18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : San Martin San Juan - Lanus: 2

Match center
20. august 2011 kl. 20:00 - Fodbold, Argentina - Argentina Primera Division
Opdateret
0
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 29-30-41%
Betvalue: 106,60%
Spilbar ned til odds: 2,44
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Spillet på udesejren er på ingen måde en fornægtelse af San Martins flotte start (2-1 over Tigre), ej heller det faktum, at oprykkeren har en stærk hjemmebanestatistik. For der er ingen tvivl om det ofte er vanskeligt for Buenos Aires-klubberne at spille for foden af Andesbjergene pga. den lange rejse og de anderledes vind, vejr og regionale forhold. Bare spørg de hold, der i de forgående år har været på besøg hos Godoy Cruz i Mendoza.

Sidste år hentede San Martin de San Juan 12 point flere hjemme end ude, og tendensen er logisk når man ser på klubbens status som lille udfordrer mod de store. Det er som regel mest på hjemmebanen sådanne hold byder på reel modstand, og man skal således ikke være være blind overfor det faktum, at ligaens nummer 1 kommer på en svær opgave her.

Ikke desto mindre er der stadig gode muligheder for Lanus kan overvinde ovennævnte barrierer, og hente de tre point, vurderet ud fra truppens nuværende styrke og den bølge af positivitet og optimisme man finder i Lanus for tiden.

San Martin de San Juans overlevelse…

San Martin de San Juan er lige rykket op fra den næstbedste række, og er på forhånd ikke levnet mange chancer for overlevelse. Ikke desto mindre fik holdet en ideel start på den nye tilværelse, da San Juaninerne lettere overraskende vandt med 2-1 hjemme over Tigre. Og så var det endda tre fortjente point, hvilket lover godt. Uddrag fra kampen kan ses her: http://latinfootball2000.wordpress.com/2011/08/18/apertura-2011-round-2-san-martin-de-san-juan-tigre-2-1/

Nu gør en svale jo som bekendt ingen sommer, og Tigre var bestemt ikke imponerende i ovennævnte kamp, hvorfor man skal være forsigtig med ikke at overfortolke resultatet. 

Men uanset modstanderens indsats, var der positive tendenser for de grønne fra Andesbjergene, som sikkert giver blod på tanden.  El Capo de Cuyo havde nyerhvervelserne  Marcelo Carrusca (ex Estudiantes), Maxi Bustos (ex Banfield) og Claudio Graf (ex Gimnasia LP) i truppen, og mens den første ikke kom på banen,  gjorde de andre to en god figur for oprykkeren.

Altså er der håb forude, men med 37 runder tilbage, var sejren blot det første skridt i en lang march, og vejen virker ikke lige til for El Santo Sanjuanino.  Dertil er der for mange gode hold i La Primera. Desuden skal det nævnes at disse Andes-hold ofte klarer sig en del bedre hjemme end ude.  Sidste sæson hentede San Martin for eksempel 38 point hjemme og 26 point på udebanerne.

Man skal derfor ikke være blind for at San Martin er et godt hjemmehold, men klubben er naturligvis oppe imod alvorlig modstand i denne uge, som kan blive en stor mundfuld.

 

Lanus – en mulig mester?

Lanus har flere gange kærtegnet mesterskabsmulighederne i La Primera indenfor det seneste årti, og for små tre år siden lykkedes det så endelig at hjemtage det eftertragtede trofæ. 

Egentlig havde, og har, Lanus nu holdet til at gentage successen, men der har været skuffelser undervejs, og El Granate har ikke levet op til forventningerne hele vejen igennem.

Men nu synes tiden til titlen at være moden igen. Man har hentet en alvorlig angrebsforstærkning i Mariano Pavone fra River Plate, og egentlig kun mistet den offensivt indstillede forsvarer Agustin Pellerano (nu Racing) af alvorlig karat. Og netop Pavone viste i denne runde sin gamle målnæse fra Estudiantes tiden, hvor han endte som ligetopscorer.  Angriberen kom ind 25 minutter inde i 2. halvleg, og  behøvede kun 20 minutter for at sætte et afgørende aftryk på kampen med scoringen til 1-0, som i øvrigt blev kampens slutresultat. Modstanderen var Independiente, og Lanus gjorde, igen, en ganske fin figure. Pavones scoring kan i øvrigt ses ved at trykke her: http://latinfootball2000.wordpress.com/2011/08/18/apertura-2011-round-2-lanus-independiente-1-0/

Også i første runde formåede Lanus nemlig at skaffe et fornemt resultat. Ude vandt El Granate nemlig 1-0 over San Lorenzo, og det virker som om, der er kommet styr på spillet under Gabriel Schurrers mandat. Lanus klarede det jo, som nogle sikkert erindrer, også fantastisk i den afsluttede Clausura, hvor man ikke blot sluttede på 2. pladsen, men også sikrede sig adgang til Copa Sudamericana.

Med klasse spillere som Paolo Goltz, Diego Valerio, Mariano Pavone, Mauro Camoranesi, Diego Braghieri, Mauricio Caranta og målmand Agustin Marchesin, er der utvivlsomt et stort potentiale i holdet. Men for at komme i spil om mesterskabet, skal man vinde over klubber som San Martin, uanset deres hjemmestyrke. Og Lanus er, og bør være, en klasse over San Martin…i hvert fald på holdkortet - og mon ikke det giver sig udslag på banen også. Lanus har i hvert fald alt at spille for.

En vigtig faktor i dette spil er, at odds`et simpelthen er ”forkert” sat fra betudbyder – efter min mening. Generelt ligger markedet for en udesejr omkring 2,40 til 2,50, hvilket allerede er skævt, men med Bet365s 2,60 for en udesejr, er der fin værdi at hente her.

Seneste resultater

 

San Martin de San Juan – Tigre 2-1

Lanus – Independiente 1-0

San Lorenzo – Lanus 0-1

 

Trupnyt

San Martin har ikke umiddelbart interessante trupnyheder. Skulle der ske noget på denne front, bliver artiklen naturligvis opdateret.

Hos Lanus ligner det umiddelbart genvalg til de fleste. Dog ser det ud til at Mariano Pavone har en god chance for at starte inde denne gang, mens Cesar Carranza derfor må se til fra bænken fra kampens begyndelse. Eller ser der intet nyt, og Lanus kommer i stærkeste formation.

 

Forventede holdopstillinger

San Martin

Luciano Pocrnijc; Cristian Alvarez, Cristian, Grabinski, Lucas Landa, Emmanuel Mas; Maxi Bustos, Pablo Cantero, Maxi Nuñez, Roberval; Ayala

Lanus

Agustín Marchesín; Carlos Araujo, Paolo Goltz, Carlos Izquierdoz, Luciano Balbi; Pizarro, Matías Fritzler, Diego Valeri,  Mario Regueiro, Silvio Romero og Mariano Pavone.

  • God velkomstbonus på sport
  • Stort spiludvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
  • Rigtig god mobilapp
  • Meget brugervenligt og flot site
  • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet
Søndag 16. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 EM24: Danmark: ender sidst i gruppe C
9,20
Placer Bet
18:00 EM 24: Danmark: Ender 1'er i gruppen
6,50
Placer Bet
18:00 Slovenien - Danmark: 2
1,81
Placer Bet

Kommentarer

Feedback