18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Saul Alvarez - Sergey Kovalev: Alvarez w/ KO, TKO el. disq

3. november 2019 kl. 04:00 - Boksning, International | mix
2. nov. 2019 kl. 01:00 (Opdateret 3. nov. 2019 kl. 07:06) 02/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

WBO-titelkamp på letsværvægt. Main event i Las Vegas.

Chance: 35%
Betvalue: 108,50%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert: Alvarez w/ TKO 11/12
Bet365 Spil nu hos Bet365
Alvarez er et unikt talent. Kovalev må ikke dømmes ude med sin power og størrelse, men han reagerer dårligt på modgang, så hvis han ikke kan holde afstanden med sit jab, så kan han blive slidt op sent pga. forskellen i speed og teknik.
Det taler for
 • Alvarez er blandt sportens absolut bedste boksere. Der bør være stor niveauforskel i kampen.
 • Alvarez er en aggressivt indstillet fighter, som oftest går efter at få sin modstander ud før tid.
 • Alvarez er en stor puncher, som sammensætter blændende kombinationer og er meget præcis.
 • Alvarez bør have en enorm fordel med sin hand speed. Måske vil han kunne lande efter behag.
 • Kovalev er forbi sin prime. Han er blevet stoppet mod mindre punchere, så han virker sårbar.
 • Kovalev er en frontrunner, som er bedst, når det går hans vej. Han kan ikke lide det til kroppen.
Hold øje med
 • Kovalev er en glimrende bokser, som har tilhørt eliten på letsværvægt gennem det sidste årti.
 • Kovalev har et sublimt jab, som kan få stor betydning, da Alvarez er mindre farlig på afstand.
 • Kovalev besidder stor power i sine hænder. Han har stoppet størstedelen af sine modstandere.
 • Kovalev er knækket i et par kampe, men han overlevede seriøs modgang i sin krig mod Yarde.
 • Alvarez er en naturlig mellemvægter, så det er muligt, at letsværvægt er en for stor mundfuld.
 • Alvarez ved godt, at han er oppe mod en god puncher, så måske vil han bokse mere forsigtigt.

Odds

OBS: Foruden Bet365 finder jeg værdi på dette spil hos 888Sport, Betfair Sportsbook, Betsafe, Nordicbet og Unibet.

Alvarez er stor favorit overalt på markedet. Bethard giver blot 1,22 på en mexicansk sejr, Danske Spil giver 1,23, Betsafe og Nordicbet giver 1,24, mens 888Sport, Bet365, Betfair Sportsbook, Bwin, Jetbull og Unibet giver 1,25. En toneangivende bookmaker uden dansk licens giver 1,24 på superstjernen. Min chancevurdering ligger omkring 18-4-78, så jeg finder ingen værdi på et vinderspil.

Bookmakerne ser en pointsejr til favoritten som kampens mest sandsynlige udfald. Jeg kan sagtens forstå denne vurdering pga. den klare størrelsesforskel. Det er meget sjældent, at nogen i sporten rykker to vægtklasser op med succes. Man får højest 2,00 på dette spil hos Bwin, hvilket jeg til gengæld ikke finder interessant. Jeg tror, at der er en klar forskel på speed og teknik, så hvis Alvarez først kommer udenom sin modstanders jab, så kan det blive envejstraffik. Måske overvurderer jeg mexicanerens slagkraft en smule, men mit spil beror ikke udelukkende på dette.

Jeg ser mange spørgsmål omkring Kovalev, som får spillet til at friste. Han har ikke været den samme fighter siden sine nederlag til Ward. Han ligner en mand, som er forbi sin prime. Han er skam stadig farlig, men han virker sårbar. Han er blevet stoppet to gange mod mænd, der ikke bliver regnet som store punchere. Han er kendt som en frontrunner, der kan knække, hvis tingene går imod ham. Desuden kan han ikke lide, når modstandere går til kroppen, hvilket er blandt favorittens spidskompetencer. Sidst men ikke mindst havde han en krig mod Yarde for lidt over to måneder siden. Jeg havde ikke anbefalet dette spil for et par år siden, men i dag tør jeg ikke udelukke, at Alvarez kan slide russeren op, hvis han får så meget succes, som jeg forestiller mig.

Sergey Kovalev

Rusland
36 år (2. april 1983)
34-3-1, 29 KO
Ortodoks
Højde: 183 cm.
Rækkevidde: 184 cm.
Vægt: 79 kg.

Sergey ”Krusher” Kovalev er WBO-mester på letsværvægt og er rangeret som nummer to i divisionen hos The Ring. Han er tidligere IBF- og WBA-mester på samme vægt. Han har bl.a. besejret Gabriel Campillo, Nathan Cleverly, Ismayl Sillakh, Cedric Agnew, Blake Caparello, Bernard Hopkins, Jean Pascal, Isaac Chilemba, Vyacheslav Shabranskyy, Igor Mikhalkin, Eleider Alvarez og Anthony Yarde, mens han har tabt til samme Alvarez samt Andre Ward.

Saul Alvarez

Mexico
29 år (18. juli 1990)
52-1-2, 35 KO
Ortodoks
Højde: 173 cm.
Rækkevidde: 179 cm.
Vægt: 79 kg.

Saul ”Canelo” Alvarez er IBF, WBA- og WBC-mester på mellemvægt og er rangeret som ubestridt mester i divisionen og nummer tre pound for pound hos The Ring. Han er tidligere WBA, WBC- og WBO-mester på letmellemvægt og WBA-mester på supermellemvægt. Han har bl.a. besejret Miguel Vazquez, Luciano Cuello, Carlos Baldomir, Lovemore N’dou, Matthew Hatton, Ryan Rhodes, Alfonso Gomez, Kermit Cintron, Shane Mosley, Josesito Lopez, Austin Trout, Alfredo Angulo, Erislandy Lara, James Kirkland, Miguel Cotto, Amir Khan, Liam Smith og Julio Cesar Chavez Jr., Gennady Golovkin, Rocky Fielding og Daniel Jacobs, han har et draw mod samme Golovkin, mens han har tabt til Floyd Mayweather.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback