18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SPAL 2013 - AC Milan: 2

Match center
1. juli 2020 kl. 21:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Paolo Mazza    Maurizio Mariani
29. jun. 2020 kl. 10:58 (Opdateret 1. jul. 2020 kl. 23:45) 29/06
362
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (5)
Chance (1-X-2): 15-21-64%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 1,56
Rigtig/forkert: 2-2
888sport Spil nu hos 888sport
Milaneserne er kommet godt fra start efter pausen, og har gode muligheder for at hente tre point i Ferrara. Spal har alt at vinde, og Milan har dummet sig før mod de små, men vil man med i Europa er dette et must win opgør for gæsterne.
Det taler for
 • Milan er kommet godt fra start efter coronapausen, hvor man har besejret Lecce ude med 4-1 og senest besejrede Roma hjemme med 2-0, og har vundet de seneste to indbyrdes opgør i Ferrara.
 • Gæsterne fra Milano er kun tre point efter Napoli på sjettepladsen, og kan med en sejr komme a point med napolitanerne.
 • Spal ligner et mandskab som er på vej ned i Serie B efter nederlag mod Cagliari hjemme og ude mod Napoli efter coronapausen, og tingene har ikke fungeret i hele sæsonen, og heller ikke efter at man fyrede træner Semplici i februar.
 • Hjemmeholdet har vundet to og tabt ti opgør i de seneste tolv spillerunder, og det giver et klart billede af at man er i en dyb krise i denne sæson, yderligere er Berisha i målet forsat ude hvilket også er en svækkelse.
 • Milan har et mandskab med mere kvalitet end hjemmeholdet, og kan man få lukket ned for Spals farligste våben i angrebet i Andrea Petagna så bør man have gode muligheder mod et mandskab som skaber for lidt, og scorer for lidt i denne sæson.
 • Træner Stefano Pioli og Milan kommer til Ferrara i næsten stærkeste opstilling, og spiller med stor sandsynlighed med samme mandskab som besejrede Roma med 2-0 søndag aften i Milano.
 • Defensivt har Milan set stærke og godt organiseret ud efter pausen, og hvor man holdt nullet både mod Juventus ude i Coppa Italia semifinalen og i søndagens hjemmekamp mod Roma.
 • Spal har det generelt rigtig svært mod de store, og hvor man normalt bliver overmatchet.
Hold øje med
 • Milan har til tider været som dag og nat, og har dummet sig mod de små, hvilket man så inden coronapausen hvor det blev til et 1-2 nederlag hjemme mod Genoa.
 • Spal har alt og vinde og intet at tabe, og med otte point op til Sampdoria som er fjerdesidst i tabellen så er det tid til at begynde at vinde hvis det spinkle håb om overlevelse skal forsætte.
 • Milan har tabt seks ud af fjorten udekampe i denne sæson.
 • Hjemmeholdet har overrasket i denne sæson hvor man blandt andet har vundet hjemme over Lazio og spillet uafgjort mod Napoli, og vundet i Bergamo mod Atalanta.
Oddsmarked

Spillet åbenede i odds 1,65 hos 888sport, og samme odds findes Leovegas og Unibet, oddset er ved at falde de fleste steder, og vil måske falde yderligere inden kick off onsdag aften i Ferrara.

SPAL: Efter tre sæsoner i Serie A ser det ud til at den lille klub fra Ferrara er på vej ned i Serie B efter en dårlig sæson, og en trænerfyring i februar som ikke har ændret på tingene eller på spillet, og med ti spillerunder tilbage og otte point op til fjerdesidstepladsen skal der ændres kurs hurtigst muligt hvis man skal overleve, og det tyder det ikke på at det kommer til at ske.

Ti nederlag i de sidste tolv spillerunder taler ikke til Spals fordel, selvom både Genoa, Sampdoria og Brescia bestemt heller ikke er stærkt spillende efter pausen, men kigger man på hele sæsonen har tingene ikke fungeret, og man har været et af de svageste mandskaber i Serie A, man skaber ikke nok og scorer ikke nok, og det har gjort at sæsonen har været vanskelig.

Man tabte hjemme mod Cagliari et opgør hvor man nok burde have fået point i overlevelses kampen, og søndag blev til et 1-3 nederlag ude mod Napoli, og med et milanesisk mandskab som er kommet godt fra land efter coronapausen, ligner det endnu engang en svær mundfuld for Spal, og et opgør hvor man igen kan komme i store problemer.

Spals hjemmebanestatistik: 2-2-9, målscore 11-21.

Trupnyt:  Berisha(fast) i målet er skadet, Di Francesco(fast-reserve) venstremidtbane er tvivlsom til opgøret, og har endnu ikke spillet efter pausen, Zukanovic(reserve) i forsvaret er ligeledes meldt tvivlsom.

Spals forventede startopstilling: 4-3-3: Letica- Cionek, Vicari, Bonifazi, Reca- Dabo, Missiroli, Murgia- Strefezza, Petagna, Valoti.

AC MILAN: Gæsterne fra Milano er kommet godt i sving efter coronapausen med seks point i to kampe efter en 4-1 sejr ude mod Lecce, og 2-0 hjemme i søndagens opgør mod Roma, hvilket betyder at man kun er tre point efter Napoli på sjettepladsen som giver adgang til Europa League, og derfor har milaneserne mere end rigeligt at spille for i resten af sæson, og bør have gode muligheder mod et hjemmehold som er i problemer.

Defensivt har det set godt ud i de første tre opgør hvor man har holdt nullet i Torino mod Juventus i Coppa Italia og senest mod Roma, og Milan er begyndt at bide godt fra sig samtidig med at spillet virker betydelig bedre end tidligere på sæsonen, og man har generelt haft et godt år hvor det kun er blevet til to nederlag i 2020,

Træner Stefano Pioli med stor sandsynlighed ikke noget som helst i forhold til det seneste opgør, dog er Ibrahimovic forsat ude, men han har ikke været savnet i de tre første opgør man har spillet, og svenskerens tid i klubben ser ud til at være slut efter denne sæson.

Milan er favoritter i onsdagens udekamp og har normalt et godt tag på Spal, og som spillet har set ud i hele juni måned så bør man have gode muligheder for at tag tre point med hjem fra opgør, og mod en modstander som havde det meget vanskeligt senest i Napoli.

Milans udebanestatistik: 7-1-6, målscore 19-20.

Trupnyt: Ibrahimovic(reserve) i angrebet er blevet meldt klar, Musacchio(fast) i midterforsvaret som har været ude siden februar er ikke med.

Milans forventede startopstiiling: 4-2-3-1: Donnarumma- Conti, Kjær, Romagnoli, Hernandez- Krunic, Bennacer- Castillejo, Calhanoglu, Bonaventura- Rebic.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, tuttomercatoweb.com, spalferrara.it, corrierdellosport.it, acmilan.com

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback