18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Saint-Etienne - Lorient: (AH: -0,5) 1

Match center
22. februar 2012 kl. 18:30 - Fodbold, Frankrig - Ligue 1
Stade Geoffroy Guichard
21. feb. 2012 kl. 21:27 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 21/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 53-0-47%
Betvalue: 104,94%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
I seneste møde mellem disse to klubber, i september, vandt Lorient 3-0. Det var dog på hjemmebane, på kunstgræs, og siden er der sket en del.

Lorient er mandefaldsramt: cirka halvdelen af idealopstillingen mangler, herunder Alidière der scorede 2 mål i ovennævnte kamp, Coutadeur der scorede det sidste mål, samt Joffre der leverede 2 måloplæg. Nogle af de manglende spillere har været væk i et stykke tid, men det er så heller ikke gået ret godt for Lorient: 0 sejre i de seneste 8 ligakampe. I lørdags blev det 0-1 hjemme mod Lille (der burde have vundet større), og i seneste udekamp var Lorient møgheldig med at få 1-1 mod Auxerre.

Lorient er især svækket i offensiven. Defensiven er også ramt, men afløserne ser habile ud (fx den talentfulde reservekeeper Lecomte). Spørgsmålet er dog om det usammenspillede forsvar kan stå imod i denne kamp.

S-E mangler stadig Sinema-Pongolle i offensiven, men den har gjort det flot i hans fravær. De seneste kampe har givet 0-1-sejr i Toulouse og i søndags 4-0 hjemme over ellers stærke Rennes, i en vældigt effektiv forestilling.

S-E må undvære venstreback Ghoulam, men selv om afløser Brison er ny i klubben, er han rutineret, og mod en svækket Lorient-offensiv, bør han kunne klare sig.

S-E har vundet 4 af sine seneste 5 hjemmekampe og bør også vinde over Lorient der generelt er ret udesvag og som er langt fra sit bedste lige nu. Hjemmeholdet har kun haft 3 dage at restituere i, men søndagens nemme sejr har næppe trukket mange tænder ud.

Asian -0,5 er det samme som et rent ettal.

1X2: 53-28-19

VEJRET

Vejrudsigten siger: Knapt 5 plusgrader, tørvejr

SAINT-ÉTIENNE

Nr 6. 11-6-6 (29-24). Hjemme: 6-3-2 (16-8)

Trup (football365.fr): Ruffier, Janot – Brison, Ebondo, Polomat, Marchal, Zouma, Mignot – Batlles, Clément, Diomandé, Lemoine, Nicolita, Guilavogui – P-E.Aubameyang, Kitambala, Gradel, B.Sako

Fravær: Alonso (højrekant – 0 kampe i denne sæson), Perrin (defensiv midtbane – ude siden august), Sinama-Pongolle (angreb/venstrekant – fast; ude siden 14/1), Ghoulam (venstreback – fast; nyt fravær)

St.-Étienne må, som i de tre seneste kampe, undvære hurtige Sinema-Pongolle i offensiven, men bortset fra nederlaget i Lille (hvor holdet også manglede topscorer Aubameyang) er det faktisk ganske glimrende uden Sinema-Pongolle, i en 4-2-3-1-formation med Aubameyang som centreforward, støttet af de hurtige og driblestærke Nicolita og Sako på fløjene samt den gamle ræv med det fremragende venstreben, Batlles, som central kreatør. Og så har man Elfenbenskystens Gradel som joker.

Mere bekymrende er umiddelbart at venstreback Ghoulam er ude med karantæne. Her falder det sig dog så heldigt at klubben i januar hentede rutinerede Brison i Nancy. Han kan både spille midtbane og venstreback – og har altså (efter en enkelt indskiftning) nu udsigt til en start på sidstnævnte position.

LORIENT

Nr 11. 6-9-8 (22-26). Ude: 1-4-6 (9-20)

Trup (football365.fr): Chaigneau, Lecomte – Gassama, Le Lan, Ecuele-Manga, L.Koné, Falette, Mareque, Pedrinho – Autret, Mvuemba, Mulumba , Romao, Barthelmé, Monnet-Paquet – Emeghara, Douniama, Campbell

Fravær: Aliadière (angreb - langtidsskadet), Sunu (angreb – fast; ude siden 14/1), S.Diarra (midtbane - langtidsskadet), Doukouré (midtbane - reserve), Bourillon (midterforsvar – fast; ude siden 21/12), Quercia (angreb/højrekant - langtidsskadet), Baca (højreback – fast; nyt fravær), Jouffre (højrekant – fast; nyt fravær), Coutadeur (midtbane – nyt fravær), Audard (førstekeeper; ude for anden kamp i træk)

Lorient mangler cirka det halve af sin idealopstilling.

Højreback Baca mangler fortsat; her har man dog, siden januar, rådet over Lyons talentfulde Gassama.

I målet har erfarne Audard der blev udvist mod Auxerre, stadig karantæne. Man kan diskutere om det er et tab – for 20-årige Lecomte har stået glimrende. Faktisk fremragende mod Auxerre, og mod Lille gjorde han det også godt. Ligesom han i øvrigt gjorde det da han i september, mens Audard var skadet, stod mod St.-Étienne.

Midterforsvarer Bourillon har været væk længe, i to måneder, men han savnes altså. I forhold til Lille-kampen hvor han havde karantæne, er Koné der har været primær-vikar i Bourillons fravær, dog tilbage, og han kan danne makkerpar med Ecuele-Manga der fik et godt comeback mod Lille efter at have været til CAN. Problemet er at der, pga fraværene, hele tiden skiftes ud i midterforsvaret, og det virker ikke ideelt – især ikke med en ung og urutineret fyr mellem målstængerne.

Og så er der offensiven:

Angriber Aliadière og den oplagte afløser Quercia har været ude i lang tid, og Sunu der har været fast mand i deres fravær, har været væk i godt og vel en måned. Men de savnes bestemt. Lorient-angrebet har også den talentfulde schweizer Emeghara, men trods et heldigt mål til sidst mod Auxerre, har han været temmelig ringe i de seneste kampe.

Og dér stopper fraværene ikke. Den dygtige højrekant Joffre der pga skadesproblemer kun var indskifter mod Lille, kan slet ikke spille denne gang. Og midtbanemand Coutadeur er nyt fravær. Da venstrekant Monnet-Paquet (spillede skidt mod Lille) virker ude af form, ser Lorient-offensiven ret så impotent ud.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback