Sergei Ustiugov - Sindre skar: 1

30. december 2017 kl. 10:00 - Langrend
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 70-30%
Betvalue: 109,90%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Ustiugov kom efterhvert i god form og er regjerende mester i TDS. Han er uhyre vanskelig at slå i sprint og det vil overraske veldig hvis Skar hænger med ned mod opløbet i finalen.

Russeren har slået Skar i de fire sidste sprintene. Skar er mester i Skandinavian cup og dermed med her. Han har ofte faldet igennem når han har blevet udfordret af de bedste i verdens cupen - og blev fx nummer 13 under VM for nesten et år siden - hvor Ustiugov tog sølv.

Ustiugov vant TDS forrige sesong og startet ud med at vinde det første rendet.

Skar har endt højt oppe under Skandinavian Cup, hvor de nest bedste daltager og i blant under NM, men har ikke for alvorlig slået igennem på højeste nivå. Det har Ustiugov som er blant verdens bedste løbere pt - også på sprinten. Han har blevet sat på plads af Klæbo og et hakket svagere end Pellegrino.

Skar tilhører den store gruppen med udfordrere som følger efter de tre.

De har mødtes flere ganger denne sesongen og selv om Ustiugov først for alvrolig kom i form her tet på jul, så har russeren ikke endt under Skar. De mødtes også under NM hvor Ustiugov blev nummer to(fik selvfølgelig ikke medalje:-) Litt typisk Skar, havnet langt bag i finalen og det er et realistisk scenario om Skar kommer så langt i morgen.

Ustiugov er selvskreven til OL og har kunnet lave en plan om senere topform end Skar, som har fribillett her pga ledelse i Skandinavian Cup og som har været nødt til å sanke flere poeng i starten af sesongen.

Forrige sesong ramte Skar topformen i januar og kom dermed med til VM.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback