18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SønderjyskE - OB: (AH: 0,0) 2

Match center
4. marts 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Sydbank Park    Mikkel Redder
2. mar. 2021 kl. 10:42 (Opdateret 4. mar. 2021 kl. 19:56) 02/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

SønderjyskE tager hjemme imod OB her i runde 19, 3 kampe før sæsonen bliver delt op, og jeg synes OB ligner det bedre hold for tiden, og SønderjyskE er både i spille- og pointmæssig "krise"!

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 30-30-40%
Betvalue: 106,80%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 1-1
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • SønderjyskE har tabt 4 kampe i træk, og senest blev de skilt ad af Lyngby, som var bedre på alle parameter. SønderjyskE ligner et hold der slåsser lidt med tingene.
 • OB har alle muligheder for at komme rigtig tæt på at spille sig ind i mesterskabsslutspillet med en sejr her, og jeg tror de griber chancen, i en kamp hvor jeg tror de kommer til at få gode muligheder. 1,28 og i de seneste kampe har deres xGA været 3,2 (Lyngby) 3,48 (AGF) 3,5 (FCK) 0,26 (Vejle) og 1,43 (FCM).
 • SønderjyskE har, i min optik ikke ret mange strenge at spille på rent offensivt, hvis Wright eller AK ikke skaber noget på egen hånd, og de to har ikke helt fundet målformen efter vinterpausen, hvor det kun er blevet til 2 mål fra duoen over 5 kampe.
 • OB har en xGF på 1,2 i snit, hvor SønderjyskE's 0,96 og kigger vi på deres evne til at skabe chancer, ligger de nederst i Superligaen med 128 chancer skabt imod OB's 161 (åbne chancer er det 19-18 i Sønderjyske's favør).
 • OB har et xGA på 1,08 i denne sæson, og over de seneste kampe har de set fornuftige ud defensivt ift. SønderjyskE. OB's xGA har i de seneste 5 kampe heddet 1,86, 1,05, 0,45, 1,03, 1,68
 • OB har mange strenge at spille på rent offensivt, hvor de offensive pladser kan spilles af Jibali, Sabbi, Lieder, Hyllegaard men nu er Kardrii også komme til og han er endnu en mulighed offensivt, så de har også gode folk på bænken som kan gøre en forskel. I min optik har OB altså mere at skyde med end SønderjyskE og kan offensivt bringe bedre folk i spil.
 • OB spillede d. 28 februar mod Randers og har derfor haft mere tid til at forberede sig til denne opgave end SønderjyskE der spillede d.1 marts mod Lyngby. Det er godt nok kun 1 dag, men ikke desto mindre, har de haft mere tid til at restituere og forberede sig.
Hold øje med
 • SønderjyskE og OB har spillet 1-1 i 3 ud af de seneste 4 indbyrdes opgør. Et X ville også være okay for begge hold, og derfor er jeg også nervøs for, om vi kommer til at se en taktisk forestilling, eller om de to hold vil forsøge at jagte et resultat.
 • OB er ift. deres ideelle start 11'er uden Ryan Laursen hvorimod SønderjyskE får Gartenmann tilbage fra karantæne, så defensivt ser OB lidt svækket ud forud for dette opgør, hvorimod SønderjyskE bliver styrket.
 • SønderjyskE's bane ligner en slagmark, og imod Lyngby kunne de ikke rigtig få spillet til at hænge sammen, (men det kunne Lyngby sjovt nok). Men banen for ligemeget hvad en betydning, i dette opgør, og der kan opstå mange tilfældigheder.
Oddsmarked

Oddset på OB har ikke bevæget sig siden det blev spilbart, og man kan spille ren OB sejr til odds 2,70. 

Det bliver et tæt opgør, så derfor synes jeg også der kunne være værdi i X'et til odds 3,40. Jeg mener dog OB se bedre ud for tiden, og derfor har jeg spillet denne variant, med pengene retur ved et X.

Under linjen på 2,5 kan fåes til odds 1,80 hos comeon! og kunne også sagtens blive udfaldet, hvis det bliver en taktisk forestilling, og + banens beskaffenhed. 

Holdene:

SønderjyskE:
Hjemmeholdet har Gartenmann med igen, efter han har haft karantæne, så derfor kan de stille med deres stærkeste folk, og jeg forventer mig en noget anden opstilling end den der fik et 4-1 nederlag mod Lyngby. 

OB:
Her er Ryan Laursen (fast mand) ude med karantæne, og derudover er Frøkjær (fast/reserve 13 kampe) Fenger (fast/reserve 8 kampe 1 mål) og Skjelvik (fast/reserve 10 kampe 1 mål) skadet.
 

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback