18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SPAL 2013 - Verona: Under 2,5 Mål

Match center
5. januar 2020 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Paolo Mazza    Marco Guida
4. jan. 2020 kl. 13:09 (Opdateret 5. jan. 2020 kl. 16:51) 04/01
208
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (7)
Chance (Over-Under): 40-60%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 0-2
Bwin Spil nu hos Bwin
Det er to af de mindst scorende mandskaber i Serie A og vigtigheden af opgøret kan spille ind. De seneste runder har begge dog spillet målrige opgør, men det ligner et låst og taktisk opgør i Ferrara, og det dufter af få mål.
Det taler for
 • Gæsterne fra Verona har set stærke ud defensivt indtil videre i sæsonen, og hvor fokus bestemt har været på at lukke af.
 • Spal har store problemer i denne sæson i det offensive, og har kun scoret tolv mål i sytten spillerunder hvilket ikke er godt nok.
 • Verona har fem point ned til Brescia som er tredjesidst, og kan være fint tilfreds med et point i denne udekamp.
 • Ti af gæsterne seksten opgør indtil videre i sæsonen er alle gået under 2,5 mål.
 • Fem af Spals otte hjemmekampe på Stadio Paolo Mazza er gået under 2,5 mål i denne sæson.
 • Begge mandskaber mangler kvalitet i det offensive, og det er af grundende til at man ikke har væltet sig i mål indtil videre i denne sæson.
 • Det ligner et tæt og jævnbyrdigt opgør og hvor frygten for nederlag kan spille ind især for Spal.
 • Kan Verona lukke ned for Andrea Petagna, så har Spal ikke meget at skyde med offensivt.
Hold øje med
 • Veronas seneste tre opgør er alle gået over 2,5 mål.
 • Fire af Spals seneste fem opgør er alle gået over 2,5 mål.
 • Spal skal følge op på den flotte udesejr senest i Torino, og vil man overleve er dette et must win opgør på hjemmebane.
 • Hjemmeholdet er sårbare i det defensive i denne sæson, og har lukket syv mål ind i de seneste fire spillerunder.
 • Verona har lukket ni mål ind i de seneste tre opgør, det er ikke noget man har set tdligere på sæsonen.
Oddsmarked

Bwin er i odds 1,75 på Under 2,5 mål, mens Nordicbet og Bet365 begge er i odds 1,72 på Under 2,5 mål. En toneangivende licensløs bookmakere er i odds 1,74 og åbnede i odds 1,81.

SPAL: Det var en kæmpe succes da man rykkede op i Serie A i sommeren 2017 efter at være rykket op to sæsoner i træk fra Lega Pro til Serie A, men her to et halvt år senere og efter to ganske fin overlevelser i den bedste italienske række kan det i år blive en returbillet til Serie B.

Spal har ikke været sprudlende i denne sæson og med kun tolv mål efter sytten spillerunder, man scorede 44 mål i sidste sæson så har man et godt billede af at det bliver en kamp overlevselse i år, og det gør ikke tingene bedre at det klart bedste våben man har i det offensive og ikke mindst topscorer Andrea Petagna kan være på vej væk fra klubben, og det vil det ren selvmord i kampen om overlevelse.

Man vandt overraskende inden julepausen ude mod Torino og det skal man følge op på når oprykkerne fra Verona gæster Ferrara søndag eftermiddag, Spal er favoritter men det ligner et meget tæt og jævnbyrdigt opgør, og hvor Spal for alt i verden ikke må tabe, og det kan betyde et taktisk opgør.

Spals hjemmebanestatistik: 2-2-4, målscore 8-11.

Trupnyt: Reca(fast) på midtbanen er ude men ellers kan man stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Spals forventede startopstilling: 3-5-2: Berisha- Tomovic, Vicari, Igor- Cionek, Murgia, Missiroli, Valoti, Strefezza- Di Francesco, Petagna.

VERONA: Preben Elkjærs gamle klub har indtil videre imponeret i denne sæson som oprykkere, man har bestemt ikke hentet de store navne ind i sommers men tingene fungere og defensivt har man stået stærkt, selvom man i de seneste tre opgør har lukket ni mål ind, men man har spillet mod modstandere som Roma, Atalanta og Torino alle stærke offensive mandskaber.

Målet er overlevelse i denne sæson, og indtil videre har træner Ivan Juric haft stort fokus på at lukke af defensivt, og det er lykkes samtidig med at man har fem point ned til Brescia som er tredjesidst i tabellen, og med en kamp  mere i hånden dog et udsat opgør mod Lazio, men kan man forsætte de gode takter så er mulighederne bestemt til stede for ovelevelse.

Søndagens opgør i Ferrara er vigtigt da netop Spal er et af de mandskaber man kæmper med om overlevelse i denne sæson, og kan man lukke ned for Petagna i det offensive så kan Spal få store problemer i det offensive med både at scorer, og ikke mindst skabe chancer som de har haft store problemer med i sæsonen. 

Verona er ikke kendst for at komme med 110km i timen og det gør de med stor sandsynlighed heller ikke her, og kan man komme fra Ferrara med et point så vil man være ganske fint tilfreds.

Veronas udebanestatistik: 2-1-4, målscore 7-10.

Trupnyt: Verona må undvære Amrabat på midtbanen som er i karantæne, hvilket svækker dem en smule da han har været en af vigtige kræfter indtil videre i sæsonen.

Veronas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Silvestri- Rrhamani, Kumbulla, Gunter- Faraoni, Pessina, Veloso, Lazovic- Zaccagni, Verre- Stepinski.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, spalferrara.it, hellasverona.it, larena.it, lanuovaferraragelocal.it

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback