Slalom (M) i Levi: Henrik Kristoffersen vinder

12. november 2017 kl. 10:00
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 40%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Slalom for mænd i Levi, Finland. 

De seneste to sæsoner har Henrik Kristoffersen været suveræn i slalom og vundet 11 af 20 World cup/VM løb han har deltaget i. Marcel Hirscher har vundet 6 af de øvrige, men brækkede foden i august og er stærkt tvivlsom. 

Det taler for spillet

-Selvom Marcel Hirscher vandt den samlede slalomkonkurrence sidste år, har Henrik Kristoffersen vundet mere end halvdelen af sine løb de seneste to år. 

-Marcel Hirscher brækkede foden i august og har stort set ikke stået på ski siden. Selvom han er en suveræn slalomløber må det alt andet lige sætte sit præg. I oktober prøvede han at træne, men måtte opgive pga. smerter. Han meldte derfor afbud til sæsonens første løb, storslalom i Sölden for to uger siden (som dog blev aflyst). Det var ikke forventet at han ville stille til start i Levi, men han har stået lidt på ski mandag og tirsdag. Selv hvis han skulle stille til start har jeg dog svært ved at tro at han kan vinde løbet. 

-Sidste sæson tippede kong vinter og jeg spillede selv Kristoffersen som vinder til odds mellem 2.1 og 2.5 - hvor Hirscher også deltog!

-Sidst Kristoffersen kørte i Levi (2014) vandt han - 20 år gammel! Året inden blev han nr. 3.

-De seneste to sæsoner har Kristoffersen startet stærkt med mange sejre (han sluttede dog sidste sæson skidt. Styrtede bl.a. to gange.)

-Kristoffersen skal forsøge at udnytte Hirschers skade til at tilbagevinde slalom-globen - og muligvis også udfordre til den samlede Globe!

-Bookmakerne har Michael Matt som 2. Favorit til at vinde. Han sluttede også sidste sæson godt af med en sejr og en 3. Plads, og blev nr. 2 i Levi sidste år (hvor Kristoffersen ikke deltog). Men det er også hans eneste tre podieplaceringer i 27 starter!

-3. Favorit er veteranen Neureuther som har et højt topniveau, men også kører meget aggressivt og risikobetonet. Hirscher er 4. favorit og ham har jeg vist berørt :)

Det skal du holde øje med

-Det er altid svært at vide hvor løberne står i starten af sæsonen. Meldingerne går dog på at Kristoffersen er stærk og godt kørende. 

-Kristoffersen sluttede skidt sidste sæson. “Kun” 1 sejr i sine sidste fem løb.

-Selvom jeg tvivler på Matt sluttede han som sagt godt og blev 2’er sidste pr i Levi efter Hirscher. 

-Neureuther sluttede også sidste sæson stærkt med tre podieplaceringer, efter at have kæmpet meget med skader. Han har dog kun 1 sejr de sidste to sæsoner. 

-Det er muligt at Kristoffersen har fokus mod vinter-OL i februar. 

-Sidste år deltog Kristoffersen ikke i Levi pga. en konfliks med det norske skiforbund, der ikke ville tillade ham at køre med sin sponsor Red Bull’s logo på sin hjelm. En konflikt der først er blevet løst i år i oktober hvor han igen er begyndt at træne med landsholdet.

Bet365 har flotte 2.75 på Kristoffersen til at vinde H2H imod “feltet”. Bwin har 2.6, Unibet 2.5. 

Hvis Hirscher ikke deltager forventer jeg at oddset vil falde, men uanset synes jeg det er meget flot værdi på Kristoffersen og har måske været lidt konservativ med min CV. 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback