18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sampdoria - Brescia: Under 2,5 Mål

Match center
12. januar 2020 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Giampaolo Calvarese
10. jan. 2020 kl. 12:56 (Opdateret 12. jan. 2020 kl. 16:54) 10/01
275
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (Over-Under): 43-57%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 5-1
Bwin Spil nu hos Bwin
Det er to af de mindst scorende mandskaber i Serie A, og det ligner ikke en målfest i Genova. Skal Sampdoria væk fra bunden er det et must win opgør, men begge mandskaber har stort fokus på det defensive og det lugter af en taktisk affære med få mål.
Det taler for
 • Sampdoria har stået stærkt defensivt efter Claudio Ranieri kom til i efteråret, og man holdt senest Milan fra de store chancer.
 • Hjemmeholdet har kun scoret 14 mål indtil videre i sæsonen, og har haft store problemer med at scorer.
 • Brescia har kun scoret syv mål på udebane i sæsonen, og kun lukket tolv mål ind, og har også været kendt for at stå stærkt defensivt.
 • På papiret er Sampdoria bedre end Brescia, men frygten for nederlag i dette opgør vil gøre at det kan blive en meget lukket affære.
 • Fem af Sampdorias ni hjemmekampe i denne sæson er alle gået Under 2,5 mål.
 • Fem af Brescias ni udekampe i denne sæson er gået Under 2,5 mål.
 • Brescia vil med stor sandsynlighed være tilfreds med et point, og vil prøve at stå kompakt i Genova.
Hold øje med
 • Sampdoria skal til at hente tre point ind på kontoen, og det bør betyde en mere offensiv tankegang i dette opgør.
 • Brescia må undvære vigtige Cistana i midterforsvaret det kan Sampdoria måske udnytte.
 • Sampdoria må undvære Colley i midterforsvaret, hvilket er en svækkelse da han har været en af profilerne i denne sæson.
 • Mario Balotelli er begyndt at vise sin styrke for gæsterne, og kan gøre ondt på Sampdorias lidt svækket forsvar.
 • De seneste ti opgør som Brescia har spillet er de syv gået Over 2,5 mål.
Oddsmarked

Spillet åbnede i odds 1,83 hos Bwin men er siden faldet til odds 1,80, og oddset er generalt faldende hos de fleste bookmakere på markedet.

SAMPDORIA: Hjemmeholdet kommer med et fortjent point fra udekampen i Milano mod Milan, og hvor man endnu en gang stod stærkt defensivt, og fik lukket ned for Zlatan og co, men det ændre ikke på at man forsat er placeret i den tunge ende af tabellen, og man snart skal til at vinde igen, hvis man ikke skal kæmpe om overlevelse helt frem til maj.

En sejr over Brescia vil betyde at man vil få point fem point ned til netop norditalienerne, men det ligner et meget taktisk opgør og hvor begge mandskaber med stor sandsynlighed vil frygte at tabe, men man kommer heller ikke udenom at Sampdoria har store problemer med at scorer i denne sæson og Fabio Quagliarella Serie A topscorer i sidste sæson har været en skygge af sig selv i denne sæson.

Sampdoria er favoritter i søndagens hjemmekamp på Stadio Luigi Ferraris, og hvor gæsterne må undvære to vigtige brikker i Tonali på midtbanen og Cistana i midterforsvaret, mens hjemmeholdet må undvære vigtige Colley i midterforsvaret, det dufter af et meget tæt og taktisk opgør, men hvor hjemmeholdet vil være mere end tilfreds med en smal 1-0 sejr mod en nedrykningskandidat.

Sampdorias hjemmebanestatistik: 2-3-4, målscore 6-11.

Trupnyt: Colley(fast) i midterforsvaret er i karantæne, Depaoli(fast-reserve) højrewing er ligeledes i karantæne, Ferrari(fast) i midterforsvaret har været ude siden opgør mod Juventus lige inden jul.

Sampdorias forventede startopstilling: 4-4-2: Audero- Bereszynski, Chabot, Murillo, Murru- Thorsby, Ekdal, Vieira, Linetty- Gabbiadini, Quagliarella.

BRESCIA: Gæsterne kommer til Genova med kun et point i de seneste tre spillerunder, Eugenio Corini er tilbage på trænerbænken efter at han ellers blev fyret i efteråret, men den tidligere VM helt Fabio Grosso holdt kun tre opgør på Brescia bænken, og klubejer Massimo Cellino var hurtig til at kalde Corini tilbage og det har givet syv point i de seneste fem spillerunder.

Jeg tror dog ikke helt at det kun er nok med Mario Balotelli og Sandro Tonali i kampen om overlevelse i denne sæson, hele mandskabet skal op på et højere niveau og her halvvejs i sæsonen tror jeg at Spal rykker direkte ned, og herefter er der åbent kamp om de sidste to pladser, og hvor især disse head to head opgør kan blive utrolig vigtige sidst på sæsonen.

Træner Corini må undvære Tonali på den centrale midtbane og yderligere er Cistana ude i miderforsvaret to vigtige profiler at må undvære til sådan et vigtigt opgør, og det betyder at unge Mangraviti ryger ned i midterforsvaret, han har spillet fire Serie A opgør i denne sæson og kom til klubben fra Lega Pro i sommers, og Viviani med stor sandsynlighed afløser Tonali, men ellers ikke de store ændringer hos gæsterne.

Brescias udebanestatistik: 3-1-5, målscore 7-12.

Trupnyt: Tonali(fast) på den centrale midtbane er i karantæne og det samme er Cistana(fast) i midterforsvaret.

Brescias forventede startopstilling: 4-3-1-2: Joronen- Sabelli, Chancellor, Mangraviti, Mateju- Bisoli, Viviani, Romulo- Spalek- Balotelli, Torregrossa.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sampdoria.it, ilsecoloxix.it, bresciacalcio.it, tuttomercatoweb.it 

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback