18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Salzburg - LASK: Over 3,5 Mål

Match center
14. juni 2020 kl. 19:30 - Fodbold, Østrig - Bundesliga
Red Bull Arena
10. jun. 2020 kl. 22:50 (Opdateret 14. jun. 2020 kl. 21:20) 10/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)
Chance (Over-Under): 45-55%
Betvalue: 109,35%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 3-1
Unibet Spil nu hos Unibet

Lad målene flyde i Salzburg

Et yderst interessant opgør venter i den østrigske Bundesliga. Hjemmeholdet synes sikkert på vej mod mesterskabet, men det er nu ikke fordi de sådan bare 'cruiser' af sted og tager det roligt. Nej, de klør tværtimod ufortrødent på med deres aggressive pres, tempofyldte og offensive spil. LASK Linz har siden genopstarten manglet det sidste. De synes på mange måder at befinde sig i en boble af modstand og manglende marginaler. Men måske imod Salzburg, de finder lige præcis den gnist, de mangler, så målene rigtigt kommer til at flyde.

Det taler for spillet

 • Salzburg scorer og scorer og scorer lige for øjeblikket. De jagter konstant den næste scoring og er skånselsløse i deres høje presspil, som man senest så imod Sturm Graz. Til trods for man tidligt var komfortabelt foran og endda en mand i overtal, holdt man intensiteten høj og pressede på. Salzburg kan for så vidt score alle de fornødne 4 mål selv. Topscorer Patson Daka er brandvarm. Samtidig råder man over rigeligt af andre målfarlige spillere også.
 • LASK-mandskabet er som Salzburg grundlæggende offensivt anlagt. De producerer masser af chancer. For tiden forstår de bare ikke at udnytte dem, og så har de altså bare heller ikke de berømte marginaler med dem. Igen i sidste kamp mod Rapid Wien var træværket i vejen helt til sidst, hvilket kunne have sikret dem et både vigtigt og fortjent point. Uheldet har forfulgt dem siden genopstarten.
 • En del af LASKs ulykke er dog også selvforskyldt. Man laver mange uprovokerede fejl bagtil, hvilket også var hvad, der kostede dem mod Rapid Wien. (Af samme årsag tror jeg på en hjemmesejr her, og 1tallet + over 2,5 mål til odds 2.30 hos Bet365 var længe vejen, jeg overvejede at gå.) Det har ligeledes været billedet i de øvrige kampe efter pausen, hvor man skuffende har tabt 1-2 hjemme til Hartberg og spillet 3-3 ude mod Wolfsberger AC. To kampe man bestemt havde chancerne til at vinde.
 • Efter den manglende pointhøst efter pausen nederlaget kommer LASK indtil opgøret her med alt vinde og meget lidt at tabe. Salzburg er stukket af i toppen og ligner igen sikre vindere af Bundesligaen. Med nederlaget til Rapid Wien har LASK ét point op til andenpladsen, der giver adgang til Champions League, og som må siges at være sæsonmålet nu. Der er omvendt 3 point ned til femtepladsen, hvor man mister den sikre kvalifikation til Europa League.
 • LASK vandt grundspillet med 6 point ned til Salzburg, men blev ikendt en pointstraf på tolv point for at have overtrådt fodboldforbundets retningslinjer for håndteringen af corona. Det var de andre 11 bundesligaklubber, der anmeldte LASK til fodboldforbundet. Ifølge LASK gjorde de det på baggrund af industrispionage. Mon ikke mod Salzburg – de ’uretmæssigt’ kommende mestre –man vil være ekstra opsatte på tage ’hævn’ og revanche for det mesterskab, man uden tvivl føler burde have været deres? Og måske dette kan være prikket, der får boblen til at briste og sætter LASK i gang igen rent offensivt?
 • LASK sparede flere spillere i sidste kamp, herunder offensive kræfter som topscorer Joao Klauss and Rene Renner.
 • Salzburg skiftede på sammen måde Patson Daka ud ved halvleg, der således også kommer frisk indtil opgøret her. Man skånede også højrefløj, Dominik Szoboszlai, der scorede hattrick mod Sturm Graz.
 • Statistisk er der også gode indikationer for spillet: Alle på nær én af Salzburgs hjemmekampe i grundspillet gik over linjen. De seneste to kampe på eget græs er det dog ’kun’ blevet til to gange 20. I begge opgør havde man imidlertid mulighederne for meget mere. Gæsterne er ligeledes glade for målrige kampe. Tre af deres sidste fire udebanekampe har set minimum fire mål. Henover sæsonen er 38% procent af deres kampe gået over linjen. Og ser man på den indbyrdes historik ville væddemålet været gået hjem i fire af syv opgør.
 • Unibet og Sport888, hver på odds 2.43, såvel som Bet365 med 2.36 ligger alle et stykke over markedet, der alle har korrigeret efter at have startet i samme leje.

Hold øje med

 • Både LASK og Salzburg har på papiret stærke defensiver – de to mest solide i Bundesligaen for at være helt præcis. Man har således lukket henholdvis 26 og 27 mål ind på 25 kampe.
 • Taget i betragtning af den megen modgang, LASK har mødt både på og uden for banen den seneste tid, er det nærliggende at spørge, om det alt sammen efterhånden er ved at knække truppen mentalt. (Igen er dette én af årsager til, at jeg holder på hjemmesejr.) Måske situationen kun er på vej til at blive værre. Spillet går selvsagt nemmest, hvis begge hold bidrager – hvilket LASK dog også kan gøre ved at bryde fuldkommen sammen.
 • Salzburg er ramt af mange skader i et tætpakket kampprogram, hvilket kan slide på truppen. Deres spil er bygget op omkring fart og energi.
 • LASK Linz kan i princippet se sig tilfreds med pointdeling og kan således have et incitament for at spille forsigtigt.
 • Lukkeoddset for samme spil i sæsonens to tidligere indbyrdes opgør var begge gange højere end her.
 • Der er i skrivende stund stadig 4 dage til kampstart, og meget kan ske. Det bliver især spændende at følge, hvordan udeholdet reagerer på nederlaget til Rapid Wien onsdag aften.

Holdnyt

Salzburg: Hjemmeholdet er ramt af flere skader. Rasmus Kristensen (højreback, fast), Masaya Okugawa (venstrekant, ) og Antoine Bernede (central midtbanespiller, fast) har været ude de sidste stykke tid. Senest har Sekou Koita (angriber, ) slutter sig til listen. Heldigvis er truppen bred og besidder masser af kvalitet som bevist gennem de seneste kampe. Efter opgøret imod Sturm Graz er Salzburg ikke ramt af karantæner.

LASK Linz: Til trods for at have set det meste af kampen mod Rapid Wien, ved jeg ikke med 100% sikkerhed, at LASK ikke pådrog sig nye skader. Sikkert er det dog, at de ikke har nogen spillere i karantæne.

Alternativt spilforslag

Som antydet har jeg også stor fidus til 'Salzburg + over 2,5 mål,' der i skrivende stund fås hos Bet365 til odds 2.30. Dette odds ligger – ligesom oddset for spilforslaget her – over resten af markedet. Min umiddelbare chancevurdering ligger i lejet 45-47%.

Kilder

soccerstats, bundesliga.at og transfermarkt

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback