18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : Silkeborg IF - AaB: X

Match center
1. marts 2013 kl. 18:30 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Mascot Park
Opdateret
0
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 30-30-40%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert:
MermaidBet Spil nu hos MermaidBet
Endelig starter Superligaen op og jeg starter med at anbefale et frækt kryds i åbningskampen, da favoritterne fra AaB har nogle vigtige fravær.

Silkeborg har en mission for foråret, nemlig overlevelse. Træner Viggo Jensen har indtil videre været en succes, og de justeringer som han lavede i efteråret, vil han højst sandsynligt fortsætte med Desuden er topscorer Pourie i endnu bedre form end i foråret, og det kan være med til at skaffe et point mod AaB.

AaB har været en stor overraskelse og derfor er de også favoritter, dog er de gjort til for store favoritter, hvis man spørger mig. Augustinussen og Due udgik fra mandagens træning med forstrækninger, Rasmus Thelander er fiberskadet, og Kenneth Emil Pedersen er i karantæne. Det efterlader et meget sårbart midterforsvar, som kommer til at bestå af Lasse Nielsen sammen med den unge Kasper Pedersen, som til daglig spiller i Danmarksserien.

Silkeborg har kun vundet 1 kamp på hjemmebane, så jeg har svært ved at anbefale et spil på hjemmesejren eller et lignende asian-spil. Men med tanke på den mulige usikkerhed i AaB’s midterforsvar, åbningskamp samt banen absolut heller ikke forventes at være perfekt, anser jeg chancen for remis er ganske fin.

Silkeborg # 11, 5-3-12 (22-42)

De stillede således op i sidste træningskamp:


Lasse Heinze – Christopher Poulsen (74. Nicolaj Ritter), Jesper Mikkelsen, Simon Jakobsen, Daniel Pedersen – Kasper Risgård, Dennis Flinta (59. Jeppe Illum), Jesper Bech, Frank Hansen – Marvin Pourié (82. Daniel Flyger), Adeola Runsewe (59. Martin Svensson)

Skader: Thorbjørn Holst – (forsvar-fast) og Sune Killerich )

Karantæne: Sune Killerich (forsvar – semi reserve)

Silkeborg kommer til at kæmpe hårdt om pointene i samtlige forårets kampe, men i og med, at der er mange hold om budet (nedrykning), så er intet afgjort før de sidste par kampe, højst sandsynligt. Hjemmeholdet har en meget tynd trup, hvorfor de er meget sårbare overfor skader/karantæner og topscorer Marin Pourie virker til at være ganske uundværlig oppe foran og til info, så har han vist godt målform i træningskampene.

Det er en bét, at Thorbjørn Holst tilsyneladende ikke kommer til at spille de første par kampe, da han stadigvæk døjer gevaldigt med helbredet, med tanke på, at han er et niveau bedre end de andre forsvarsspillere.

I efteråret satte han (Viggo Jensen) udskældte Martin Svensson op i angrebet for at give deres spil noget uforudsigelighed, hvilket faktisk virkede i flere kampe, da han var sværere at dække op end de normale boks-typer. Nu har han benyttet Dennis Flinta på den centrale midtbane, så der kommer til at ske lidt ændringer i startopstillingen i forhold til sidst, men det er ikke mærkværdigt og jeg forventer ikke at de kommer til at benytte andre formationer end deres 4-4-2 i diamantform.

AaB # 3, 10-2-7 (33-24)


De stillede således op i sidste træningskamp:

Nicolai Larsen Henrik Dalsgaard – Kasper Pedersen – Lasse Nielsen – Jakob Ahlmann Kasper Kusk – Rasmus Würtz – Nicolaj Thomsen – Mathias Wichmann Søren Frederiksen – Nicklas Helenius

Skader: Anders Due (midtbane – semifast), Thomas Augustinussen (forsvar/midtbane – fast) og Rasmus Thelander (forsvar – reserve).

Karantæne: Kenneth Emil Petersen (forsvar – fast)

AaB har spillet rigtigt godt fodbold i efteråret og den samme spillestil vil de absolut prøve at efterligne. Det har egentligt været fuld fortjent, at de ligger på en flot 3. plads, men truppen er stadigvæk sårbar på nogle vigtige positioner – i dette tilfælde midterforsvaret mod Silkeborg. Her vil Kasper Pedersen spiller overfor bl.a. Marvin Pourie, som meget vel kommer til at over-matche ham.

De har hentet Søren Frederiksen på en fri transfer som har kvitteret en masse spilleminutter i træningskampene med mål og godt spil ifht. det jeg har set. Det er også en spiller som kan lave det uventede mand-mod-mand . 

De unge ”stjerner” i form af Kasper Kusk og Niclas Helenius har jeg store forventninger til, da de har været de bedste aktiver for klubben i hele efteråret. De står noteret for 8 mål, men de har faktisk også sørget for 11 asistst tilsammen, hvilket naturligvis udgør en frygtelig duo.

  • Høje tilbagebetalinger
  • Multi-linjer på Asian Hcp og O/U

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:45 Lille - Aston Villa: Flest hjørnespark Lille
1,90
Placer Bet
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
21:00 West Ham - Bayer Leverkusen: Over 0,5 Mohammed Kudus skud på mål
1,90
Placer Bet
Lørdag 20. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
16:00 Sheffield U. - Burnley: 2
2,40
Placer Bet
Søndag 21. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
14:00 Viborg - Lyngby: 1
1,82
Placer Bet
17:00 Sandefjord - Lillestrøm: 2
2,40
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback