18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Slavia Mozyr - FC Minsk: Asian over 9,5 hjørnespark

Match center
25. april 2020 kl. 14:00 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
Yunost Stadion, Mozyr
23. apr. 2020 kl. 16:47 (Opdateret 25. apr. 2020 kl. 15:50) 23/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

Slavia Mozyr - FC Minsk

Chance: 57%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

I den tidlige lørdagskamp i den hviderussiske liga tager Slavia Mozyr hjemme imod FC Minsk. Et Mozyr mandskab, der er startet flot og har overrasket mange i sæsonen indtil videre. Derudover er de kun 90 minutter fra en pokalfinale! Den kamp må de dog vente med til på onsdag, hvor BATE venter i returopgøret, som endte 1-0 til Mozyr. Mozyr har i ligaen vundet to, tabt to og spillet én uafgjort, herunder flotte 2-1 sejre mod BATE (som man i øvrigt har slået to ud af to gange i denne sæson!) og de forsavrende mestre Dinamo Brest. De seneste to kampe er man dog gået ned i niveau med kun ét point på kontoen. Senest tabte man skuffende 2-1 ude mod Isloch i en jævnbyrdig kamp, hvor man dog både skabte chancer og hjørnespark. Det blev således til seksten hjørnespark i kamp, hvoraf de ni var Mozyr. Mozyr har været rigtig gode til at spille sig frem til chancer i deres kampe. Ligeså er de også gode til at skabe hjørnespark. I sæsonen er det således blevet til lidt over seks hjørnespark i snit (isoleret set for Mozyr), mens det er blevet til lidt over elleve i snit set på Mozyr + modstander.

FC Minsk startede fint ud med to målrige sejre. Siden da er alt vendt på hovedet, og man har således tabt de seneste tre kampe – UDEN at score ét eneste mål. Bekymrende udvikling. Med til historen skal det dog siges, at Minsk har skabt et hav af chancer, som de har misbrugt. Senest tabte man 1-0 ude, hvor man dog fik skabt et par chancer og nogle hjørnespark. Det blev således til elleve hjørnespark i kampen, hvoraf de fem kom tl FC Minsk. Generelt har Minsk være gode til at spille sig frem til hjørnespark. I sæsonen har de således spillet sig frem til knap syv hjørnespark i snit, mens det er blevet til knap elleve i snit, hvis modstander inkluderes.

Intet nævneværdigt for Mozyr’s trup ift. seneste kamp.

Den vigtige forsvarsspiller Dmytro Ryzhuk vendte tilbage i seneste kamp, hvilket er et klart plus for Minsk. Den vigtige centrale midtbanespiller Oleg Evdokimov har været ude de seneste tre kampe, og er stadigvæk tvivlsom. En klar svækkelse for Minsk.

Værdimæssigt er Mozyr EURm 3,5 værd (EURt 140 gns.), mens FC Minsk er EURm 4 værd (EURt 167 gns.). Der er en mindre forskel på papiret. Jeg mener dog, at Slavia bør være favoritter til denne kamp, som odds også indikerer.

Vejret forventes at være 16 grader, regnvejr og med en vind på 5m/s. Det kan være en svækkelse for dette spil, at det regner.

Som en sidebemærkning kan det nævnes, at disse mandskaber havde to indbyrdes kampe i sidste sæson, som endte med hhv. tolv og ni hjørnespark.

Som nævnt har Mozyr en vigtig pokalkamp på onsdag, hvilket kan sidde i spillernes hoveder. Selvom begge hold – særligt Minsk - har været inde i en halvdårlig periode, har de trods alt været gode til at skabe chancer og hjørnespark. Jeg tror dog, at vi kan forvente en jævnbyrdig kamp med chancer i begge ender. På baggrund af ovenstående mener jeg altså, at oddset på over 9,5 hjørnespark i kampen er en anelse for høj til odds 1,85 hos Bet365.

Rigtig god kamp!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback