18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sivasspor - Goztepe: Draw no bet: 2

Match center
30. november 2020 kl. 17:30 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Yeni 4 Eylul Stadi
23. nov. 2020 kl. 21:54 (Opdateret 30. nov. 2020 kl. 19:28) 23/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 53-17-30%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,77
Rigtig/forkert: 0-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Nærmest "uovervindelige" Göztepe bliver undervurderet. 
Sivasspor er hårdt ramt af både Covid-19 og et tæt kampprogram, hvor alt lid i det offensive spil skal sættes på rotationsspillerne. Det ser ud til at Göztepe indtil videre, mere eller mindre, har formået at holde covid-19 udenfor døren, modsat de fleste tyrkiske klubber, der har været nødt til at sætte flere spillere i karantæne. Det afspejler sig også i Göztepes spil, der efterhånden er steppet op i niveau. 

Det taler for spillet:

 • Göztepe har kun tabt én kamp ud af otte kampe i SüperLig, og det var mod et stjernespækket Fenerbahce mandskab, som Göztepe uheldigvis tabte 2-3. 
 • Coronaen har som sagt ramt de fleste klubber, men har indtil videre ikke set sig lun på Göztepe spillerne. Göztepe har nydt godt af dette, da de på den baggrund har haft muligheden for at bevare en kontinuitet i startopstillingen. 
 • Sivasspor er ramt af corona, og det drejer sig særligt om deres offensive profiler. Fajr og Erdal er med sikkerhed ude, mens Yatabare og Kayode har skulle være i 14 dages karantæne siden 13. november. Selvom de reelt set kan være med i truppen, vil de måske ikke blive foretrukket pga. det lange fravær. 
 • Sivasspor er meget optaget af Europe League, hvor de skal møde Qarabag, og har en god chance for videre avancement, hvis sikrer sig 3 point. Det tætte kampprogram ser i forvejen ud til at være en for stor mundfuld for tyrkerne. 
 • Sivasspor har underligt nok endnu ikke vundet på egen bane i denne sæson. De har samlet 1 point efter fire kampe på egen bane, mens det er blevet til 8 point efter fire kampe på udebane. 

Hold øje med:

 • Göztepe kommer ikke til et hav af målchancer og skal derfor fortsætte med at være super effektive, hvis de skal hente en sejr eller som minimum en uafgjort. 
 • Göztepe er nemlig ligaens absolut mindst chanceskabende hold. De ligger således på en sidsteplads med 0,74 i xG. 
 • Sivasspor er normalt et stærkt hjemmehold, og de vil ihærdigt forsøge at leve op til deres ry ved at vende den dårlige hjemmebanestatistik. 
 • Yatabare og Kayode er utrolig vigtige spillere for Sivasspor, og hvis de er klar mentalt/fysisk, kan de til enhver tid blive en trussel for modstanderne. 
 • Den bidende kulde er langsomt ved at tage fat i Sivas, hvor temperaturen forventes at være omkring 2-3 grader på spilletidspunktet. Her kan Göztepe fra byen Izmir, der er vant til lunt vejr året rundt, få det vanskeligt. 

Fravær/forventede startopstillinger: 

Sivasspor er med sikkerhed uden Fajr og Erdal, der begge er faste navne i startopstillingen. Dertil kommer, at Yatabare og Kayode må begynde at træne med holdet igen to dage inden denne kamp. De vil med sikkerhed være med i kamptruppen, men om de får spilletid fra start er svært at forudsige. 

Sivasspor: Samassa - Goiano - Osmanpasa - Camara - Ciftci - Yalcin - Coffie - Claudemir - Oztekin - Kone - Gradel. 

Göztepe: Egribayat - Gassama - Ozturk - Titi - Emir - Poko - Aydogdu - Akbunar - Guilherme - Tripic - Ndiaye. 

Oddsmarked: 
Sivasspor bliver her gjort til større favoritter end de bør være. De har nogle profiler som Kayode (hvis klar), Yatabare (hvis klar), Gradel, Kone og Öztekin, der kan være meget farlige, men det tætte kampprogram ser ud til at have drænet Sivasspor for energi. SüperLig kampene efter en Europe-League torsdags kamp, har heller ikke vist sig at være særlig sød ved Sivasspor. 
Sejr til Göztepe og penge tilbage ved uafgjort giver odds 3,10 hos Nordicbet, som jeg finder ret god værdi i. Cashpoint tilbyder til sammenligning odds 2,55 for samme udfald. 

Kilder: Mackolik - Sporx - BeInsports - Transfermarkt - Aspor - Fanatik - Footystats

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback