18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Salernitana - Venezia: Over 4,5 Salernitana corners - Tips & Spilforslag

Match center
5. maj 2022 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Stadio Arechi    Maurizio Mariani
3. jan. 2022 kl. 13:49 (Opdateret 6. jan. 2022 kl. 09:17) 03/01
87
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (2)
Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 107,40%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Salernitana skal til og i gang hvis de skal overleve, og de bør kunne skabe noget imod defensive Venezia. Hjemmeholdet har været håbløs indtil videre i sæsonen i det offensive, men her bør man kunne chancer og hjørnespark.
Det taler for
 • Salernitana skal til og vende bøtten hvis de skal overleve, og på hjemmebane imod en anden oprykker som Venezia, bør og skal man kunne komme frem til mål og chancer.
 • Venezia er et meget defensivt orienteret mandskab, og har været presset i bund i flere opgør i denne sæson, og er det mandskab som giver flest hjørnespark væk pr.kamp i Serie A.
 • Det mest af det offensivespil hos syditalienerne går igennem franske Franck Ribery, og yderligere har hjemmeholdet i Simy og Djuric to fysisk stærke boksspillere som kan blive farlige især i luftspillet.
 • I fire af hjemmeholdets indtil videre ni hjemmekampe har man fået Over 4,5 hjørnespark, og man har et snit på fem hjørnespark pr.kamp.
 • Venezia har i Sergio Romero en god keeper og som har disket op med flere flotte redninger i denne sæson, og man er samtidig svækket i midterforsvaret da vigtige Mattia Caldara er ude med karantæne.
 • Salernitana besejrede gæsterne i det omvendte opgør tilbage i oktober med 2-1, og hvor man gik over linjen på hjørnespark, og hvor man burde have større efter spil og chancer.
 • Man må forvente at Venezia er mindre defensive i dette opgør, og da det er et klart opgør hvor de skal jagte tre point i kampen om overlevelse, og det bør betyde et åbent opgør i begge ender af banen, og hvor Salernitana skal udnytte gæsternes måske lidt mere offensive spillestil.
Hold øje med
 • Det ser ikke godt ud for Salernitana med kun et point i de seneste otte spillerunder, og mandskabet har med at falde fra hinanden.
 • Salernitana har kun scoret et mål i de seneste syv spillerunder, og hvor man mere eller mindre intet har skabt i opgørene imod Napoli, Juventus, og Inter på hjemmebane.
 • Hjemmeholdet er uden L.Coulibaly og Kechrida på midtbanen som begge er til African Nations, og Bonazzoli i det offensive er tvivlsom
 • Venezia er utrolig svære at åbne op for når de har parkeret bussen i feltet i denne sæson, og det kan give Salernitana problemer især fordi de bestemt ikke har været skræmmende eller væltet sig i chancer i denne sæson.
 • Med seks point ned til Genoa som er tredjesidst i tabellen, ja så kan Venezia være godt tilfreds med og komme fra Salerno med et point, og lige efter julepausen.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,79 på Over 4,5 hjørnespark til hjemmeholdet, Bet365 er i odds 1,72 på Over 4,5 hjørnespark.

SALERNITANA: Det ser svært ud for syditalienerne i kampen om overlevelse, man har otte point op til Spezia som er fjerdesidst i tabellen med seksten point, men skal man drømme om overlevelse så skal et opgør imod en anden oprykker og på hjemmebane vindes, og man besejrede da også Venezia med 2-1 i det omvendte opgør tilbage i oktober.

Salernitana har en af de bedste 12 mænd på lægterne i Serie A, og nu hvor klubben blev solgt i sidste time lige inden nytår og hvor den nye ejer har udtalt, at han vil gøre alt for at overleve så må man forvente et tryg fra lægterne i torsdagens opgør.

Om Salernitana kan vinde dette opgør er svært og sige for man har ikke imponeret indtil videre, samtidig med man ikke har virket helt gearet til den bedste italienske række og de store nederlag man er løbet ind i taler sig tydelig sprog.

Det er det første opgør i 2022 og skal bøtten vendes så skal det til og være, og gæsterne er kendt for deres meget defensive spillerstil og med og stå kompakt. Man må forvente at i netop sådan et opgør som dette vil Salernitana gå ud og prøve, at sætte sig på opgøret og prøve og være spillestyrende også pga det larmende hjemmepublikum, og med kun to sejre i ti udekampe så er Venezia langtfra skræmmende, og har efter min mening været heldige i flere opgør i denne sæson.

Salernitanas hjemmebanestatistik: 1-1-7, målscore 5-21.

Trupnyt: Strandberg(fast) i det defensive er tvivlsom til opgøret, L.Coulibaly(fast) på midtbanen er til African Nations, Kechrida(reserve) på midtbanen er til African Nations. Men ifølge flere medier er Salernitana markant ramt at Corona i truppen, og op til ni spillere skulle have virussen.

Salernitanas forventede startopstilling: 4-4-1-1: Fiorillo- Veseli, Gyomber, Bogdan, Delli Carri- M.Coulibaly, Di Tacchio, Kastanos, Zortea- Bonazzoli/Ribery- Djuric.

VENEZIA: De fleste havde nok forventet at det for Venezias vedkommende var en tur-retur billet til Serie A, men efter nitten spillerunder og 18 point, og seks point ned til Genoa på tredjesidstepladsen indtil videre så skal man udelukke dem fra og kunne overleve i denne sæson.

Min vurdering er dog at der forsat venter et kæmpe stykke arbejde for træner Paolo Zanetti i kampen om overlevelse, og både Cagliari og Genoa er i gang med at forstærke sig allerede og det vil de være det mest af januar måned, og spørgsmålet er hvad gør Venezia?

Vælger man ikke og forstærke sig så kan det komme til at give store problemer i foråret, man er det tredjemindste scorende mandskab i Serie A, og man er bestemt ikke sprudlende i det offensive og står for den helt store underholdning, samtidig med man bestemt også har haft heldet på sin side i flere opgør i sæsonen, og hvor man heldigt har fået point.

Venezia og træner Paolo Zanetti kan med en sejr i Salerno tag endnu et godt skridt væk fra bunden, og når det er bundholdet fra Salernitana som man er oppe imod. Selvom det er på udebane, så må man forvente og se et mere offensivt spillende Venezia mandskab, og mindre kompakt end man har set dem indtil videre i sæsonen, og det bør betyde et underholdne og åbent opgør som det var tilfældet i det omvendte møde tilbage i oktober.

Venezias udebanestatistik: 2-3-5, målscore 6-17.

Trupnyt:Caldara(fast) i midterforsvaret er i karantæne til opgøret og Ebuehi(reserve-fast) højreback er til African Nations.

Venezias forventede startopstilling: 4-3-3: Romero- Mazzocchi, Modolo, Ceccaroni, Ebuehi- Crnigoj, Vacca, Busio- Aramu, Henry, Johnsen.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, ussalernitana1919.it, Tuttomercatoweb.com, sportmediaset.mediaset.it, veneziafc.it, sportface.it

 • Høj tilbagebetaling
 • Stort spiludvalg og egne odssættere
 • Flot velkomstbonus

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

2022-10-08
- Bruger
- Ekspert
16:00 Morecambe - Ipswich: 2
1,55
18:30 Sevilla - Athletic Bilbao: 2
2,85
2022-10-09
- Bruger
- Ekspert
19:00 Minnesota Vikings - Chicago Bears: Halvleg/fuldtid: 1/1
1,80
2022-10-19
- Bruger
- Ekspert
13:00 Copa del Rey 2022/23: Athletic Bilbao vinder Copa del Rey V/P 2 Placerin
26,00
2022-11-08
- Bruger
- Ekspert
09:00 Intet flertal i Senatet: X
6,00
09:10 Senatsvalg Florida: Demokrat
13,00
2022-11-21
- Bruger
- Ekspert
11:00 Går videre: Danmark: Ja ♡♡
1,57
11:00 VM - Frankrig elimineret i : 1/8-dels "last 16"
5,50
11:10 VM - Argentina elimineret i: 1/8-dels "last 16"
5,00
11:15 Danmarks VM2022-topscorer: Christian Eriksen inkl tie
3,75
11:20 Gruppe D: 3. plads i gruppen: Danmark el. Frankrig
3,64
12:00 VM2022 - England-trupspecial: Kyle Walker udtages til VM-trup
1,40
12:50 VM: Hvornår bliver landet slået ud: Semifinalen: ENG/BRA/FRA/ARG/TYS/SPA/ BEL/HOL/POR -frit valg
11,00
12:50 Udsagnsspil ja/nej: Christian Eriksen topscorer
200,00
13:00 Kommer med i truppen til slutrunden: Kieran Trippier
4,00
13:00 VM 2022 - Vinder af Gruppe A: Holland
1,68

Kommentarer

Feedback