18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Shakhtyor Soligorsk - FK Slutsk: Over 9,5 hjørnespark

Match center
17. april 2020 kl. 18:30 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
Stroitel Stadium
16. apr. 2020 kl. 11:29 (Opdateret 17. apr. 2020 kl. 20:24) 16/04
137
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

Soligorsk - Slutsk

Chance: 58%
Betvalue: 105,56%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 1-2
Unibet Spil nu hos Unibet

I fredagens sene kamp i den hviderussiske liga tager Soligorsk hjemme mod Slutsk. Soligorsk har fået en blandet start på sæsonen, som bl.a. har budt på et nederlag i Super Cup’en til Brest, et videre avancement til semifinalerne i pokalen og uden sejr i ligaen siden 28. marts. Senest blev det skuffende og ufortjent 0-0 ude mod Smolevichi i en kamp, som Soligorsk dominerede fuldstændig, herunder 15 hjørnespark og 7 skud på mål. Generelt set skaber Soligorsk mange chancer, men det kniber dog lidt med at omsætte disse til mål. Det er således kun blevet til 5 mål, og lukket 5 mål ind, i 8 kampe, hvilket er meget skuffende for et hold som Soligorsk. Omvendt er det blevet til et snit på 7,5 hjørnespark (Soligorsk isoleret set), hvilket dog opvejes af den seneste kamp med 15 hjørnespark, mens det er blevet til et snit på 9 hjørnespark set på Soligorsk plus modstander.

Slutsk har derimod fået en fin start på sæsonen med 2 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag. Senest spillede man 1-1 hjemme mod Vitebsk i en kamp, som Slutsk havde fortjent at vinde. Ligesom med Soligorsk er Slutsk generelt også gode til at skabe chancer. Det er således blevet til 7 mål, og lukket 5 mål ind, i 4 kampe. Set på Slutsk isoleret set er det blevet til et snit på 5 hjørnespark, mens det er blevet til snit på 8,25 hjørnespark Slutsk plus modstander. I en lignende kamp som denne (mod Brest) formåede Slutsk at få 7 hjørnespark. Det var dog på hjemmebane. Rammerne for kampen er lidt anderledes på udebane, men taget Soligorsk’s dårlige form og fravær (nedenfor) i betragtning er det ikke usandsynligt, at Slutsk kan spille sig frem til et par chancer.

Soligorsk’s næstdyreste spiller, forsvarsspilleren Nikola Antic, er stadigvæk ude med en knæskade, som han pådrog sig i første ligakamp. Den fast forsvarsspiller, Sergey Matcveychik, er ikke udtaget til denne kamp. Angriberen Lasha Shindagoridze udgik i seneste kamp. Han er dog ikke noteret for nogle mål endnu, og var ikke rigtig målfarlig i seneste sæson med 2 mål i 10 kampe. Tidligere Superligaspiller, Darko Bodul, overtager hans plads. Bodul var godt kørende i sidste sæson med 8 mål i 17 kampe, herunder 3 af dem som indskifter. Jeg ser dette som en lille fordel for dette spil.

Forsvarsspilleren, Soslan Takulov har måske mulighed for at starte inde i denne kamp efter at have været ude af seneste kamp. Kantspilleren, Marat Buraev, er tilbage igen for Slutsk efter endt karantæne. Dette er en fordel for dette spil.

Værdimæssigt er Soligorsk EURm 9,3 værd (EURt 404 gns.), mens Slutsk er EURm 2,85 værd (EURt 136 gns.). Der er markant forskel på papiret, og Soligorsk skal da også være store favoritter til denne kamp, som odds også indikerer.

Vejret forventes at være 7 grader, overskyet og med en vind på 4m/s. Ikke noget nævneværdigt ift. dette spil.

Som en sidebemærkning kan det nævnes, at disse mandskaber havde to indbyrdes kampe i sidste sæson, som endte med hhv. 9 og 6 hjørnespark.

Jeg forventer en kamp, som Soligorsk vil dominere. Dog skal man ikke undervurdere Slutsk. Taget ovenstående, særligt Soligorsk’s fravær, i betragtning mener jeg, at Unibet ligger en anelse for højt i markedet for over 9,5 hjørnespark, hvorfor der er fin værdi at hente her til odds 1,82.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback