San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies: Over 89,0 point til memphis grizzlies

Match center
18. april 2017 kl. 03:30 - Basketball, USA - NBA
AT&T Center
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (over-præcis-under): 56-0-44%
Betvalue: 102,48%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Memphis Grizzlies faldt helt fra hinanden efter første quarter og endte kun på 82 points i kamp ét, men mon ikke at Marc Gasol denne gang får mere hjælp pointsmæssigt, da Memphis er et godt sammentømret hold med rutine, som ikke normalt lægger sig ned i en playoff serie.

Taler for spillet:

Marc Gasol var eneste lyspunkt i sidste kamp, men jeg tror han i nat får mere hjælp fra specielt Mike Conley, men også Zach Randolph. Det er to meget rutinerede spillere. Conley snitter 20 point for sæsonen og bliver dækket op af Tony Parker, hvilket han bør kunne udnytte til hans fordel. Randolph endte kun på 6 point og det er ikke nemme match ups han står overfor. Udover det er han også 35 år nu, men jeg tror alligevel på at han skabe noget ravage under kurven.  

Memphis holdet består af en kerne af spillere, som nu har spillet sammen i flere sæsoner og har haft udemærkede playoff runs. De har en del rutine og ét enkelt stort nederlag, tror jeg ikke slår dem ud psykisk.

Memphis havde en rigtig god første quarter med 30 point. i tredje quarter gik det dog helt galt, og derefter var kampen afgjort. Det er dog ikke så ofte, at vi ser to blow outs i træk og Memphis bør kunne sammensætte en bedre anden halvleg og få flere points på tavlen.

Taler mod spillet:

Spurs er sublime i begge ender af banen. Det er imponerende at holde Memphis på 82 og selv score 111. De har et virkelig bredt hold modsat Memphis og kan måske slide dem ned i løbet af kampen.

Zach Randolph er i karrierens efterår og har det generelt svært mod Spurs. I første kamp var Marc Gasol on fire, men han fik ikke hjælp andre steder fra. Måske er det en taktik fra Spurs' side af. De ved de har svært ved at stoppe Gasol og lader ham derfor få hans points, mens de fokuserer på at lukke de andre ned.

Hvis Mike Conley får gang i scoringen mod Toney Parker, har Spurs flere andre spillere de kan sætte på Conley. Danny Green, Leonard eller Simmons

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback