18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SoenderjyskE - Hobro: x

Match center
16. februar 2020 kl. 12:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Sydbank Park    Jakob Sundberg
5. feb. 2020 kl. 20:20 (Opdateret 16. feb. 2020 kl. 13:54) 05/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)
Chance (1-X-2): 51-29-20%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 3,45
Rigtig/forkert: 3-1
Bwin Spil nu hos Bwin
De to, med afstand, mest uafgjort-spillende hold i Superligaen tørner sammen i første forårsrunde i en kamp, ingen af holdene reelt må tabe. Det lugter af krydset.
Det taler for
  • Hobro har spillet 11 af 20 kampe i sæsonen uafgjort
  • SønderjyskE har spillet 7 af 20 kampe i sæsonen uafgjort
  • De tre seneste indbyrdes opgør er sluttet uafgjort
  • Kampens betydning - ingen af holdene har råd til nederlag
Hold øje med
  • SønderjyskE er spiller for spillere et bedre hold end Hobro
  • Hobro er svækket defensivt med Anel Ahmedhodzic' afgang
  • SønderjyskE har en ny-sammensat offensiv efter Mart Lieders exit
Oddsmarked

Bookmakerne gør med rette SønderjyskE til favoritter. NordicBet er bedst med 1,92 på hjemmeholdet. Krydset betales bedst hos bwin, der har odds 3,60, mens markedssnittet er 3,48.

888sport, LeoVegas og Unibet har odds 4,35 på udesejren.

Rundt om holdene
Superligaen er ikke et sted at spille på uafgjorte kampe. Blot 28 af 140 kampe i efteråret sluttede uden vinder, men to hold stak ud fra mængden på den konto, nemlig Hobro og SønderjyskE.

Hobro spillede 11 af deres 20 kampe uafgjort, mens SønderjyskE noterede syv uafgjorte. Ingen ande hold var over fire uafgjorte i efteråret.

Det er også to tabel-naboer der mødes. SønderjyskE er nummer 11 med 22 point, fem flere end Hobro som nummer 12.

SønderjyskE har i vinterpausen sagt farvel til topscorer Mart Lieder og dygtige Marco Rojas, mens der også er hentet fine navne ind. Den gamle anfører Pierre Kanstrup er tilbage, mens Anders K. Jacobsen og Julius Eskesen er hentet i OB. Endelig er Emil Frederiksen kommet til efter et ophold i Holland.

Hobro har defensivt mistet markante Anel Ahmedhodzic, der gjorde det forrygende i efteråret. Han er erstattet af Simon Jakobsen, der tidligere har vist godt niveau, men som i efteråret var helt ude i kulden i Silkeborg.

Offensivt var der længe tvivl om Emmanuel Sabbi, der til sommer skifter til OB, men han spiller sæsonen færdig i Hobro-trøjen. En vigtig brik i kampen for overlevelse.

SønderjyskE har svinget en del i opstarten, men viste senest, 5. februar, styrke mod et stærkt Shakhtar-mandskab, hvor det blev til 2-2. Inden da havde man tabt til Backa Topola og slået Bohemians, mens det mod Viborg også blev til uafgjort.

Hobro har blot spillet to testkampe, men de har til gengæld været målrige. Først blev Horsens slået 4-2, mens man senest tabte 5-2 til Strømsgodset

Omstændighederne om kampen
Der er blot seks runder, til Superligaen deles i mesterskabsspil og nedrykningsspil. Det ligger stort set fast, at begge havner i nedrykningsspillet, men opdelingen her bliver interessant. SønderjyskE har tre point  op til Horsens, og skal forsøge at positionere sig med afstand til de fire nederste.

Hobro har hele otte point op til Horsens, men alle point tæller når der gås ind til nedrykningsspillet. Opdelingen gør, at der potentielt kan være meget langt op til de to sikre pladser nedryknings-grupperne, så der er ikke råd til nederlag her.

SønderjyskE skal holde afstanden til Hobro, og forsøge at hente på Horsens, mens Hobro ikke må tabe, da det vil gøre hullet opad alt for stort.

Begge hold har haft svært ved at afgøre kampe i sæsonen, og med tanke på kampens betydning, ligner krydset her en oplagt løsning. Til odds 3,60 er udfaldet i hvert fald et skud værd. Også med tanke på, at de seneste tre indbyrdes opgør er sluttet uden vinder.

Trupnyt
Trupnyt følger i dagene op til kampen

Kilder

soenderjyske.dk, superstats.dk, hikfodbold.dk, superliga.dk

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback