29. september 2012 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie B
Stadio Alberto Picco
Opdateret
0
Jeg har fulgt italiensk fodbold siden starten af 80erne både på tv og på italienske stadions. Italiensk far/Dansk mor og kommer fra Cagliari på Sardinien, og hvilket betyder jeg taler og skriver flydende italiensk. Jeg ser frem til at dele mine tips med jer fra både Serie A, Serie B, Lega Pro, og kom gerne med input. Sampdoria-fan siden 1987, og elsker generelt alt fodbold.Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 53-27-20%
Betvalue: 103,35%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
I 7. runde tager Spezia (nr.10) imod Reggina (nr. 20) på Stadio Alberto Picco.

Spezia bør have gode muligheder for at komme tilbage på sejrskurs mod et Reggina-mandskab som er dyb i krise, og som må undvære to vigtige spillere.

Oprykkerne fra Spezia startede godt ud i Serie B med syv point i de første tre kampe, men har tabt de seneste tre kampe. I tirsdags 1-0-tab ude mod Novara hvor man havde fortjent at få point med fra opgøret. Spezia har forstærket sig markant hen over sommeren, og går efter playoff-spillet. Man har vundet to ud af de første tre hjemmekampe og kun tabt mod Sassuolo. Man må indtil videre kun undvære Okaka i angrebet.

Reggina startede sæsonen med minus tre point, og har ikke fået den bedste start med kun een sejr, og tre nederlag. Holdet tabte senest hjemme mod oprykkerne fra Lanciano med 0-1, og har kun hentet eet point i de seneste fire kampe. Træner Davide Dionigis sæde brænder, og bliver det ikke til point i lørdagens udekamp, er han nok fortid i klubben. Gæsterne må undvære Giuseppe Rizzo på midtbanen og Freddi i forsvaret.

SPEZIA:

 

Hjemmeholdet rykkede op i sommers fra Lega Pro, og har handlet godt ind hen over sommeren, og man går målrettet efter at komme med i playoff spillet i denne sæson. I forsvaret er Goian kommet til fra Glasgow Rangers, Schiavi fra Padova, og Garofalo fra Bari. På midtbanen har man hentet Bovo i Padova, Porcari i Novara, Sammarco i Sampdoria, og Di Gennaro i Modena. I angrebet er Sansovini kommet til fra Pescara han scorede 16 mål i sidste sæson i Pescara, og har allerede lavet fire mål i de første seks spillerunder, yderligere er Okaka kommet til fra Roma, han var udlejet til Parma i sidste sæson, og til sidst er østrigske Pichlmann kommet til fra Verona samt Antenucci fra Catania som var udlejet til Torino i sidste sæson. De sidste rygter går på at man er ude efter Manninger til målet som tidligere har været reserve i Juventus.

 

Sæsonen startede ganske godt for Spezia man hentede 7 point i de første tre spillerunder hvor man blandt andet spillede uafgjort ude mod Verona som er tippet til at rykke op i denne sæson, samt besejrede Vicenza og Brescia hjemme. I de seneste tre kampe er det blevet til tre nederlag, man tabte skuffende med 2-0 ude mod Ascoli, og runden efter blev det til et 0-2 nederlag hjemme mod topholdet fra Sassuolo, inden man i tirsdags løb ind i endnu et nederlag denne gang ude mod nedrykkerne fra Novara 0-1 hvor man efter spil og chancer havde fortjent at få point.

 

Rygterne går på at træner Michele Serena kan være fortid i klubben efter lørdagens kamp hvis det skulle blive til endnu et nederlag, klubben har investeret mange penge op til denne sæson, og holdet bør og må ikke ligge på en tiendeplads med den trup de har, selvom der kun er spillet seks runder af dette års Serie B. I den seneste hjemmekamp mod Sassuolo hvor det blev til et 0-2 nederlag spillede man ganske fornuftigt, men man fik ikke udnyttet de chancer man kom frem til i opgøret, mens gæsterne straffede hjemmeholdet på hurtige kontraangreb. Spezia er generelt et stærkt hjemmehold som gør det godt på Stadio Alberto Picco i sidste sæson blev det nemlig kun til et nederlag i 17 kampe i Lega Pro, samt 10 sejr, og 6 uafgjorte.

 

Til lørdagens opgør må man undvære Okaka i angrebet som fik det rødekort i udekampen mod Novara, man er dog stærkt garderet i det offensive med Sansovini og Antenucci, førstnævnte startede ude i tirsdags, og glider igen ind i startopstillingen mod Reggina. Jeg forventer at hjemmeholdet vil presse på fra start af i lørdagens opgør, og vil prøve at sætte sig på kampen specielt på midtbanen med de stærke midtbanespillere som Bovo og Porcari, og ikke mindst Di Gennaro som spiller lige bagved Sansovini og Antenucci i angrebet.

 

Hjemmeholdet er favoritter selvom man har tabt de seneste tre kampe i træk, og bør have gode muligheder for at komme på sejrskurs igen mod et Reggina mandskab som kun har hentet et point i de seneste fire kampe, og som generelt ikke har det nemt på udebane, yderligere har hjemmeholdet alle mand klar til opgøret, hvis man lige ser bort fra Okaka, og har set stærke ud i de første tre hjemmekampe, samt har været uheldige i de seneste to kampe man har spillet hvor man efter spil, og chancer havde fortjent at få point i begge opgør.

 

Spezias hjemmebanestatistik: 2-0-1, målscore 5-4.

 

Trupnyt: Okaka(fast) i angrebet i de første 4 ud af 6 kampe er i karantæne, man har dog Antenucci og Sansovini i angrebet hvilket ikke betyder det store til lørdagens opgør.

 

Spezias forventede startopstilling: 4-3-1-2: Iacobucci, Piccini, Benedetti, Schiavi, Garofalo, Bovo, Porcari, Lollo, Di Gennaro, Sansovini, Antenucci.

 

REGGINA:

 

Krisen kradser i Reggina, og man har fået en skidt start på sæsonen, og ligger i øjeblikket til nedrykning, med kun to point efter de første seks spillerunder, man startede dog med minus tre point i tabellen. Ledelsen har meldt ud at man forsat har tiltro til træner Davide Dionigi, men de seneste rygter fra Calabrien går på at Dionigi allerede kan være fortid i klubben lørdag aften hvis man løber ind i et nederlag i mod Spezia.

 

Reggina startede ud med at spille 1-1 i Empoli i første spillerunde, mens man i anden spillerunde besejrede oprykkerne fra Pro Vercelli 1-0, men i de seneste fire kampe er det kun blevet til et point, man har tabt de seneste to udekampe mod Verona og Padova, samt spillet 2-2 hjemme mod Modena, inden man i tirsdags løb ind i et 0-1 nederlag mod oprykkerne fra Lanciano hvor tilhængerne gav deres utilfredshed til kende overfor både spillere, og træner efter kampen. Holdet er på papiret ikke særligt godt i denne sæson, og mit umiddelbart bud på Regginas mandskab er at de kommer til at ligge i den tunge ende af tabellen i denne sæson, i det offensive mangler man en angriber som man kan placere ved siden af Ceravolo, og da Campagnacci er ude med en skade, og Emiliano Bonazzoli vil væk fra klubben så ser det meget svært ud for gæsterne, selvom man har scoret seks mål i seks kampe.

 

Defensivt har man set meget dårlig og usikre ud i de seneste par kampe hvor man har lukket 8 mål ind i 4 kampe, og hvor man specielt i den seneste udekamp mod Padova hvor man tabte med 3-2, og kunne sagtens have tabt meget større, og får man ikke styr over defensiven hurtigst muligt så går Reggina en hård sæson i møde, man har umiddelbart heller ikke midlerne til at kunne gå ud og forstærke sig når markedet åbner igen til januar da man ganske enkelt ikke har pengene til det.

 

Til lørdagens opgør må man undvære en af de største profiler på holdet, nemlig 21 årig Giuseppe Rizzo(fast) på midtbanen som er i karantæne, samt er Gianluca Freddi(fast) i forsvaret ligeledes ude med en skade, og holdet har valgt at rejse til Spezia allerede i dag for at forbredde sig bedre til lørdagens opgør, da presset fra tilhængerne i byen ikke er det bedste i øjeblikket.

 

Jeg forventer at man kommer til at se et meget defensivt Reggina mandskab i lørdagens opgør som vil stå meget langt nede på banen mod et hjemmehold som skal frem og skabe kampen, og som efter alt sandsynlighed vil lægge et godt pres på gæsterne fra kampens start. Det ser ud til at førstekeeper Paolo Baiocco igen starter i målet efter at træner Dionigi valgte at satse på reserve målmanden Davide Facchin i den seneste kamp mod Lanciano, og på midtbanen gir man plads til Barilla og Hetemaj som begge startede ude mod Lanciano.

 

Regginas udebanestatistik: 0-1-2, målscore 3-6.

 

Trupnyt: Rizzo(fast) på midtbanen er i karantæne, samt er Freddi(fast) i forsvaret ude med en skade, det ser ud til at træner Dionigi vælger at spille forskellige kort omkring startopstillingen da han umiddelbart ikke helt har fundet det rigtige hold til sæsonen, samt gir han plads til kun 18 årig Rodrigo Ely i forsvaret som skal afløse Gianluca Freddi.

 

Regginas forventede startopstilling: 3-5-2: Baiocco, Adejo, Ely, Di Bari, D´Alessandro, Hetemaj, Armellino, Barilla, Rizzato, Ceravolo, Fischnaller.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 17. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Bayern München - Arsenal: 2
2,75
Placer Bet
Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback