SønderjyskE - OB: (AH: -0,25) 1

Match center
25. august 2017 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Sydbank Park    Sandi Putros
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (4)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 42-29-29%
Betvalue: 102,70%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
SønderjyskE har set stærke ud defensivt i denne sæson, og matchuppet til denne kamp kan passe dem godt. OB’s defensiv har også været stærk, og SE havde senest problemer i Parken, men der er problemer på den fynske fraværsfront.

Det taler for SønderjyskE:

 • Claus Nørgard har bygget et hold op om en solid defensiv base. Godt nok lukkede man 3 mål ind mod FCK, men man har set stærke ud.
 • SønderjyskE har set skarpe ud på omstillinger med gode omstillingsspillere i Kløve, Greko, Zinckernagel og Uhre. Man har scoret 5/11 mål efter dette.
 • I og med OB er et hold, der godt kan lide at have bolden og spille langs jorden, så vil der uden tvivl opstå muligheder, hvor man kan sætte kontrakniven ind.
 • OB har haft store offensive problemer de seneste kampe mod AGF og FCM, hvor man har haft svært ved at spille sig frem til store chancer.
 • Kanterne har ikke formået at sætte hverken sig selv eller angriberne i scene. Nu møder man så et SønderjyskE-hold, der er gode til at forsvare sig.
 • Kent Nielsen må med sikkerhed undvære Jeppe Tverskov og Izunna. Dermed er man uden et oprydder-type på den centrale midtbane.
 • Derudover er man uden Rasmus Jönsson, mens Ryan Johnson Laursenog Jacob Barrett nok er et stykke fra kampformen til at være helt skarp.

Det skal du holde øje med:

 • OB’s defensiv har egentlig set forholdsvis stærk ud i flere kampe i denne sæson. Man har dog også haft en god keeper i norske Sten Grytebust.
 • Ser man på navnene over OB’s offensiv, så er det gode spillere. Spørgsmålet er om de har underpræsteret, eller om niveauet bare ikke er bedre?
 • SønderjyskE var i problemer i store dele af kampen mod FC København i seneste runde. Særligt i 1. Halvleg havde de store problemer med FCK’s pres.
 • Sønderjyderne har leveret svingende præstationer i denne sæson. Nederlag i skidt kamp mod Helsingør kontra storsejr i Aalborg og stærk kamp mod AGF.

Punkter i kursiv: De elementer som jeg mener markedet/oddssætterne især fejlvurderer.

Chancevurderinger:

1X2: 42-29-29

Over/Under 2,5 mål: Kom gerne med input.

Markedet:

Oddset åbnede i 2,12 for derefter at stige til op mod 2,18. Siden har oddset dog været faldende hos en toneangivende licensløs bookmaker.

Bet365, Unibet og 888sport med 2,10. Toneangivende licensløs bookmaker med 2,11.

Spillet:

Fuld gevinst ved SønderjyskE-sejr, mens halvdelen af indsatsen kommer retur ved uafgjort.

Trupnyt:

SønderjyskE:

Claus Nørgaard må kun undvære Sakari Mattila (midt – res). Han kan derfor stille i stærkeste opstilling.

Bud på startopstilling: Mielitz; Ramon, Luijckx, Pedersen, Poulsen; Zimling, Rømer; Kløve, Zinckernagel, Greko; Uhre.

OB:

Kent Nielsen må til kampen undvære Rasmus Jönsson (kant – fast), , Jeppe Tverskov (for – fast/res) og Izunna Uzochukwu (midt – fast). Casper Nielsen (midt/kant – fast) skulle være tvivlsom med en lyskeskade. Ryan Johnson Laursen (back – fast) og Jacob Barrett (back – fast) er i truppen efter deres skader, men er formentlg et stykke fra topform.

Bud på startopstilling: Grytebust; Desler, Petersen, Tingager, Pereira; Edmundsson, Thomasen, Nielsen, Greve; Jacobsen, Helenius

Kilder: fyens.dk, tipsbladet.dk, Klubbernes hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback