18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SKADE - FATE: (AH: -1,5 Maps) 1

13. april 2020 kl. 18:00 - ESEA MDL Relegation
12. apr. 2020 kl. 14:17 (Opdateret 13. apr. 2020 kl. 22:19) 12/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (17)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 50-0-50%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 16-19, 16-9, 16-12
Bet365 Spil nu hos Bet365
SKADE kvalificerede sig til Relegations ved at komme på 4. pladsen i ESEA Advanced playoffs. FATE kommer igennem på aller aller sidste mandat, efter at tabe kampen om 9-10 pladsen, men alligevel få et spot da de slog Tricked i en 11. plads decider.
Det taler for
 • Map pool er meget ens i form af, at FATEs bedste maps også er SKADEs bedste map. FATE kan godt lide at spille Overpass, Inferno og Vertigo. SKADE vetoer altid Vertigo først, og på Inferno og Overpass har SKADE winrates på henholdsvis 78% og 88%. Mere om veto senere...
 • FATE er i meget dårlig form. De røg ud med et brag i ESEA Advanced playoffs til mixholdet Ambush 2-0. Derefter tabte de 9-10 plads decideren til Unique også med cifrene 2-0. Eneste opløftning for FATE er, at de vandt 11. plads decideren til en noget svingende Tricked mandskab.
 • Det samme kan ikke siges om SKADE. De tabte lørdag til Sprout 0-2, men forinden Sprout-kampen, har SKADE vundet 7 kampe i streg mod hold som Endpoint og Nemiga, der bestemt ikke er til at spøge med. De har altså gang i en god stime, og selvtilliden må være i top efter så mange sejre.
 • SKADE er med længder Bulgariens powerhouse. Det er her de bedste spillere spiller, og det er her de bedste spillere ryger til. Dette reflekteres også i den modstand som SKADE møder til daglig. SKADE spiller konstant mod top30-50 hold i verden, mens FATE som er Bulgariens andet bedste hold sjældent møder samme modstand, da de simpelthen ikke er på samme niveau.
 • Dette reflekteres også i spiller ratings. Spiller for spiller er SKADE bare meget bedre. Alle fra SKADE ligger stabilt med en rating omkring 1, med stjernespillerene der har en rating på 1,09 og 1,19. På FATE har den spiller med højest rating 1,02, hvilket ikke er prangende. Dette viser, at når FATE endelig spiller mod hold i top50, så er spillernes individuelle niveau ikke højt nok.
Hold øje med
 • Det er en opgør mellem to bulgariske mandskaber. Dette betyder ofte tætte kampe, hvilket statistikkerne også viser. De sidste 2 opgør mellem holdene er endt med 3 maps.
 • SKADE vinder flest af deres kampe efter 3 maps. Af alle deres kampe er 40% endt med en 2-1 sejr, mens 26,7% er endt i 2-0. Det kan måske betyde at de tager lidt lettere på modstanderens map pick.
 • Har FATE fundet melodien efter endelig at få en sejr imod Tricked? At tabe mange kampe i streg kan hurtigt blive en ond cirkel, så en sejr kan godt have gjort underværker.
 • FATE vandt i den ordinære sæson af Advanced på Train 16-14 over SKADE.
Oddsmarked

SKADE sejr ligger i 1,3, FATE sejr i odds 3,4

SKADE -1,5 ligger i 2,2, FATE +1,5 ligger i 1,61.

Lidt om VETO:

Jeg formoder FATE starter VETO (ikke 100% confirmed, dog har det ikke den store betydning for dette spil)

1) FATE banner Nuke

2) SKADE banner Vertigo

3) FATE har i min optik 3 maps at vælge imellem: Overpass, Inferno og Train. De plejer at vælge Overpass eller Inferno som deres map pick, men som tidligere nævnt er dette også SKADEs to bedste maps. Det kan altså være at de føler sig tvunget til at gå ud på Train, hvor de godt nok har bedre statistikker, men aldrig selv vælger som pick. Dette kan betyde at de ikke er sikre nok på deres Train til selv at vælge den.

4) SKADE vælger Dust2. Jeg tror mest på at SKADE vælger Dust2, da de har selv har set gode ud på mappet, senest mod Endpoint. Men også fordi FATE ikke har set stærke ud på mappet, og sjældent spiller det. Dog har SKADE også ofte valgt Inferno som eget map pick, så de kan også finde på at vise at de er bedre på dette map.

Sidste map kommer an på hvad begge hold vælger som map pick, men jeg kunne godt forestille mig at der blev spillet Inferno som sidste map, hvis ingen af holdene vælger den.

Overall ser jeg SKADEs chancer for en 2-0 til at være gode, på baggrund af, at FATE ikke kan komme ud på et map som SKADE er ukomfortable med. Overpass, Inferno og Train er alle maps som SKADE selv spiller udemærket. Derudover regner jeg selvfølgelig med at SKADE snupper eget map pick, som jeg håber bliver Dust2.

Kilder

HLTV.org

ESEA.net

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback