Annonce

Simen Kreuger - Matti Heikkinen: 1

28. januar 2018 kl. 11:20 - Langrend
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 70-30%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Simen Kreuger er en af de bedste løberne i fri stil denne sesongen. Heikkinen er inde i en svag sesong og blev nummer 42 sidste weekend.

Kreuger har vundet tre fri stil løb denne sesongen og viste pen form under NM.  Kreuger er en af de største OL favorittene på denne distancen.

Heikkinen har haft en dårlig sesong. Han sto over tds for at træne frem mod OL, men første løbet efterpå blev en katastrofe med 42.plads.

Han er en dyktig løber som er god til at ramme formen, så han kommer nok stærkere tilbage til februar - men det er ikke sikkert at det løsner allerede i Seefeld.

Heikkinen har en 8.plads fra denne distancen denne sesongen i et løb Kreuger vant.

Kreuger er en af de største favorittene til OL i et intervallstart. Det passer ingen af disse to at det er massestart da de ikke har en stærk afslutning. Hvis de kommer sammen ind mod mål er det normalt fordel finnen.

Heikkinen gik og 15km fri i Piteå 6.januar og i et svagt felt blev han nummer 32 nesten to minutter bagvinderen Augdal.

Heikkinen tog to sølv under FM, men blev begge gangene overraskende slået af løbere som normalt går sprint. De løb var 15km og 20km.

Kreuger har gået fire 15km fri stil denne sesongen og har endt som nummer 1-4-1-1 i dem. 

I Ruka gik både han og Heikkinen 15km jaktstart og der havde finnen nest bedste tid, mens Kreuger brugte 7 sekunder mere i sporet.

Heikkinen har sikkert trent hårdt og under tds og fået mere overskud nå. PÅ en god dag kan han udfordre Kreuger i sporet.

Kreuger er ganske ny i dette gamet og mangler efaringen til Heikkinen.

Feedback