Annonce

Sebastian Vettel - Kimi Raikkonen: 2

26. marts 2017 kl. 07:00
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (10)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 115,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
bwin Spil nu hos bwin
En ny Formel 1 Sæson står for døren, og endnu engang ventes der i spænding for at se om et hold kan bryde Mercedes´ dominans. Spillet her et hvor vidt Raikkonen kan slå sin holdkammerat Vettel i en H2H. Bilerne er ændret - og den ene kører har god historik med de nye tiltag. 

Derfor skal du spille den: 

- Raikkonen(RAI) har to gange tidligere vundet i Melbourne, Vettel "kun" 1 gang. 

- Der er ændret i opsætning på bilerne til i år. Ændringer der burde betyde en fordel til RAI, da denne kører har erfaring med netop bredere dæk og mere downforce. 

- RAI viste tænder, især i kvalifikationen, i slutningen af 2016 sæsonen. 

- Vettel(VET) derimod udviste stor frustration i samme periode over bilen, konkurrenter med mere. 

- Usikkerheden om bilernes pålidelighed i sæsonens første løb er med til at give RAI større chance kontra odds-sætning. 

- RAI kørte virkelig godt til de 2 tests i Barcelona, endda med en yderst hurtigt omgang hvor han havde mere at give af. 

 

Det skal du være opmærksom på: 

- VET er yngre og uofficielt holdets førstekører. 

- Ferrari har i tidligere løb brugt RAI som "guinea pig" hvad angår strategi, og dette har oftest ikke været til samme kørers fordel. 

- VET har noget at bevise fra start, imens RAI nogle gange kan virke som en mere mæt kører. Dette afspejles dog også i hans afslappede personlighed. Andenpladser er ikke noget han samler på. 

- Det er sæsonens første løb, og der kan ske uheld med den nye type af biler fordi ikke alle kørere har samme erfaring med bredere dæk osv. 

 

Snik Snak: 

Raikkonen fik i sidste sæson forlænget sin kontrakt, efter min overbevisning fortjent, og dette var også til at se på hans kørsel efter offentliggørelsen. Han er kendt som "The Iceman" af den simple årsag at han ikke skænker tingene mange tanker - det samme gør sig gældende på banen. Han er kold. Man kører for at vinde, en spade er en spade og 18 point er 7 tabte. Til gengæld er hans H2H modstander på et stadie hvor han virkelig skal til at præstere bedre endnu, for at vise sit værd. Vettel er uomtvisteligt en af de bedste kørere, men det hænger lidt ved ham at "han havde den bedste bil de gange han vandt". Sammensætningen af Raikkonen og Vettel er perfekt for Ferrari da tyskeren ikke er let at sætte sammen med alle. Han vil være første prioritet, det samme vil Kimi - men finnen har ikke brug for den samme type nursing. 

Mit CV er sat til 50/50 da jeg mener at Kimi´s historie med bredere dæk og mere downforce gør det her spil meget mere lige end Nordic Bet har sat den til. Kimi udtalte efter sin flotte omgang i Barcelona at der var meget mere af give af, og det var også tydeligt at se på onboards at den nye type bil passer finnens stil perfekt. Kimi har brug for en bil der kan og SKAL presses, uden at den giver op. Derudover så har han halvt indrømmet at han måske har en lille fordel med denne type F1-Racer, selvom han også indskyder at det er "det samme for alle". Raikkonen classic. 

Det kan være Raikkonens sidste sæson(Ligesom de 2 forrige), og det er nu eller aldrig hvis han skal med i klubben over de som har vundet 2 eller flere mesterskaber. Men et vunden VM for Raikkonen afhænger nok mere af om Mercedes virkelig er til at tale med i år end hans egen indsats. (Ikke at dette afsnit har noget direkte med denne H2H duel at gøre). 

Alternativt kan Raikkonen spilles til odds 9 hos Nordic Bet som Vinder af dette GP - mener endda at oddset var i omkring 20 inden tests i Spanien. 

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform
Feedback