18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Tambov - Krylya Sovetov Samara: Under 2,0 Mål

Match center
16. marts 2020 kl. 17:30 - Fodbold, Rusland - Premier League
Nizhny Novgorod Stadium
15. mar. 2020 kl. 21:08 (Opdateret 16. mar. 2020 kl. 19:25) 15/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)
Chance (over-præcis-under): 32-33-35%
Betvalue: 102,30%
Spilbar ned til odds: 1,91
Rigtig/forkert: 3-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
FC Tambov og Krylya Sovetov er side om side i bunden af den bedste russiske række. Begge hold har brug for point, men lukker næppe op for sluserne her.
Det taler for
 • Krylva har solgt holdets topscorer, og er her uden assistkongen Zinkovskiy
 • Tambov har ikke scoret i de to første kampe i 2020, hvor de heller ikke er kommet frem til mange chancer
 • De tre seneste betydende opgør mellem holdene har haft 2, 2 og 1 mål
 • Begge hold spiller henholdende og vil helst angribe på kontra, så forvent en låst kamp
 • Krylya har været under 2,5 mål i de seneste seks kampe
Hold øje med
 • Krylva har set fine ud efter vinterpausen, trods salget af topscorer Sobolev
 • Tambov slog Krylya med 4-1 i en træningskamp for mindre end en måned siden
 • Tambov spillede i de sidste runder før jul ganske målrigt hjemme
Oddsmarked

Hjemmeholdet er svage favoritter, med odds 2,70 som bedste hos Betfair. Cashpoint har 3,15 for det ganske oplagte kryds, mens Leovegas har 2,95 på gæsterne fra Krylya Sometov.

Rundt om kampen

Weekendens obskure spilforslag landede ganske pænt, da tre af fire gik hjem, så jeg fortsætter mandag, hvor der er et endnu mere sparsomt program. Jeg kigger derfor mod Rusland, hvor der er bundbrag mellem FC Tambov og Krylya Sometov.

Det er mindre end en måned siden, at holdene mødtes i en træningskamp, hvor Tambov vandt med 4-1, men genrelt var begge holds træningskampe noget mere målrige, end deres kampe i ligaen har været i denne sæson.

I tabellen er holdene placeret side omside, som nummer 15 og 14 ud af 16 hold. Begge hold har 22 point, og de har scoret henholdsvis 23 og 22 gange i 21 kampe.

Tambov har endnu ikke scoret efter vinterpausen, da de spillede 0-0 hjemme mod Rubin Kazan og senest tabte 1-0 hos Dinamo Moskva. Krylya er kommet godt fra land med 1-1 hjemme mod Orenburg og en fin 1-0-sejr på udebane mod Rubin Kazan.

Begge hold spiller forholdsvis henholdende fodbold, og spiller gerne bolden rundt i egne rækker. Begge holds force er kontraspillet, men to dybt-stående hold, som begge gerne vil spille kontra, lugter ikke ligefrem af en munter forestilling.

Kigger man på hjemmeholdet, har de faktisk spillet forholdsvis målrigt hjemme, bortset fra 0-0’eren senest. Inden jul slog man Orenburg 3-0, ligesom man tabte 3-2 hjemme til Lokomotiv Moskva.

Gæsterne har spillet deres seneste seks udekampe under 2,5 mål, mens tre af kampene har haft præcis to mål.

I det omvendte indbyrdes opgør vandt Krylva med 2-0, efter at der stod 0-0 helt frem til 73. minut. Går man lidt længere tilbage, mødtes holdene også i 2017/2018, hvor det blev henholdsvis 2-0 og 1-0 til Krylva.

Gæsterne er her handicappede af karantæne til kanten Anton Zinkovskiy, der ellers med seks assists er en af de vigtigste offensive kort. Herudover er en anden kant, Kanunnikov, der har spillet 15 kampe i sæsonen, ude med en skade.

Endelig er det værd at bemærke, at angriberen Sobolev, der scorede 10 mål for Krylva i efteråret, er solgt til Spartak Moskva.

Alt lagt sammen tror jeg på en kamp, som ingen af holdene for alvor har råd til at tabe, og derfor får vi en ganske taktisk affære at se. Det kan meget vel ende 0-0 eller 1-0 til et af holdene, så jeg går på under 2 mål asian, så pegene er tilbage ved præcis to mål.

Kilder

whoscored.com, klubbernes hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback