18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sparta Rotterdam - PEC Zwolle: Scoring fra min 76 - Tips & Spilforslag

Match center
11. maj 2022 kl. 20:00 - Fodbold, Holland - Holland Æresdivisionen
Sparta Stadion    Dennis Higler
8. maj. 2022 kl. 20:34 (Opdateret 11. maj. 2022 kl. 21:58) 08/05
92
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance: 55%
Betvalue: 112,75%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Rotterdam-Zwolle

2 sidste runde i Æresdivision denne midtuge, byder på et vaske ægte gyser bundbrag mellem Rotterdam og Zwolle. 

Rotterdam ligger 3 sidst og på playoffpladsen om nedrykning med 3 point op til Sittard og overlevelse. Rotterdam mangler Zwolle hjemme og Heracles ude i de sidste 2 kampe. 

Zwolle ligger sidst og har 2 point op til dagens modstander på playoffpladsen og 5 point op til Sittard og redning. Zwolle mangler Rotterdam ude og PSV hjemme i de sidste 2 kampe. 

Denne kamp er derfor knald eller fald for Zwolle dom kun kan bruge sejren for at gøre sig forhåbninger om ikke at rykke ned. Det har jeg fundet 2 spilforslag til og derfor er samme analyse til begge forslag, da det er samme argumenter. 

Zwolle SKAL bruge sejren hvis de vil have chancen for at overleve og Rotterdam skal også helst bruge 3 point, da de har langt bedre målscore end Sittard. I weekendens runde var det kun Zwolle af bundholdene der ikke vandt, så Rotterdam kommer til opgøret med selvtilliden i orden. Da begge hold helst skal bruge en sejr, ser jeg en lidt nervøs start på opgøret og jo længere vi kommer hen, er Zwolle nødt til at angribe med fuld skrue, da kun sejren tæller. Selv ved 1-1 sent i kampen, vil det være nødvendigt for Zwolle at smide alt frem og der synes jeg Oddset for der scores fra min 76er en smule for højt. På hjemmebane har Rotterdam været involveret i 6 mål i 16 kampe med scoring fra min 76. Det samme gør sig gældende for Zwolle på udebane. 

I og med Zwolle skal frem på banen, synes jeg ligeledes Oddset er for højt på Rotterdam scorer i 2 halvleg. Rotterdam scorer i 50% af af deres kampe i 2 halvleg når de spiller på hjemmebane og da Zwolle kun kan bruge sejren vil jeg give dem større chance i denne kamp for at nette i 2 halvleg. 53% af Zwolles kampe på udebane, har de lukket mål ind i 2 halvleg. 1,75 for dette hos marthonbet er et flot odds, kampens betydning taget i betragtning. 

De har mødt hinanden 2 gange i 2021, hvor det endte 1-1 og 3-2 til Rotterdam i Rotterdam. 3-2 kampen som blev spillet i Rotterdam, blev der scoret af Rotterdam i 2 halvleg og 2 gange efter min 75.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback