18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Spanien - Italien: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
27. juni 2013 kl. 21:00 - Fodbold, Confederations Cup
Estadio Castelao
26. jun. 2013 kl. 17:58 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 26/06
1
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2): 75-17-8%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,33
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Semifinale. Ceara, Brasilien.

De spanske EM- og VM-vindere er i hopla og bør have store chancer for at vinde over et træt og Balotelli-løst italiensk hold.

Den italienske landstræner Prandelli vil nok køre 3-4-2-1 med syv (mindst) Juventus-spillere som rygrad. Den solide taktik der gav 1-1 mod Spanien i gruppekampen ved EM-2012.

Det bør styrke defensiven der har kostet otte mål i de hidtidige tre Conf-kampe.

Men italienerne virker udmattede (husk EM-finalen hvor Italien var træt efter en lang turnering: Spanien vandt 4-0). I sådan en situation kan selv Pirlo (midtbanestrategen missede Brasilienskampen, men ser ud til at blive klar) få svært ved at trylle og vende spansk pres til italienske kontrachancer.

Og angrebet er klart ringere end ved EM. Den snu Cassano er slet ikke med, og fysisk stærke Balotelli (to mål + et oplæg) misser semifinalen pga en skade. Italien har scoret otte mål, men kan få svært ved at nette denne gang.

Spanien missede drømmefinalen mod Brasilien ved Conf-2009 med en svag semifinale mod USA, men virker stærkere nu end længe (målscore 15-1 - dog i en svag gruppe). På venstrekanten er Alba og Iniesta er i fin form, og Torres har genfundet målnæsen fremme.

Det spanske hold kunne være endnu bedre med en kampklar Puyol (så kunne Ramos rykkes ud på højrebacken), men det ser godt ud. Især hvis træner Del Bosque starter med Torres i stedet for en temmelig tvivlsom Soldado. Fabregas er også tvivlsom, men i mindre grad (og der er diverse gode erstatninger).

Hvad med handicap-sejr?

Hvorfor ikke satse på handicap-sejr til Spanien? Det er bestemt en mulighed, men jeg kan kun finde odds 2,05 (NordicBet). Lidt mindre værdi (og større risiko) end ved det rene ettal.

 

1X2 (0-1): 50-25-25


SPANIEN

Vandt Gruppe B med 2-1 over Uruguay (der virkede klart underlegen, bortset fra et flot Suarez-frisparksmål), 10-0 over svage Tahiti og 3-0 over Nigeria.

Ikke alt har været perfekt, men det meste har set virkelig godt ud. Centreforward Soldado har fået chancen, men har skuffet, bortset fra en effektiv afslutning (på Fabregas' flotte oplæg) mod Uruguay. Til gengæld har Torres gjort det godt, som starter (på et reservepræget hold) og firemålsskytte mod Tahiti, og som indskifter og scorer mod Nigeria. Og med Soldado som ret så tvivlsom (ifølge bl.a. thenews.com) pga en muskelskade, synes chancen for en start til Torres ganske fin.

Fabregas er også tvivlsom, men landstræner Del Bosque virker optimistisk mht hans chancer. Og skulle det endelig være, råder den spanske trup over diverse dygtige afløsere. Cazorla, Silva eller måske endda en Villa der kom ind mod Nigeria og lagde op til et af Albas to mål.

 

Højrebacken er ikke helt i samme omdrejninger som venstresiden hvor Alba gør det fremragende. Men der er brug for Ramos i midterforsvaret, og så må den lidt kedelige, men trods alt ret solide Arbeloa tage højrebacken (der er også den yngre Azpilicueta, klart hurtigere end Arbeloa, men knapt så snu).

Bud på opstilling:

Casillas – Arbeloa, Piqué, Ramos, Alba – Busquets – Xavi, Iniesta – Pedro, Torres, Fabregas (Silva)

 

ITALIEN

Italien lagde ud med 2-1 over Mexico, på mål af Pirlo og Balotelli. Derefter en ret så heldig sejr over Japan på 4-3 og til sidst 2-4-tab mod overlegne Brasilien. Resultat: andenplads i Gruppe A.

Den italienske landstræner Prandelli har klaget over at hans hold er i dårlig fysisk forfatning.

Mod Spanien må han undvære Balotellis muskler og mål i angrebet, og den sandsynlige afløser Gilardino ligner en bleg erstatning.

 

Prandelli vil, at dømme efter træningen (ifølge gazzetta.it) køre 3-4-2-1 – dvs med tre mand i midterforsvaret og to wingbacks. Til venstre kan det betyde en startchance til Giaccherini (er egentlig fløj – mest reserver for Juve – og spillede senest pladsen i EM-gruppekampen mod netop Spanien) der dermed kan blive een af syv Juve-folk i startopstillingen.

Midterforsvaret bliver nemlig sandsynligvis Barzagli, Bonuccu og Chiellini, med veterankeeper Buffon bagved. Højre wingback varetages nok af Maggio (Milans Abate er nemlig skadet – men den mere angrebslystne Maggio ville nok alligevel være et bedre valg i en 3-4-2-1-formation).

På den defensive midtbane danner Juve-playmaker Pirlo (missede Brasilienskampen pga en skade og har været tvivlsom til denne, men ser ud til at kunne spille) nok makkerpar med nærkampsstærke De Rossi (missede Brasilienskampen pga karantæne). Og mere offensivt ligger nok Marchisio (endnu en Juve-mand) sammen med løbestærke Candreva (ser ud til få pladsen frem for Montolivio – der har døjet med kvalme).

 

Helt fremme nok Fiorentinas Gilardino der er snu og har målnæse, men ikke er synderligt hurtig eller fysisk stærk. Et alternativ kunne være den lille Juve-angriber Giovinco (ville bringe Juve-tallet op på otte!), men dennes driblefærdigheder ville nok komme mere til deres ret mod et tungere midterforsvar end Piqué/Ramos der begge er hurtige og teknisk dygtige.

 

Bud på opstilling:

Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Maggio, Pirlo, De Rossi, Giaccherini – Candreva, Marchisio - Gilardino

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

2022-12-03
- Bruger
- Ekspert
16:00 Holland - USA: Under 0,5 Mål i 1. halveg (1H)
2,55
2022-12-06
- Bruger
- Ekspert
20:00 VM: Hvornår bliver landet slået ud: Semifinalen: ENG/BRA/FRA/ARG/TYS/SPA/ BEL/HOL/POR - frit valg
11,00
20:15 VM 2022 topscorer: Udsagnsspil: Christian Eriksen
200,00
20:15 Danmarks VM2022-topscorer: Christian Eriksen inkl tie
3,75
20:15 Pierre Emile Højbjerg bliver dansk topscorer: (udsagnsspil, ikke under topscorer!)
30,00
23:00 Andreas Skov Olsen scorer flere mål end Eriksen (dnb): (1,35 ved draw)
2,70
23:00 Eriksen flere mål end Lewandowski/Kane /Ronaldo/Mbappė (halve odds ved tie): .
5,00
23:15 Mikkel Damsgård bliver dansk topscorer: (udsagnspil, ikke under 'topscorer')
20,01
2022-12-11
- Bruger
- Ekspert
00:00 Paddy Pimblett - Jared Gordon: 1
1,60
2022-12-18
- Bruger
- Ekspert
23:30 Ender i top 3: Samtlige top-10 lande, t/m Danmark
3,00
2022-12-29
- Bruger
- Ekspert
21:30 Atletico Madrid - Elche: Under 0,5 Mål
3,45

Kommentarer

Feedback