18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Southampton - Leicester City: 2

Match center
30. april 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
St. Mary's Stadium    Robert Jones
27. apr. 2021 kl. 15:01 (Opdateret 30. apr. 2021 kl. 22:54) 27/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)

Leicester besøger i runde 34. St. Mary's Stadium, hvor Southampton venter. En kamp, hvor jeg tror selvtilliden og motivationen er størst hos gæsterne, som næsten kan sikrer sig en top 4 placering i denne sæosn.

Chance (1-X-2): 25-25-50%
Betvalue: 109,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 1-1
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • Kelechi Iheanacho, behøver man næsten sige mere! han scorer for sjovt for tiden, og har i sine seneste 10 kampe for Leicester scorede 12 kasser, han er i storform på det rigtige tidspunkt, og han bliver svær at lukke ned for. Han er giftig i mange dele af spillet, og skal nok komme til chancer i dette opgør.
 • Leicester har vundet de seneste 3 kampe de har spillet, og gjort det i sikker stil. Især defensivt er de dygtige, hvor de har haft et xGA på blot 0,53, og i FA Cup kampen d.18/04 hvor de senest mødte Southampton, havde Southampton ikke et eneste skud på mål, og sluttede med et xGF på 0,67. De tre mand i bagkæden for Leicester er svære at komme igennem, og det tror jeg også Southampton må sande.
 • Southampton har stort set udspillet deres rolle i denne PL sæson, hvor de ligger nr. 15 med 36 point, og med 4 nederlag i deres seneste 5 PL kampe, tror jeg også de er ved at kalde denne sæson, for ovre!
 • Leicester på den anden side, kan med en sejr i dette opgør, spille yderligere væk fra Liverpool som møder Man. Utd og West Ham som står overfor Burnley. Det er vigtigt at de får de 3 point i dette opgør, da Man. Utd, Chelsea og Tottenham venter på dem i de sidste 3 PL kampe, og hvis de skal sikrer sig en top 4 placering, så skal der være 3 point i denne kamp.
 • Southampton har svært ved at skabe chancer, hvilket kan ses på det generelle plan, hvor de har et xGF på 1,06 i snit, hvor Leicester har et på 1,47, de seneste kampe har Southampton dog været mere offensive, men det har kostet bagtil, hvor man har lukket 14 mål ind i de seneste 5 PL kampe.
 • Leicester har vundet de to seneste opgør mod Southampton d.18/04 og d.16/01 begge kamp fuldt fortjent, i min optik, og det virker til de står godt til gæsterne.
Hold øje med
 • Ings og Adams er et fedt angriber par, og har både fart og kompetencerne til at kunne drille Leicesters forsvar.
 • Dødbolde er et vigtigt våben for Southampton, hvor de i år har scoret mange mål på både hjørne- og frispark.
 • Leicester kan måske "nøjes" med et X, og et point er bedre end et nederlag, hvilket kan betyde, at de i kampens slutfase måske ikke angribere ligeså målrettet, som man kunne ønske sig.
Oddsmarked

Oddset på Leicester sejr startede i 1,90-1,95 de fleste steder, og står nu i 2,18 hos unibet og 888sport, som jeg mener er interessante. 

Man kunne også kigge på linjen, og spille over 2,5 da Southampton kan spille frit, og Leicester skal scorer mål, kan det give en målrig affærde, men synes ikke det er så interessant til odds 1,78 som højest hos Comeon!.

Holdene:

Southampton:
Her er Romeu (fast mand 20 kampe 1 mål) fortsat ude med en skade, og Obafemi (reserve 1 kamp) er også stadig langstidsskadet. Det giver Southampton mange muligheder, og jeg kunne godt forestille mig, de startede i deres normale 4-4-2, som især gav Tottenham problemer i første halvleg, i deres seneste opgør. 

Start 11'eren tror jeg bliver meget ala det de spillede med mod Tottenham:

McCarthy; Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Salisu; Tella, Ward-Prowse, Armstrong Walcott; Ings, Adams

Jeg er usikker på om Salisu bliver valgt foran Bertrand igen, Hasenhuttl er ved at forberede sig til næste sæson, og det kunne betyde at man vil spille nye folk ind på holdet, hvor Bertrand måske ikke er en del af de fremtidige planer. 
Tella og Walcott kunne også blive skiftet ud med Minamino og Djenepo.

Leicester:
Her er Barnes (fast mand 25 kampe 9 mål) og Justin (23 kampe 2 mål) forsat ude med skader. Jeg tror vi får meget ala det samme hold som vandt i mandagens kamp over Crystal Palace, hvor Leicester startede i en 3-4-1-2 med:

Schmeichel; Fofana, Evans, Soyuncu; Castagne, Ndidi, Tielemans, Thomas; Maddison; Vardy, Iheanacho,

Det kan være man skifter Thomas ud med Pereira, og måske giver en pause til Vardy, men umiddelbart så er dette mit bud.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback