18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Salzburg - Napoli: Antal kort asian: Over 4.5

Match center
23. oktober 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Red Bull Arena    Clément Turpin
23. okt. 2019 kl. 12:14 (Opdateret 24. okt. 2019 kl. 13:47) 23/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)

Nøglekamp i Salzburg med fuld fart over feltet - og forhåbentlig en masse dueller. Den franske dommer er Leanders "yndlingsaversion"...

Chance: 52%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det taler for spillet

  • Nøglekamp. Napoli dummede sig med 0-0 i Genk og er derfor allerede presset til at få et fornuftigt resultat i aften. Hvorfor? Først antager jeg at Genk taber alle deres resterende kampe. Dernæst at Salzburg vinder hjemme over Napoli og vice versa (ligesom sidste år i EL 8.delsfinalen). Vinder Liverpool på Anfield over Napoli, er scouserne sikret videre deltagelse inden sidste kamp ude imod Salzburg. Vinder Salzburg denne kamp er Napoli ude, men med et X afhænger 2.pladsen af det indbyrdes forhold mellem Salzburg og Napoli - derfor vil Napoli helst ikke tabe i aften og da slet ikke stort. Hvis og hvis, der er mange antagelse involveret i det her... MEN Napoli røg ud af CL sidste år, fordi de havde scoret sølle to mål færre end Liverpool (de var á point og begge med 1-0 hjemmesejre). En ekstremt ærgerlig måde for italienerne at ryge ud på, og det skal ikke gentage sig! Derfor vil Napoli - velvidende at de ikke er superstjerner på udebane - gøre alt for at hive en uafgjort eller mere hjem fra Østrig.
  • MatchUp. Salzburg står på papiret ret fint til Napoli. Italienerne har et meget komplet hold - City-light om man vil. De har evnerne til at spille forbi et højt pres, som de gjorde hjemme mod Liverpool. Og de er ikke blege for de lange, direkte bolde. Her har de nogle super skarpe kanter/offensiv-spillere, der verdensklasse til at stå bredt og angribe ind i banen (lyt fx til Medianos CL-optakt). Her vil det østrigske forsvar få travlt med at dæmme op for de hurtige kontrastød. Salzburg på den anden side vil være høj på selvtillid ovenpå deres anden halvleg på Anfield. Som det første hold i laaaaang tid fik de Liverpool på glatis (og van Dijk til at se skidt ud). De startede for forsigtigt ud (se Marschs halvlegs-pep talk), men meldingerne fra Østrig er, at det ikke kommer til at ske igen - der vil være fuld knald på fra start af (og sønnike Haaland er klar igen)(se nyhederne på UEFA)
  • Dommeren. Clément Trupin - 37årig franskmand, der snitter 3,8 gule kort og 0,3 røde i 35 europæiske klubkampe (CL+EL). Benjamin Leander er som sagt ikke fan af ham jf. overskriftens citat, der er hentet fra et tweet under VM. Jeg ved ikke hvorfor Leander bryder sig mindre godt om Turpin, men Leander er normalt altid fortaler for, at en god dommer er en "kampleder" - ikke nødvendigvis en der stanger kort ud. Turpin's forholdsvis mange røde kort kunne indikerer, at han nogen gange taber sutten? I denne sæson har han dømt tre internationale kampe: 6 gule kort i den tætte EM-kval kamp mellem Sverige og Spanien (1-1). 4 gule kort i en venskabskamp mellem Tyskland og Argentina (lyder højt for en venskabskamp). 3 gule i Bayerns nedslagtning af Tottenham (der var få der nåede at få en tackling ind i den kamp...)

Det taler imod spillet

  • Salzburg angreb faktisk ikke med mange mand imod Liverpool - det var få spillere der tryllede målene frem lidt ud af det blå. Det betød også, at de sjældent blev fanget i ubalance. Samme tilgang kan de benytte i aften - MEN Salzburg skal på et tidspunkt gå efter sejren, og det kan åbne op. 
  • Napoli vil være tilfredse med uafgjort. De pakker sig og holder igen med deres kontraspil. Men når nu det er så farligt et våben, kan jeg ikke forestille mig, at de ikke vil køre deres kontraer. Spørgsmålet er snarere, om Napolis forsvar på noget tidspunkt vil komme i ubalance, og blive tvunget til hårde tacklinger/nødbremser? Her satser jeg på, at Salzburgs fart nok skal få dem ud af fatningen et par gange.
  • Turpin kan beholde sutten i munden og kortene i lommen. To af mine tre dommervurderinger i disse brugertips har været forkerte (denne gang er det i det mindste ikke et helt ubeskrevet blad)
  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback