Annonce

Spansk VM-topscorer:: Isco

14. juni 2018 kl. 15:00
28. mar. 2018 kl. 19:04 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 28/03

Kommentarer (7)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 16%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 6,25
Rigtig/forkert: 1 mål
888sport Spil nu hos 888sport
Isco har været flittigt scorende siden Spanien skiftede landstræner. Han spiller ikke meget for Real Madrid og er ikke frontangriber, men han er nok det sikreste navn på det spanske holdkort, mens frontangriberne kan stjæle spilletid fra hinanden.

DET TALER FOR SPILLET:

 • Isco har været den bedste offensive spiller under Julen Lopetegui. Det blev til fem mål under VM-kvalifikationen og et hattrick i testkamp mod Argentina.
 • Lopetegui har næsten ubetinget tillid til Isco, der spiller fast på landsholdet selvom han har meget svært ved at få spilletid hos Zidane i Real Madrid.
 • Spanien har tvivl om pladsen som frontangriber. Morata og Diego Costa kan stjæle tid fra hinanden, mens Isco også kan gå ind og spille falsk ni’er.
 • Alvaro Morata får ikke meget spilletid og var ude af testkampene i marts. Bør være med til slutrunden, men er måske ikke så skarp som normalt.
 • Diego Costa har aldrig for alvor etableret sig på landsholdet, men til gengæld tager han nogle tæsk og skaber plads til andre – fx Isco. *
 • Spillere som David Silva og Andres Iniesta har et særdeles godt sammenspil med Isco, og det samarbejde kaster mange chancer af sig.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Real Madrid har været bedst kørende uden Isco på banen, og han kan komme til slutrunden lidt under niveau rent formmæssigt pga. manglende spilletid.
 • Isco sparker ikke umiddelbart straffespark og deles om frisparkene med David Silva. Det vil sige, at han skal score målene i åbent spil.
 • Isco har buldret løs under Lopetegui (8 mål i 9 kampe siden starten af 2017), men er jo ikke en typisk målsluger. 17 kampe og to mål før Lopetegui. **
 • At Isco ikke er en kølig afslutter så man blandt andet i testkampen mod Tyskland, hvor han havde chancer til et par mål, men endte målløst.
 • Spanien forventes at nå langt ind i turneringen. Jo flere kampe, der spilles, jo mere sandsynligt må det tale for, at de bedste afsluttere scorer flest.
 • Spaniens frontangriber har scoret mange mål. Det blev sammenlagt til 14 mål i kvalifikationen, så frygten er at Lopetegui holder fast i én frontmand. ***

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet overser/fejlvurderer.

MARKED:

7,50 – 888sport, Unibet, LeoVegas

7,00 – Nordicbet, Betsafe

Sådan finder du spillet:

888sport, Unibet og LeoVegas:

Fodbold => Browse fodbold => VM 2018 => Vinderspil => 15. juli => Spil på Spain (VM) => Spillermål

Nordicbet, Betsafe:

Fodbold => VM => Spanien – specials: Holdets topscorer

Man kan også bare søge efter ”Isco” og finde spillet den vej igennem.

Bemærk: Limits på disse specialspil kan være meget små.

NOTE:

* = Diego Costa har scoret syv landsholdsmål i 18 kampe. Ét af disse faldt mod Argentina i 6-1-sejren i marts, mens de seks øvrige er mod miniputnationer: Liechtenstein (2), Albanien, Israel, Makedonien og Luxembourg. Dog er det blevet til seks mål i otte kampe under Lopetegui. Pladsargumentet: det ser man også hos Atletico Madrid, hvor Griezmann ofte er bedre med Diego Costa på banen, fordi han så opnår mere frihed til at bevæge sig rundt.

** = Isco har scoret 30 ligamål i sine 152 ligakampe for Real Madrid.

*** = Alvaro Morata og Diego Costa scorede hver især fem mål, mens Iago Aspas nåede to mål. Aduriz og Rodrigo scorede hver ét mål.

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer
Feedback