18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Skade - Anonymo: (AH: -6,5 Runde hcp over hele kampen) 1

5. april 2021 kl. 15:00 - Snow Sweet Snow 3
4. apr. 2021 kl. 19:43 (Opdateret 5. apr. 2021 kl. 23:23) 04/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 57-0-43%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 16-8 / 16-8
Bet365 Spil nu hos Bet365
Skade er lige nu et af de bedste hold, på dette niveau af cs. De har vundet 15kampe i træk og er bare i topform. En ting er det individuelle, som er i top. Men deres teamplay er fantastiske. Anonymo drillede Skade sidst de mødtes.
Det taler for
 • Anonymo har trods tætte sejre, spillet på utrolig lavt niveau. De seneste små fire uger, har bragt på fire nederlag og fire sejre. Tre tætte sejre mod hold som, Sangal, Young Ninjas og Trident. Alle tre kampe endte i tre maps. Det er hold, som dette Anonymo lineup, skal kunne vinde overbevisende ud. Men det beskriver meget godt, hvilken form Anonymo er i. Ikke mange ting spiller optimalt.
 • Skade har ikke tabt siden den 5/3 - Det er blevet til 15 sejre i træk. Det er imponerende form. Skade er et hold, som er på vej i top #30.
 • Teamplay, fire-power og stabilt højt individuelt niveau. Det er punkter, hvor Skade er bedst. Skade ligner et hold, som kan blive ved, med det gode spil. Som hold ligner de en enhed, som har spillet sammen i flere år. Taktisk og kommunikationen er knivskarp. Anonymo kæmper med deres teamplay.
 • Skade styrer selv, hvor denne veto skal gå hen. Vil Skade spille Nuke(Hvor de var foran 15-11, sidst de mødtes) eller vil de spille Vertigo/Train. Mirage, Overpass, Inferno og Train er fire maps, hvor jeg ser Skade være forholdsvis store favoritter.
 • Trods et tæt opgør, da de mødtes senest. Så dominerede Skade 80% af kampen. Vinder "overbevisende" på Overpass og har en 15-11 føring på Nuke. Den burde havde været lukket 2-0. Om ikke andet, så har de mødt hinanden to gange. Det er blevet til to Skade sejre.
 • Skade viser mental styrke. De sidste 7/8 kampe, har været lange kampe, hvor alle maps har været i spil. Træthed eller ej, så fortsætter det flotte spil bare.
 • Der er ikke så mange slinger i valsen, hos Skade spillerne. De viser flot spil konstant. Shipz, Dennyslaw, Oxygen og Rainwaker ligger på 1.22, 1.13, 1.12 og 1.11 i rating. Det fire spillere, som bringer topniveau og en masse fire-power. Skade har for tiden, mere fire-power end Anonymo kan matche.
Hold øje med
 • Anonymo viste høj moral, sidst de to hold mødtes. Først et flot comeback på Nuke, hvor efter en flot omgang cs på Mirage, hvor kæden bare faldt af.
 • Anonymo har holdet til, at gøre ondt på mange tier2-tier3 hold. En masse kvalitet samlet på et hold. Bliver de individuelle fejl fjernet og selvtilliden bragt i live, så kan det blive en interessant kamp.
 • Skade har længe leget med ilden. De er begyndt, at smide dumme maps. Er det mentalt træthed, som nærmer sig. Skade har smidt map, til flere hold de ikke burde.
 • Anonymo har spillere som Snax, Kei og Innocent som har et godt topnivea. De snitter 1.13, 1.10 og 1.06 i rating. De bringer uden tvivl, en fire-power som kan lege med. Men kræver stadigvæk, at spillere som Kylar og Mynio vågner.
 • Vertigo, Train og Inferno er maps, hvor Anonymo vinder 100, 73 og 60%. Måske vi ser et Anonymo som ryster posen lidt.
Oddsmarked

Det er kun bet365, som udbyder dette odds.
 

Det er kun en måned siden, at man kunne få omkring odds 2.45 på Skade sejr. Den gang var kampen i følge mig rimelig 50/50 - Det endte med klar Skade sejr efter to maps. 

Siden da er Skade kun blevet bedre individuelt og som hold. Anonymo derimod ser utrolig dårlige ud.

Jeg har valgt dette spil i stedet for 2-0. Da jeg godt kunne se Anonymo tage et tæt map og fordi jeg er i tvivl om vetoen. Skade burde gå på Overpass, hvor de har domineret i alle kampe. De har vundet 100% over 11 forsøg. Intet mindre end imponerende. Det samtidigt et map, hvor Anonymo mangler en del taktisk. 

Selvom spillere som Snax, Innocent og Kei snitter flotte stats. Så er det bare så langt fra, deres topform. Som hold er der, så mange ting som slet ikke spiller. Det et hold, som er ude af balance.

Specielle esports bookies udbyder odds på dette spil med værdi - Licensløse bookies.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback