Annonce

SønderjyskE - Brøndby IF: 1

Match center
21. maj 2017 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Sydbank Park    Jørgen Burchardt
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 30-30-40%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert:
bwin Spil nu hos bwin

Hverken Brøndby eller SønderjyskE har noget tilbage at spille for i ligaen, men SønderjyskE vil sikkert gerne slutte sæsonen fornuftigt af med en hæderlig indsats på hjemmebane, hvorimod Brøndby er 100% fokuseret på pokalfinalen. Dermed mener jeg der bør være en lille motivationsforskel på de to hold.


Brøndby har stillet stærkt op i de seneste 2 kampe, men har nu behov for at spare spillere for at være helt klar til pokalfinalen torsdag. Jeg tror vi skal forvente et markant decimeret Brøndby-hold på søndag mod SønderjyskE. Spillere som Mukhtar, Pukki, Röcker og Nørgaard vil med stor sandsynlighed blive sparret, og måske vil man endda udelade Larsson, Austin, Kalmar og Rønnow også. Derudover er Sikosek i karantæne, og Kliment har skadesproblemer. Det er svært at gætte på en startopstilling men den kunne ende med at se nogenlunde således ud:


Kwarasey, Crone, Arajuuri, Hermannsson, Holst, Austin, Phiri, Kalmar, Mensah, Wilczek, Nilsson.


Sønderjyske har også problemer med skader/karantæner, men jeg formoder de stiller I stærkest mulige opstilling på dagen. I forhold til det hold der for nylig slog FCM 5-2 må man sandsynligvis undvære Rodrigues, Luijckx, Absalonsen. Til gengæld er Simon Poulsen muligvis klar til kampen mod Brøndby.


Hvis jeg får ret og Brøndby sparer markant, tror jeg vi får en forholdsvis lige kamp, og da må der være værdi at finde på 1-tallet til odds 3,50 hos bWin.

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback