18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Smolevichy - Energetik-BGU: Under 0,5 Mål i 1. halveg (1H)

Match center
1. maj 2020 kl. 15:00 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
Gorodskoi Stadion
30. apr. 2020 kl. 13:50 (Opdateret 1. maj. 2020 kl. 15:46) 30/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (11)

Smolevichi - Energetik

Chance (Over-Under): 56-44%
Betvalue: 107,80%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Overskriften er meget misvisende. Spillet går på nul mål i første halvleg!
 

I en tidlig fredagskamp (kl 15) tager Smolevichi hjemme imod Energetik-BGU.

Smolevichi ligger næstsidst i ligaen og har fået en elendig start på sæsonen med nul sejre, tre uafgjorte og tre nederlag. Senest tabte man fortjent 1-3 på eget græs til Dinamo Minsk i en kamp, hvor man var underdog til kampen og ikke havde noget at byde på – hverken offensivt eller defensivt. Det var dårlige chancer, man fik skabt sig, og det ene mål, de fik, var et selvmål. Dinamo Minsk havde flere store chancer, som de misbrugte. Det kunne sagtens være blevet til mere end 1-3. Generelt har Smolevichi ikke været skarpe offensivt, selvom det dog er blevet til et par kampe (17/4 mod Belshina og 5/4 mod Vitebsk) med store chancer. De har således kun scoret tre mål, mens de har lukket seks mål ind i seks kampe.

Energetik ligger i midten af tabellen og startede sæsonen flot ud med tre sejre, herunder mod BATE. Siden da er det gået ned ad bakke, og man har tabt de seneste tre kampe – uden at score vel at mærke! Senest tabte man 3-0 ude mod Neman Grondo i en chancerig, men jævnbyrdig kamp. Energetik startede bedst ud med store chancer og lidt uheld med et stolpeskud. Neman kom bedre efter det i anden halvleg, hvor Energetik dog fik et sammenbrud. På femten minutter lukkede de således tre mål ind og havde generelt ikke så mange chancer i anden halvleg. Energetiks keeper havde dog et par gode redninger i løbet af kampen, og må helt klar siges at være kampens spiller for Energetik. Generelt har Energetik været gode til at skabe chancer. I de tre første kampe var de gode til at udnytte dem, mens de har været knap så gode til at udnytte dem i de seneste tre kampe, som er blevet til nul mål. De har scoret seks mål og lukket syv mål ind på seks kampe, herunder seks mål i de seneste tre kampe.

For Smolevichi er højrebacken Ivan Vasilenok fortsat skadet (ingen kampe i sæsonen, fast i sidste sæson), mens den faste forsvarsspiller Ilya Rashchenya er tilbage fra karantæne.

Den faste midterforsvarsspiller Aleksandr Svirepa er tvivlsom for Energetik.

Det er positivt for spillet, at Smolevhichi styrkes i forsvaret, mens det omvendt trækker lidt ned, at Svirepa er tvivlsom til kampen.

I denne sæson har Smolevhichi scoret alle deres mål i anden halvleg, mens fire af syv er lukket ind i første halvleg. Energetik har scoret fire af seks i første halvleg, mens de har lukket to af otte ind i første halvleg. Som en sidebemærkning kan det nævnes, at Smolevichi scorede 36 % af deres mål i første halvleg i sidste sæson, mens Energetik scorede 40% af deres mål i første halvleg.

Taget begge holds ringe form – herunder Energetiks ’scoringskrise’ – i betragtning, har jeg svært ved at se mange mål i denne kamp. Bevares, de har da haft chancerne i sæsonen, men jeg synes, at begge hold har set svage ud offensivt i de seneste par kampe. Derfor mener jeg også, at odds 2,45 for nul mål i første halvleg er godt givet ud.

Rigtig god kamp!

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback